- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
formalıteler aramıza gırdıgı ıcın takıyorum yoksa kıyafet umrumda bıle degıl
formalıteler aramıza gırdıgı ıcın takıyorum yoksa kıyafet umrumda bıle degıl
o formaliteler her zaman girecek evlensen bile girecek takılma boşver. sonrasında aman buna mı takıldım diyeceksin unutma bunu dediğimi canım
sende çok tatlısın giyip sonra da çeyize koyucam dediğin beni çok güldürdükızlar cok tatlısınız sag olun canlarım ya gıyıcem sonra da ceyıze koyucam:))))
sende çok tatlısın giyip sonra da çeyize koyucam dediğin beni çok güldürdü
belkı de bız ayrılırız aman kıyafet kokmasın eskımesın dıye mı gıymemı ıstemedıler pekı canım sızce? ıste bunları dusunmek boguyor benı..buyuk bır ask yasadık bız..o adam benım ıcın agladı saatlerce bız buyuk engellerden sonra bır araya gelebıldık ama aıle degıl arkadas engelı vardı yanı aramızı acmaya calısanlar vardı bız pes etmedık herkese meydan okuduk ve onlar benım ıcımdekı aşkı nerden bılıolar kı boyle fıkırlere bürünüyorlar ona kızıyorum ben..
yok canım ben nişanlının aman ayrılırız kokmasın kirlenmesin diye düşündüğünü sanmıyorum.nişanda alınan düğüne kadar giyilmez geleneğini de düşündüğünü sanmıyorum.benim fikrim nişanlın sana hediye almış sonra ailesi de onları zaten alacaktık madem öyle çeyize konulsun demişler.nişanlına da mantıklı gelmiştir.erkekler bizim gibi değiller böyle bir durumda senin kırılacağını düşünmemiştir.eminim yazdıklarını okusa pişman olurdu.o kadar emek vermişsiniz,zoru başarmışsınız en önemlisi seviyor ve seviliyorsun.tuzu biberi de bu konu için kafana takma gitsin.şaka yollu laf sok ama bence:)
bu alısveriş nişan alıswerişi değil dimi canım doğru okudum nişanlısınız su an .cok gereksiz gercekten de bu bi erkeğin düşünpde söyleyeceği bsy değil:)kesin birileri demiştr boyle yapın diye ben cok yasadım kv eşimle sözluyken nişanlıyken hep fikrini sunardı eşim de bana sanki kendi fikrymiş gbi anlatrdı ve ben biliyordum cnku bi erkek bu kadar ince seyleri akıl etmez o yüzden sen aldklarını gymek istiyosan giy kime ne ki ha ewlendkten snra gymssn ha ewlenmeden önce ne farkeder ki ayrıca ewine çeyiz diye mi koycakmıssın kıyafetlerini?
kızlar oncelıkle hepınıze tskr ederım burdakı herkes gercekten cok samımı ve ıcımızı rahatca dokuyorsunuz ben nısanlıyım kızlar ve gecenlerde nısanlım benı goturup bana ceket pantolon takım ve ıcıne de bıseyler almak ıstedı bır ıkı parca bısey aldık daraltmaya yolladı magaza bedenıme uymadıgı ıcın..suresı doldu sımdı alıcaz ama nısanlımın o ceyıze serılsın evlenınce yanı dugunden sonra gıy demesı canımı cok sıktı..ne yanı sırf o yuzden mı alındı sımdı gıymeyeceksem nıye aldık kı sacma dııl mı ben de acıkcası kavga ettım bu yuzden o da gıy ıstersen dedı ama kırldım bır de makyaj setı ve parfum almıstık parfumu kullandım hemen acmasaydın bı gorunseydı ortada falan dedı..benım sevgılım boyle degıldı o yuzden de kavga ettım ne kadar cımrısın dedım kı aslında degıldır ama cok kırıldım kızlar..benım onları su an kullanma hakkım yok mu altı ustu uc parca kıyafet ne bu boyle..zaten sımdıye kadar bısey ıstemedım kı..surat asıyorum su an ona o ıse normal davranıyor laf da soktum.sızce napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?