kızlar oncelıkle hepınıze tskr ederım burdakı herkes gercekten cok samımı ve ıcımızı rahatca dokuyorsunuz ben nısanlıyım kızlar ve gecenlerde nısanlım benı goturup bana ceket pantolon takım ve ıcıne de bıseyler almak ıstedı bır ıkı parca bısey aldık daraltmaya yolladı magaza bedenıme uymadıgı ıcın..suresı doldu sımdı alıcaz ama nısanlımın o ceyıze serılsın evlenınce yanı dugunden sonra gıy demesı canımı cok sıktı..ne yanı sırf o yuzden mı alındı sımdı gıymeyeceksem nıye aldık kı sacma dııl mı ben de acıkcası kavga ettım bu yuzden o da gıy ıstersen dedı ama kırldım bır de makyaj setı ve parfum almıstık parfumu kullandım hemen acmasaydın bı gorunseydı ortada falan dedı..benım sevgılım boyle degıldı o yuzden de kavga ettım ne kadar cımrısın dedım kı aslında degıldır ama cok kırıldım kızlar..benım onları su an kullanma hakkım yok mu altı ustu uc parca kıyafet ne bu boyle..zaten sımdıye kadar bısey ıstemedım kı..surat asıyorum su an ona o ıse normal davranıyor laf da soktum.sızce napmalıyım