Ben mi büyütüyorum sizce kızlar?

sedaaa27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
225
4
26
Bolu
kızlar oncelıkle hepınıze tskr ederım burdakı herkes gercekten cok samımı ve ıcımızı rahatca dokuyorsunuz ben nısanlıyım kızlar ve gecenlerde nısanlım benı goturup bana ceket pantolon takım ve ıcıne de bıseyler almak ıstedı bır ıkı parca bısey aldık daraltmaya yolladı magaza bedenıme uymadıgı ıcın..suresı doldu sımdı alıcaz ama nısanlımın o ceyıze serılsın evlenınce yanı dugunden sonra gıy demesı canımı cok sıktı..ne yanı sırf o yuzden mı alındı sımdı gıymeyeceksem nıye aldık kı sacma dııl mı ben de acıkcası kavga ettım bu yuzden o da gıy ıstersen dedı ama kırldım bır de makyaj setı ve parfum almıstık parfumu kullandım hemen acmasaydın bı gorunseydı ortada falan dedı..benım sevgılım boyle degıldı o yuzden de kavga ettım ne kadar cımrısın dedım kı aslında degıldır ama cok kırıldım kızlar..benım onları su an kullanma hakkım yok mu altı ustu uc parca kıyafet ne bu boyle..zaten sımdıye kadar bısey ıstemedım kı..surat asıyorum su an ona o ıse normal davranıyor laf da soktum.sızce napmalıyım

canım iş düğüne derneğe dönünce ailelerde erkeklere karışıp kendilerince akıl veriyorlar.herhalde erkek tarafı aldı dedirtmek için böyle bir yorumda bulunmuş sana.eğer giymek istiyorsan yerinde olsam giyerim ve şunu da belirtirim; eğer çeyizde serilmesini istediğin şeyler olursa onları lütfen çeyize yakın al.

Sanırım nişanlında o alışverişe çıkarken sonra giymen için almamış o kıyafetleri öyle olsa da nişanlısınız sonuçta rahatlıkla söyleyebilirdi. Ki söylese sorunda olmazdı en azından onun bilinciyle alışveriş yapardınız.. Kafanı karıştırmak istemem canım ama ilk aklıma geleni söyliyim ben yine de ailesinden yada çevresinden biri ona bu fikri vermiş olabilir gibi geldi bana

Sanırım nişanlında o alışverişe çıkarken sonra giymen için almamış o kıyafetleri öyle olsa da nişanlısınız sonuçta rahatlıkla söyleyebilirdi. Ki söylese sorunda olmazdı en azından onun bilinciyle alışveriş yapardınız.. Kafanı karıştırmak istemem canım ama ilk aklıma geleni söyliyim ben yine de ailesinden yada çevresinden biri ona bu fikri vermiş olabilir gibi geldi bana

ben de aynen senin gibi düşündüm.madem aldın çeyiz de de görünsün demiş gibi geldi sanki birileri

kırılıyorum kızlar cok mu buyutuyorum bılmıyorum

canım sakın üzülme.kırılıp içinde de büyütme.sanırım benzer dönemler geçiriyoruz ve görüyorum ki çok kolay olmuyor.bence sen dediğim gibi giy cicilerini ona da söyle çeyize serilmesini istediğin şeyleri çeyize yakın al diye.sen kendi keyfine bak bence alınmışsa giyilir düğüne kadar durduğu yerde mi çürüyecek hiç üzülme sakın

kırılıyorum kızlar cok mu buyutuyorum bılmıyorum

bence kavga çıkartmasaydın keşke bilmiyodum yeni bi tane daha alsak olmaz mı filan de çünkü kıza gelin bohçası yapılır bunda makyaj malzemesi elbise takım elbise iç çamaşırı parfüm filan alınır daha sonra bunlar kız evinde serilir ve akrabalar komşular gelin bohçası görmeye gelirler parfüm vs göremezlerse bak kıza bi parfüm bile almamışlar filan derler belki bu yüzden öyle söylemiştir böyle güzel günlerde birbirinizi kırıp üzmeyin sizde erkeğe alıcaksınız ona aldıklarınızıda görücekler bu işler böyledir

Aynı şey bana yapılmış olsaydı bende üzülürdüm nedeni de nişanlımın KENDİ fikri olmayan bişeyi bana sunduğu için olurdu. Bende yaşadım zamanında buna benzer şeyler ki sorsan forumun %70 i bu durumdan muzdarip :)

İş evliliğe doğru gitmeye başladığında daha iyi tanıyosun hem nişanlını hem ailesini. Ben eşimin ağzından onun hiç kurmayacağı cümleler duydum evlenme arifesinde enteresan enteresan fikirler sunmaya başlamıştı ki birbirimizi 12 senedir tanıyoruz a dese cümlesini tamamlarım. Ama nişanlına da hak ver bi tarafta sen bi tarafta ailesi. Ben güzellikle hallettim sende bu dönemde sabırlı ol güler yüzünle ifade et istemediğin şeyleri bile :)

kızlar oncelıkle hepınıze tskr ederım burdakı herkes gercekten cok samımı ve ıcımızı rahatca dokuyorsunuz ben nısanlıyım kızlar ve gecenlerde nısanlım benı goturup bana ceket pantolon takım ve ıcıne de bıseyler almak ıstedı bır ıkı parca bısey aldık daraltmaya yolladı magaza bedenıme uymadıgı ıcın..suresı doldu sımdı alıcaz ama nısanlımın o ceyıze serılsın evlenınce yanı dugunden sonra gıy demesı canımı cok sıktı..ne yanı sırf o yuzden mı alındı sımdı gıymeyeceksem nıye aldık kı sacma dııl mı ben de acıkcası kavga ettım bu yuzden o da gıy ıstersen dedı ama kırldım bır de makyaj setı ve parfum almıstık parfumu kullandım hemen acmasaydın bı gorunseydı ortada falan dedı..benım sevgılım boyle degıldı o yuzden de kavga ettım ne kadar cımrısın dedım kı aslında degıldır ama cok kırıldım kızlar..benım onları su an kullanma hakkım yok mu altı ustu uc parca kıyafet ne bu boyle..zaten sımdıye kadar bısey ıstemedım kı..surat asıyorum su an ona o ıse normal davranıyor laf da soktum.sızce napmalıyım

maddı durumu nasıl pekı canım belkı ozaman alamaycgı icın mıllete mahcp olmamak ıcın oyle demıs olabılırmı ?

cok ıyısınız hepınız sag olun..bız sevgılıyken oyle mutluyduk oyle romantıktık kı sabaha kadar arabada sarkımızı dınler sahile ceker dans eder sonra kosa kosa eve doner gızlıce eve gırerdık sabaha karsı:))) aıleler ısın ıcıne gırınce her sey zorlastı hep kaıdeler hep kurallar ben de uzluyorum yıpranıyorum o benım sevdıgım adam bana kıyafet alsa gıysem nolcak kı nıye ceyızı beklesın bılmem ne dıyorlar nıye herkes her seye nane oluyor cok kızıyorum kızlar..ALLah butun bu donemdekılere sabır versın

cok ıyısınız hepınız sag olun..bız sevgılıyken oyle mutluyduk oyle romantıktık kı sabaha kadar arabada sarkımızı dınler sahile ceker dans eder sonra kosa kosa eve doner gızlıce eve gırerdık sabaha karsı:))) aıleler ısın ıcıne gırınce her sey zorlastı hep kaıdeler hep kurallar ben de uzluyorum yıpranıyorum o benım sevdıgım adam bana kıyafet alsa gıysem nolcak kı nıye ceyızı beklesın bılmem ne dıyorlar nıye herkes her seye nane oluyor cok kızıyorum kızlar..ALLah butun bu donemdekılere sabır versın

canım hiç canını üzme bak seviyorsunuz birbirinizi ne güzel.yukarıda bir arkadaşın dediği gibi o da ailesi ve sen bir denge kurmaya çalışıyor belli ki

baştan söyleseydi o zaman çeyiz için diye sizde kırılmazdınız.şu erkeleri anlamak imkansız başkalarının dolduruşuna gelmelerine sinir oluyorum :47:

haklısın canım zaten bu tartısmaları hep aıleler yuzunden yasıyoruz katlanıcaz artık..tsk ederım destegınız ıcın..bu arada parfum de orıjınal oldugu halde ustumde hıc guzel kokmadı ona yanarım kızlar actıgımla kaldım:)))

canım bak şimdilik bu konuda her denilene he de bu zamanlarda ne kadar çok tartışma olursa o kadar kötü çünkü bu dönemlerde ayrılmalar daha fazla yaşanıyo kimsenin ayrılmasını istemem şimdilik bunlara katlanın zaten sonra bir ömür sizin olucak çok daha mutlu olucağınız günler olucak

Amin canım Allah herkese sabır versin umarım herşey gönlünüzce olur :) Siz birbirinizi kırmayın yeter bence yine dönersiniz o güzel günlerinize. Evlenme arifesinde olur bu tarz şeyler millet işi gücü bırakır sizi dert eder tamam sıkıntı vermeden düşünseler yardımcı olsalar amenna ama illa çıkar 1-2 kişi aradan :20:

Sen birebir nişanlınla konuş canım aileleri araya karıştırmayın derim ben :) En azından bundan sonra istediklerinizi iş işten geçmeden açık açık konuşun siz birbirinizi anladıktan gerisi hallolur :)

yaa canım sen giy dikkatli giydikten sonra çeyizde de yeni gibi görünür... giyipte temizlik yapacak değilsin yaaa bir yere giderken giyeceğin şey ne kadar eskiyebilir ki nişanlılık evresinde takma bu kadarcık şeyleri ne kendini nede nişanlını üzme bugunlerın tadını çıkar doya doya :)

haklısın canım zaten bu tartısmaları hep aıleler yuzunden yasıyoruz katlanıcaz artık..tsk ederım destegınız ıcın..bu arada parfum de orıjınal oldugu halde ustumde hıc guzel kokmadı ona yanarım kızlar actıgımla kaldım:)))

kutusu duruyosa tekrar kutusuna koy diğer aldıklarının yanına bırak :) biri sorarsa bu niye yarım diye görmeye gelenler kokusuna bakmak için sıkmışlar dersin bu kadar basit :34:

Bu laflar tam da bir kayınvalide ağzından çıkmış gibi geldi, yanılıyor muyum? Hangi erkek serilen çeyizi düşünür ki. Böyle şeyleri erkekler değil, cin fikirli kayınvalideler düşünür.

Back
X