ben mi büyütüyorum sizce??

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Nerden başlayayım bilmiyorum. :( kendimi çok yalnız hissediyorum... Şimdi her kadının vardır hassas noktası .. Benimkide bi başkasıyla kıyaslanmak .. Özellikle kilo konusunda .. Çok şişman bi insan değilim 1.67 boyunda 59 kiloyum.. Ama yinede biri bu konuda birşey dediği zaman zoruma gidiyor .. Bugün eşim eşimin arkadaşı ve sevgilisi oturuyoruz .. Eşim o kızla beni kıyasladı işte o çok zayıf kaldıramaz sen yap falan dedi onların yanında .. Bende zoruma gitti yatak odasına geldim .. Sonra eşim geldi bende böyle böyle demen zoruma gitti dedim.. Bu birden dengesizce bağırıp çağırdı .. Ben bağırıncada kolumu tuttu yatağın üzerine attı.. Canımı yaktı kolum hala acıyor.. Üzerine bi suru laf .. Ama en ağırı bu tartışmayı gidip içeri soylemesi.. Şimdi pişman değil ama it gibi olmuş.. Uzatmayalım diyip duruyo.. Sizce ben uzatıyor muyum :(

Uzat tabikide, saygısızlığın böylesi.
Bence boyuna görede kilon çok fazla değil.
Mevzu kilo değil zaten, sana bu şekilde davranması, ve bunu misafirlerinizle paylaşması. Karı koca arasındaki şeyi onlar neden bilecekmiş.

Sonuna kadar sen haklısın terbiyesiz senin başkasının yanında niyr kızla kıyaslıyo ki benim boy 168 kilo 62 ama millet hala zayıfsın der sende zayıfsındır eminim senin yerinde olsam muatap olmam bi sure kocamla konuşma yani cnm

canim bence sen o kizla sevgilisini biran once gonder esinde ne kadar ayip etmis hele tartistiginizi soylemesi cok kotu

şimdi eşiniz size dengesizce bir yorumda bulunmuş sizde debgesizce karşılık vermişsiniz sonra kavga etmişsiniz olay dahada çirkinleşmiş
nereden tutarsan elinde kalacak bir dava
ben bu davaya yorum yapsmıyorum:/

yani kk'dan sizin eve bi hoporlör uzansada ben içimdekileri kocana , kocanın arkaşı ve o sürtk sevgilisine bi çırpıda söylesem.Kızım bi kendine gel ya cok sinirlendim helr senin ses cıkarmayışın beni çileden cıkarıyo

Son düzenleme:
Öncelikle siz kilolu değilsiniz. Eşinizin size yaptığı saygısızlık kesinlikle özür dileyip kendini affettirirmedigi sürece barisipta olayın üstünü örtmeyin. unutmayın ki eşinizin ilerde size alacağı tavır sizin bugünkü yaptığınız hareketlere göre şekillenir. Eğer siz şimdi bunu kabullenip alttan alırsanız eşiniz bu tarz kabaliklari size her zaman yapma hakkını kendinde görecek. Kesinlikle tavrınızı çok net koyun kırmızı çizgilerinizi anlasın.

Kilonuz boyunuza göre oldukça normal. Hatta olması gereken ölçüde. İdeal kilo. Ama aynı şeyleri kocanız için söyleyemem ne yazık ki...

ben kiloyla ilgili kisma biraz takildim.
167 boyda 59kg gaaaaayet iyi bir kilo. ben o boydayim 62 kiloda bile bebe gibi duruyorum siz neden rahatsiz oluyorsunuz illa 50kilo mu olmak lazim?

Gönder artık şu munasebetsizleri ,eşiniz iyice zıvanadan çıktı ,onlara hoş görünmek icin saçmalayıp duruyor....

yani kk'dan sizin eve bi hoporlör uzansada ben içimdekileri kocana , kocanın arkaşı ve o sürtk sevgilisine bi çırpıda söylesem.Kızım bi kendine gel ya cok sinirlendim helr senin ses cıkarmayışın beni çileden cıkarıyo

Kiz zayif diye mi sürtük oldu :D terbiyesizligi yapan kocasi, rezillik cikaran kendileri.

Misafirleriniz gidene kadar siz her gün bir konu açacak gibisiniz. Zira belli ki eşiniz başkalarının yanında sizi azarlamak ve küçük düşürmeyi erkeklik sanıyor, Allah yardımcınız olsun.

Nerden başlayayım bilmiyorum. :KK43: kendimi çok yalnız hissediyorum... Şimdi her kadının vardır hassas noktası .. Benimkide bi başkasıyla kıyaslanmak .. Özellikle kilo konusunda .. Çok şişman bi insan değilim 1.67 boyunda 59 kiloyum.. Ama yinede biri bu konuda birşey dediği zaman zoruma gidiyor .. Bugün eşim eşimin arkadaşı ve sevgilisi oturuyoruz .. Eşim o kızla beni kıyasladı işte o çok zayıf kaldıramaz sen yap falan dedi onların yanında .. Bende zoruma gitti yatak odasına geldim .. Sonra eşim geldi bende böyle böyle demen zoruma gitti dedim.. Bu birden dengesizce bağırıp çağırdı .. Ben bağırıncada kolumu tuttu yatağın üzerine attı.. Canımı yaktı kolum hala acıyor.. Üzerine bi suru laf .. Ama en ağırı bu tartışmayı gidip içeri soylemesi.. Şimdi pişman değil ama it gibi olmuş.. Uzatmayalım diyip duruyo.. Sizce ben uzatıyor muyum :KK43:
Koçan pislik gibi davranmış hem odada hem misafirlerin yanında. Şiddet uygulamış resmen ve daha da kötüsü mahreminizi anlatmış. Ben olsam böyle davranan adamı kapı önüne koyarım. Sürünsün dursun. Az bile yapıyorsun.

Back
X