ben ondan sürekli ayrılıyodum sevgiliyken evlenmeden gitmem dedi. Askerken bırakırım diye korkmuş. OndanZaten kısa dönem yapcakmis neden evleeden yollamadınız askere?
Sebep?Ayrıca askere gidicek ben kayınvaldemlerde kalmak zorunda kalıcam annemler uzakta ve işim burada olduğu için
askere gidince maaşı olmayacak onun benim maaşımın hepsi de krediye kesiliyor sadece 200 tl gibi bişe kalıyor oda harçlıkSebep?
Niye bu mecburiyet,eve yemek alınmasın masraf olmasın diye mi?
Onun maaşı nereye gidiyor?
hem tek kalmamı istemiyor hemde benim maaşın hepsi krediye gidiyorNEden eşiniz askere gidince kendi evinizde kalamıyorsunuz?
ama yoğun tempoda çalışıyorum öyle olmaz inş olursa naparımYuh.Eziyet bu yaa.Evde alinir arabada.Bu yaslar bir daha gelmez.Ayrica kv yaninda kalmayin köle olacaksiniz yoksa
yaranmak değil zaten eşim tek kalma diyor hemde sadece bana kalan 200 tlPara konusunda abartıyorsun. Okumuş kadınsın... hesap yapip maaşın krediye bağlandığı zaman eline para kalmayacağını biliyordun.
Soru: eşin askere gidince niye kv yaninda kalıyorsun?
Kvye yaranmaya çalışma... yaranamazsin...
Mesafe koy...
evet aynen öyleBir varlık içinde yokluk hikayesi..
evet ben evimde kalma taraftarıyım ama eşim tek kalma bişe olur diye dediNeden kendi evnizde kalmıyorsunuz azıcık asım ağrısız başım çok sorun çıkacak gibi görünüyor kv evinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?