Karsilikli sagliksiz dusunceler ve plansiz bir hayat.tek umudum ogrencilerinize yansitmiyor olmanizben ondan sürekli ayrılıyodum sevgiliyken evlenmeden gitmem dedi. Askerken bırakırım diye korkmuş. Ondan
bunu beceremedim bir türlü söyleyince iyi geçinmek zorundasınız deyip kestirip atıyor yani evde huzursuzluk kavga dövüş sürekliKusura bakmayın anlayamıyorum.
Okumuş öğretmen olmuşsunuz. Çalışıp paranızı kazanıyorsunuz. Neden eşiniz gidince kayinvalide ile kalmak mecburiyetinde olduğunuza ikna oluyorsunuz. Neden eşinizin "annemler ne diyorsa yapacaksın" diyebilmesine izin veriyorsunuz. Neden eşin kızkardeşi ve diğer aile bireyleri ile sınırları cizemiyorsunuz.
Neden yani?
Tabi korkar evin tüm yükünü sirtlanan bir saf (özür dileyerek soyluyorum) bulmuş kendineben ondan sürekli ayrılıyodum sevgiliyken evlenmeden gitmem dedi. Askerken bırakırım diye korkmuş. Ondan
bunu istemiyor evde tek birşey olur diye haklısın bende eli bol bi ailede yetiştim ve bunlar bana ağır geliyorHayatta en tahammül edemediğim insan tipi. Cimri insan..Madem bu rezilliği çekecektin niye öğretmen oldun. Ev kızı olsan da bu durumu yaşasan hadi neyse diyeceğim. Ben de öğretmenim. Kıyafetime, saçıma başıma ekstra dikkat ederim. Bu tür sosyal işlerde çalışanlar üstüne başına dikkat etmeli bence. En azından maaşınızın belli bir miktarını alışveriş için ayırmalısınız.
Ailenize de yarım elma gönül alma hediyelerinizi alın. Bunun hesabını yaptırmayın eşinize. Sizi okutan, büyüten insanlardan iki kuruşu esirgemeyin.
Eşiniz askerdeyken de kendi başınıza kalın evinizde. Çocuk musunuz siz???
nasıl ikna ederim bilmiyorum çünkü dehşet inatçı biriKendi evinde kal bu gidişle tek kalmaktan deil de kv evinde bise olcaksa olur
tabiki de yanşıtmıyoruz bu konuda profösyonel olmaya çalışıyoruzKarsilikli sagliksiz dusunceler ve plansiz bir hayat.tek umudum ogrencilerinize yansitmiyor olmaniz
Valla evlerde hep tek kalıyoruz ama bişeycik de olmuyor. Ben çocuklu halimle 2 sene tanımadığım bilmediğim bir güneydoğu ilinde yaşadım. Hiçbirşey olmadı. Artık eşinizde nasıl bir intibah bıraktığınızı düşünün. Ha kesin size güveniyordur ama etrafa güvenmiyordur.bunu istemiyor evde tek birşey olur diye haklısın bende eli bol bi ailede yetiştim ve bunlar bana ağır geliyor
Ya biliyor musun bazen öğretmenler odasına bakıyorum. Herkes nasıl da mülayim nasıl da efendi görünüyor. Sorsan kadın hakları vs konusunda mangalda kül bırakmazlar. Ama yaşantılarını merak etmiyor değilim. Belki sizin eşiniz gibi tuhaf bir insanla aynı okulda çalışıyorum. Kim bilir?? Ya bu tür insanlar öğretmen olmamalı. Kuruş hesabı yapan, cimri, eşine saygısız tipler..tabiki de yanşıtmıyoruz bu konuda profösyonel olmaya çalışıyoruz
bende aynı düşüncedeyim ama o da genç yaşta alıp rahat edeyim kafasında hayatta parayı düşünmeden harcamıyor hepbirşeyler yapmak için zevk yada ihtiyaça harcamaz hep yatırım ve bana sürekli iş buluyor ekstra ben bazı konularda ondan daha iyim diye işverenler beni tercih ediyor aynı branştayızNikah dairesinden tapu dairesine gitme zorunluluğu varmış gibi yaşanan hayatlar. Güle güle oturun evinizde ama evler bir yere kaçmıyor. Sizin gençliğiniz kayıp gidiyor.
Barınmak ve beslenmek asgari ihtiyaçlardır. Eşinizin askerde olduğu sırada bunu bile karşılayamayacaksanız ben ne anladım o evden. Kirada olayım ama stressiz olayım.
imalı yazmanız hoşuma gitmedi ahlak zavallısı biri olsam bu mesleği yapmamValla evlerde hep tek kalıyoruz ama bişeycik de olmuyor. Ben çocuklu halimle 2 sene tanımadığım bilmediğim bir güneydoğu ilinde yaşadım. Hiçbirşey olmadı. Artık eşinizde nasıl bir intibah bıraktığınızı düşünün. Ha kesin size güveniyordur ama etrafa güvenmiyordur.
Evi eşin ödesinYa uzun süredir girmiyorum siteye ama bunaldım demekki içimi dökesim var. Tanıyanlar bilir 1 sene oldu evleneli öğretmenim çalışıyorum. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruz ha ondan öncede borç öder gibi birikim yapıyorduk harcama yapmak yasak yani. Evlenmeden önce işim yoktu oyüzden zaten gönlümce bişey alamıyordum ama şimdi yine aynı öğretmenim ve sürekli dışardayım ama doğru düzgün bi alışveriş yapamıyorum neden çünkü maaşımın hepsi krediye gidiyor velasılkelam eşimde öğretmen çalışıyor benden az kazanıyor ve beni yoluyormuş gibime geliyor çok sıkıldım 1 yıldır kendime birşey almayı geç evime dahi birşey alamadım aileme hediye alamadım ilk maaşımla. Ayrıca askere gidicek ben kayınvaldemlerde kalmak zorunda kalıcam annemler uzakta ve işim burada olduğu için benden iki yaş küçük görümcem var bizde kaldığın sürece herşey ortak iş yapılacak falan filan söylenmeye başlandı. Bugün tüm gün yardıma gitmeme rağmen kayınvalidem oy kızım yoruldu diyo kendi kızına ben hiçmişim gibi duruyorum kendiside tüm gün oturdu. Eşim de salak tüm bunları görmezden geliyor bişey yap diyolarsa yapacaksın diyor iyi geçinmek zorundasınız diyor. Offf içimi döktüm......
Hayır kesinlikle size karşı bir ima değil bu. Tam tersi eşinizin kötü niyetli olduğunu düşündüm.imalı yazmanız hoşuma gitmedi ahlak zavallısı biri olsam bu mesleği yapmam
maaşı yetmiyor ödemeyeEvi eşin ödesin
O tamamını versin maasınınmaaşı yetmiyor ödemeye
aslında aldatırmı gözümle görsem dönüp tekrar bakarım o mu diye yada başka pislikleri varmı sigara dahi kullanmaz içki içmez bağnaz da değil ama dehşet cimri ve aileciHayır kesinlikle size karşı bir ima değil bu. Tam tersi eşinizin kötü niyetli olduğunu düşündüm.
zaten askerden geldikten sonra böyle düşünüyorum evi resmen ben almış olucam yoksaO tamamını versin maasının
Kalanını sen tamamla
Haksız değilsin abartmıyorsunda sayılı gün çabuk geçerYa uzun süredir girmiyorum siteye ama bunaldım demekki içimi dökesim var. Tanıyanlar bilir 1 sene oldu evleneli öğretmenim çalışıyorum. 6 ay önce ev aldık borç ödüyoruz ha ondan öncede borç öder gibi birikim yapıyorduk harcama yapmak yasak yani. Evlenmeden önce işim yoktu oyüzden zaten gönlümce bişey alamıyordum ama şimdi yine aynı öğretmenim ve sürekli dışardayım ama doğru düzgün bi alışveriş yapamıyorum neden çünkü maaşımın hepsi krediye gidiyor velasılkelam eşimde öğretmen çalışıyor benden az kazanıyor ve beni yoluyormuş gibime geliyor çok sıkıldım 1 yıldır kendime birşey almayı geç evime dahi birşey alamadım aileme hediye alamadım ilk maaşımla. Ayrıca askere gidicek ben kayınvaldemlerde kalmak zorunda kalıcam annemler uzakta ve işim burada olduğu için benden iki yaş küçük görümcem var bizde kaldığın sürece herşey ortak iş yapılacak falan filan söylenmeye başlandı. Bugün tüm gün yardıma gitmeme rağmen kayınvalidem oy kızım yoruldu diyo kendi kızına ben hiçmişim gibi duruyorum kendiside tüm gün oturdu. Eşim de salak tüm bunları görmezden geliyor bişey yap diyolarsa yapacaksın diyor iyi geçinmek zorundasınız diyor. Offf içimi döktüm......
kayınvalidenlerde kalıp krediyi ödemeye devam et diyorsun yaniHaksız değilsin abartmıyorsunda sayılı gün çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?