Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

Kendi evinde kal bu gidişle tek kalmaktan deil de kv evinde bise olcaksa olur

bunu beceremedim bir türlü söyleyince iyi geçinmek zorundasınız deyip kestirip atıyor yani evde huzursuzluk kavga dövüş sürekli

bunu istemiyor evde tek birşey olur diye haklısın bende eli bol bi ailede yetiştim ve bunlar bana ağır geliyor

Nikah dairesinden tapu dairesine gitme zorunluluğu varmış gibi yaşanan hayatlar. Güle güle oturun evinizde ama evler bir yere kaçmıyor. Sizin gençliğiniz kayıp gidiyor.
Barınmak ve beslenmek asgari ihtiyaçlardır. Eşinizin askerde olduğu sırada bunu bile karşılayamayacaksanız ben ne anladım o evden. Kirada olayım ama stressiz olayım.

bunu istemiyor evde tek birşey olur diye haklısın bende eli bol bi ailede yetiştim ve bunlar bana ağır geliyor
Valla evlerde hep tek kalıyoruz ama bişeycik de olmuyor. Ben çocuklu halimle 2 sene tanımadığım bilmediğim bir güneydoğu ilinde yaşadım. Hiçbirşey olmadı. Artık eşinizde nasıl bir intibah bıraktığınızı düşünün. Ha kesin size güveniyordur ama etrafa güvenmiyordur.

tabiki de yanşıtmıyoruz bu konuda profösyonel olmaya çalışıyoruz
Ya biliyor musun bazen öğretmenler odasına bakıyorum. Herkes nasıl da mülayim nasıl da efendi görünüyor. Sorsan kadın hakları vs konusunda mangalda kül bırakmazlar. Ama yaşantılarını merak etmiyor değilim. Belki sizin eşiniz gibi tuhaf bir insanla aynı okulda çalışıyorum. Kim bilir?? Ya bu tür insanlar öğretmen olmamalı. Kuruş hesabı yapan, cimri, eşine saygısız tipler..

bende aynı düşüncedeyim ama o da genç yaşta alıp rahat edeyim kafasında hayatta parayı düşünmeden harcamıyor hepbirşeyler yapmak için zevk yada ihtiyaça harcamaz hep yatırım ve bana sürekli iş buluyor ekstra ben bazı konularda ondan daha iyim diye işverenler beni tercih ediyor aynı branştayız

imalı yazmanız hoşuma gitmedi ahlak zavallısı biri olsam bu mesleği yapmam

Evi eşin ödesin

Hayır kesinlikle size karşı bir ima değil bu. Tam tersi eşinizin kötü niyetli olduğunu düşündüm.
aslında aldatırmı gözümle görsem dönüp tekrar bakarım o mu diye yada başka pislikleri varmı sigara dahi kullanmaz içki içmez bağnaz da değil ama dehşet cimri ve aileci

Haksız değilsin abartmıyorsunda sayılı gün çabuk geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…