Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

normal durumlarda bile imla ve yazım kurallarına dikkat ederim ama siz bir öğretmensiniz ve noktalama işareti diye birşey kullanmamışsınız, buna ayrıca şaşırmış olup, yine yeniden ''öğretmen'' deyince aklımızda eğitici, öğretici, örnek insan modellemesi oluştuğunu ve lütfen sizin de bu modele yakışır şekilde davranmanız gerektiğini hatırlatmak isterim, aciz olmayın, kendi iradenizle hareket etmeyi deneyin...

evet ben evimde kalma taraftarıyım ama eşim tek kalma bişe olur diye dedi
Okumuş etmiş, üniversiteyi bitirmiş kadınsın. Hayattaki tecrübesi büyük ihtimal çocuk büyütmek ve ev işi yapmak olan yaşlı kadın sana bekçilik mi yapacakmış?

Kabul etme. Ev kredisi benim maaşımdan kesiliyor, evimde kalacağım de. Kocan dedi siye kv de kalacaksan biz ne yapalım şimdi? Ayy içim daraldı, parayı kazanırken erkek gibi çalış, evde tek kalmaya gelince iş, olmaz sen kadınsın. özgürlüğünüz kocanızın iki dudağı arasında resmen biz ne yapalım şimdi? Kralınız kararı vermiş.

evli bir bayanın yeni bir apartmana girip çıkışında söz olabilir takip edilebilir hatta istismar olabilne gibi tehlikelerle karşı karşıya olduğumu düşünüyor eşim
Eşine söyle tatlım, ben de müzik öğretmeniyim boşandıktan sonra tek başıma ev tuttum, tek yaşadım, arkadaşlarım gelip gitti. Kimse hallenmedi, sağda solda kıstırmadı, dul bu yamanalım demedi. Kocalarınız para kazanmaya gelince aslan diyor size, iş biraz nefes almaya, yalnızlığa gelince yavru kedileri oluyorsunuz.
Bu arada devlet de artık sözleşmeli alıyor öğretmenleri, kpss kastırmayın boşuna. Ha özel, ha devlet.

Bu kadar genç yaşta ev kredisine girmiş olmanızı da ayrıca garip karşıladım. Sen bu adamın askere gideceğini bilmiyor muydun?

Eşiniz resmen o askerdeyken gözünüz açılır, gerçek yüzünü görürsünüz diye evlenmeye zorlamış sizi hemen.Neden kendi fikrinizi söylemekten,isteklerinizi belirtmekten bu kadar çekiniyorsunuz?Neden sürekli eşinizin tepkilerini kestirmeye çalışarak onunla iletişim kurmak zorundasınız? Eşiniz sizi 200 TL ile kayınvalidenizde kalmaya zorlarken tepkinizi tarttı mı? Yahu adam size sormaya gerek bile duymadan 10 yıllık krediyi 7 yıllık çekmiş, bunun için bile ortalığı ayaga kaldırmanız gerekirdi. Neyse siz gençliğiniz,psikolojiniz pahasina eşinizi (sahibinizi???) ev, araba,yazlık sahibi yapmaya devam tam gaz. Yıllar sonra tüm bunlarin sefasını genç sevgilisiyle süreceğini unutmayın ama.

En başta eşimde salak! diyebiliyorsanız o evliliğe evlilik demem ben. Sonra Yoluyor! demişsiniz. Gerçekten eş olabilen insanlar birbirini sizin deyiminizle yolmaz! her şey ortaktır ve kim az kim çok verdi diye bakılmaz kime ne alındı diye de bakılmaz. Ortak olan hayattır. Bence siz bunalmanızın sebebini kaynaktan arayın.

Esin sana guvenmiyor mu da basina bekci koyuyor?
cevreye guvenmiyorum diyecektir mutlaka da senin korumaya ihtoyacin var mi? o kadar mi aciz goruyor seni? bunca yasina kadar seni o mu korudu sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…