Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

Farkında mısınız ortak hayatınıza dair bütün kararları eşiniz alıyor. Ev alınması, aile bütçeniz, harcama politikanız, ek işleriniz... Buna ilave olarak sizin hayatınıza dair kararları da o alıyor; ailesi ile kuracağınız ilişkiler, askerliği sırasında nerede kalacağınız ...
Unutmayın sadece bir hayatımız var o da kendimizi bir cendereye hapsetmek için çok kısa ve çok kıymetli. Umarım günün birinde bu tavizleriniz için pişman olmazsınız.

aslında aldatırmı gözümle görsem dönüp tekrar bakarım o mu diye yada başka pislikleri varmı sigara dahi kullanmaz içki içmez bağnaz da değil ama dehşet cimri ve aileci
Ya canım meslektaşım. Artık iş işten geçmiş ama bu adamın bu hallerini görmedin mi daha önce. Şu gencecik yaşında gezmek, görmek, tatillere gitmek varken sen maaşının tamamını krediye yatırıyorsun. En azından aylık gelirinizin 4'te birini krediye ayırabilirdiniz.

Ücretsiz izin almak durumunda kalsanız ne olacak?? Ev bark sahibi olunur da giden ömür geri getirilir mi?? Çok üzülüyorum böyle meslek sahibi kadınların eşinizin boyunduruğu altına girdiğini görünce.

Madem kendi evinizde tek kalacak paranız yok, öyleyse görmeyip duymayacaksiniz.

Sağlığınızdan olmak istemiyorsanız mümkün olduğunda yok sayacaksınız..

Kendi eviniz gibi işlerinizi yapıp köşeye çekilirsiniz.

aslında aldatırmı gözümle görsem dönüp tekrar bakarım o mu diye yada başka pislikleri varmı sigara dahi kullanmaz içki içmez bağnaz da değil ama dehşet cimri ve aileci
Benim turkce ogretmenimde sigara kullanmazdi ama firsat bulunca orta 1 lere pipisini degdiriyordu...icki sigara icmemek haci hoca olmak yada olmamak olcu degilki.insani ve vicdani olaylar bunlar...cimri diyorsun ornegin degismez ki bu para harcasa uykusu kacar nerdenmi biliyorum kendimdennnn

şu an pişmanım zatrn o yüzden buradayım bu saatten sonra ne yapacağımı bilmiyorum ve ben gidipte annesine anlatan dedikodu yapan veye en yakın arkadaşına dökülen biri değilim tek başıma mücadele ediyorm yazmadım yazmadım 1 sene sonra anca buraya yazdım ne yapıcam nasıl düzelticem ve konuşulabilir bir eşe sahip değilim 1 dk dinler 2 dk ya gider yada cephe alır ailemi bana kötülüyorsun der

Benim turkce ogretmenimde sigara kullanmazdi ama firsat bulunca orta 1 lere pipisini degdiriyordu...icki sigara icmemek haci hoca olmak yada olmamak olcu degilki.insani ve vicdani olaylar bunlar...cimri diyorsun ornegin degismez ki bu para harcasa uykusu kacar nerdenmi biliyorum kendimdennnn

memnunmusun peki bundan nasıl düzeltilebilir

böyle devam et yani diyosun

zaten askerden geldikten sonra böyle düşünüyorum evi resmen ben almış olucam yoksa
Bizde ev aldık
Krediyi esim öder
Ama bu sefer de maasından hıç para kalmıyor
Diğer tüm ihtiyacları ben karsılıyırum
Bana da para kalmıyor:)

ya beni birşeyden eksik bırakmamaya çalışıyor mesela bu hafta sonundan itibarwn babasının arkadaşının bir yazlığına gidicez otelden daha uygundur diye ama kayınvalidemlerle orada da mesela göğsün açıldı şuran göründü olmaması için gitmek istemiyorum

memnunmusun peki bundan nasıl düzeltilebilir
Degilim tabiki cabaliyorum...esim icin cocuklarim icin.ama olmuyor gecen gun tekne turuna gittik suyu cipsi marketten aldim mesela zaten tekne turu bi ton para teknede bisiy icmedim falan esim bakti sadece tatile geldik sevgilim lutfen bugun yapma dedi bunun uzerine gaza gelip bir gazoz soyledim inerken bi baktim 10 tl hala aklima geldikce icim ciz ediyor dusun ama cocuklara aldik ne istedilerse.sadece inmek uzereyken su almadim cunku o paraya 6 tane alabiliyorum diye esimcok kizdi tabii rezalet bence

ay işte ben bunun tam tersi bi insanım

Eşiniz askerdeyken, kendi evinizde kalın.
Kimseye kendinizi ezdirmeyin.
Sonraki yıllarda tepenizden indiremezsiniz eşinizin ailesini.
Okullar açılınca maddi olarak biraz daha rahatlarsınız.
Alacağınız para da kendi ihtiyacınızı karşılar.
Yapmayın böyle cahil cahil işler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…