kızlar ben yeni evliyim..eşimle çok severek evlendik.ama küçük bi sorunu anlatmak istiyorum size: eşimin bir iş arkadaşı sevgilisinden ayrıldı kızda aynı iş yerinden.eşim ayrılan arkadaşı ve başka bi yakın arkadaşları bu konu hakkında konuşmuşlar,daha sonra o diğer arkadaşın karısı bana bunların aralarında geçen konuşmayı anlattı.içinde o kişilerin cinsel hayatları da var.ben de eşimin bu konunun içinde yer almasına ve bunu sonradan duymuş olmama bozuldum.fakat eşim işin içinde kendisinin olmadığını o diğer arkadaşın bu tarz sorular sorduğunu söyledi..........abartıyor muyum rahatsız olmakta ya ben böye şeyleri pek kabullenemiyorum,sonuçta o kız işyerlerinde ve cinselliği hakkında konuştuğu kişinin yüzüne bakıyorlar biz bu olay üzerine tartışırken eşim kendisinin nekadar sadık olduğundan filan bahsetti,ben konuyu uzatınca hata bende asıl günümü gün etmem lazım dimi şeklinde konuştu bende; ben hazırım sen bilirsin dedim ve açtın öyleee bekliyosun yani dedi bana resmen küfür etti biinsan bunu karısına nasıl der yaaa ve şimdi kendi suçlu değilmiş gibi 2 gün oldu benle konuşmuyor....ben mi yanlış bakıyorum konuya nolur bana bi yorum yapın nasıl bi yol izleyim, hata bende mi offfffff basit bi olay belki ama lütfen gözümü açın benim napayımm şimdi
(((