- 17 Ağustos 2021
- 79
- 68
- 3
- 25
- Konu Sahibi sessiz0903
-
Ben tek isterim bu seferde biz evliyiz tek gidemezsin bekar kafasından çık ziyaret ediyoruz ya işte bize gidip ordan eve dönmesini de bilirdim ama ben senin ailendir diye orayı da ziyaret ediyorum diyip üste çıkıyorAlıngan değilsiniz eşinizin yaptığı düşüncesizlik. Eşiniz gelmiyorsa siz gidin ailenizde kalın. Bu sizin en doğal hakkınız. Biz 10 yıllık evliyiz böyle bir şey söz konusu bile olmadi
Şu lafın üstüne ne kavgalar çıkar bizim evdeBen tek isterim bu seferde biz evliyiz tek gidemezsin bekar kafasından çık ziyaret ediyoruz ya işte bize gidip ordan eve dönmesini de bilirdim ama ben senin ailendir diye orayı da ziyaret ediyorum diyip üste çıkıyor
Niye evlenince tek vücut gibi her şey'i birlikte mi yapmak gerekiyormuş.Ben tek isterim bu seferde biz evliyiz tek gidemezsin bekar kafasından çık ziyaret ediyoruz ya işte bize gidip ordan eve dönmesini de bilirdim ama ben senin ailendir diye orayı da ziyaret ediyorum diyip üste çıkıyor
Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz ben orda kaldığım zaman en büyük sorunum tuvalet orda oda sıcak olduğu için kv eşimin eski odasını veriyor bize orda ayrı yatakta yatıyoruz ben ev almak için yardım ediyorum fedakarlık gösteriyorum ama tek taraflıymış hep ayrı kalalım desem sen ailende kal ben ailemde o zaman niye evlendik anlamına getirir yine üzülen ben olurumAileler yakınsa herkes kendi ailesinde kalsın. Akşam yemeğine birinde oturun kahvaltıya birinde. Erkek kafası diye bir şey yok. Bizim aileler uzakta. Gayet de gidiyoruz benimkilerde de kalıyoruz eşiminkilerde de.
Ama ailelerimiz yakın yakına olsa kaynanamda kalmazdım bayılmıyorum yani. Ben sanki rahat mı ediyorum babası kardeşi ev erkek dolu. Tuvaleti banyosu rahatsız oluyorum yani. Eşim desen annemlerin evinde wc annemlerin odasının yanında sabah en büyük gerginliği tuvalete gitmek oluyor. Birbirimizin gönlünü yapmak için kalıyoruz katlanıyoruz bir şekilde. Evlilik bu demek. Tek taraflı fedakarlık olmaz.
Çok ciddi söylüyorumişte bize gidip ordan eve dönmesini de bilirdim ama ben senin ailendir diye orayı da ziyaret ediyorum diyip üste çıkıyor
Lütfetmis Allah razı olsun deseydiniz üstüne ..Ben tek isterim bu seferde biz evliyiz tek gidemezsin bekar kafasından çık ziyaret ediyoruz ya işte bize gidip ordan eve dönmesini de bilirdim ama ben senin ailendir diye orayı da ziyaret ediyorum diyip üste çıkıyor
Demek ki evlenince ona göre öyleymiş cidden o kadar üzüldüm ki ailemin de ona karşı bir yanlışı olmadı öz oğulları gibi sahiplendilerNiye evlenince tek vücut gibi her şey'i birlikte mi yapmak gerekiyormuş.
Tavrınızı koyun da kendine gelsin bence.Demek ki evlenince ona göre öyleymiş cidden o kadar üzüldüm ki ailemin de ona karşı bir yanlışı olmadı öz oğulları gibi sahiplendiler
Bana kalsa ben evime dönmek istiyorum ama kv kalın diyor habire eşimde kalıyor ben bişey desem kötü olurumYa bu birbirinin evinde kalma meselesi çok saçma değil mi ? Aynı şehirdesiniz sonuçta her iki tarafı da ziyaret edin eve dönün ne gerek var kınaydı nişandı günlerce kalmaya
Oldu paşam kafaya bakBen tek isterim bu seferde biz evliyiz tek gidemezsin bekar kafasından çık ziyaret ediyoruz ya işte bize gidip ordan eve dönmesini de bilirdim ama ben senin ailendir diye orayı da ziyaret ediyorum diyip üste çıkıyor
Üzülüp sızlanmak yerine o lafları duyunca gözünüzden nasıl ateşler çıkmadı hayret ettimDemek ki evlenince ona göre öyleymiş cidden o kadar üzüldüm ki ailemin de ona karşı bir yanlışı olmadı öz oğulları gibi sahiplendiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?