Ben mi çok alınganım

Alıngan değilsiniz. Eşiniz bencil. Bence henüz yeni evliyken haksızlığı kabul etmeyin. Nasıl alıştırırsanız öyle gider. İki aileye de eşit gidilip gelinmesi bence. Benim eşim de başka bir evde kalamadığını söyleyerek benim ailemde kalmak istemezdi hep. Ben ona bu noktada saygı duymaya çalıştım ama o benden sürekli onun ailesine gidip kalmamı beklerdi. Ben itiraz ettiğimde hep tatsızlık çıkardı. Yaklaşık 14 yıllık evliyim. Evliliğimde tek pişman olduğum şey eşimin bu haksızlığına gözyummaktı. Keşke en başında ailelere eşit aralıklarla gidilmesi noktasında kararlı bir tavır sergileyip, o benim aileme nasıl davranıyorsa ben de onun gibi davransaydım.

Nedense başka şehirden gelindiginde erkegın aılesınde kalınması beklenır. Ama gelin kayınbaba kayın varsa evde nasıl rahat edecek. Şahsen ben 2 3 saatte sıkılıyorum kayınvalide evinde. Bi de iş yaptırma çabaları.Eşim kalsın ben kaçarım anneme.Gidip gelme konusunda nedense erkek tarafı bi beklenti içinde. Sanki kız ailesinin canı yok. Bende eşitlikten yanayım. Eşim diyorki. Benim için sorun olmaz. 2 senin annene gıdelım 1 benım anneme.Bk sorun olmaz. Lafta hepsı. Bende dıycem. Canım madem sorun olmaz benım anneme gıdelım senınkılere gıderız bı ara

Peki şuan nasılsınız eşiniz ailenizde kalma konusuna ne diyor

Sizde rahat oldugumu kim söyledi?
Ben sen mahcup olma diye kalıyorum der,kvde de kalma isini kaldırırdm.
Madem tek karar veriyor herseye.
2 gün kvde de kalmak niye ayrıca cok mu uzak evlerin arası?

Sizde rahat oldugumu kim söyledi?
Ben sen mahcup olma diye kalıyorum der,kvde de kalma isini kaldırırdm.
Madem tek karar veriyor herseye.
2 gün kvde de kalmak niye ayrıca cok mu uzak evlerin arası?
Hayır uzak değil sırf ailesiyle zaman geçirmek istiyor kv de bundan aşırı memnun zaten ne zaman gitsek kalın diye söylenir istemediğimizi dile getirince ben size kalın diyorum siz istemiyorsunuz diye ayrı bir söylenir

Ne münasebet! Onun ailesi daha mı kıymetliymiş?
Madem size bu lafı söyledi, her iki tarafta da yatma olayını kesin, zaten ilerde pişman olursunuz sürekli yatma beklentilerinden.
Aileleri ziyaret edin ve evinize dönün.
Baştan bu kadar taviz verirseniz ileride çok sorun yaşarsınız.
Ayrıca "Allah razı olsun"luk bir durum yok ortada, eşiniz bencil.

Kötü olun, şimdi kötü olmazsanız ilerde daha çok sorun yaşarsınız. Tecrübe konuşuyor.
Dün yorum yapam herkes sizin gibi söyledi bende aynı şekilde düşünüyorum kalmamam beni kötü biri yapmaz zaten öyle düşünürse eşimin tarafı kendi bilcekleri iş sonuçta ziyaret etmeye bişey demiyorum bende çalışan bir insanım bunun bilincinde olmalılar haftaiçi zaten eşimle vakit ayıramıyoruz işten gel yemek yap ye yorgun oluyorsun uyuyorsun ama cumatesi evimde belki film izliycem belki dışarı çıkıcam ben başından beri kalmalara karşı biriydim içimde de gram istek yok artık zaten gidilir görülür gelinir kardeşiyle annesiyle çok vakit geçirmek istiyorsa gitsin geçirsin gelsin tabi gitçeğim zamanda olur ama bu kadar fazla değil

Büyük ihtimal olay kavgaya dönüşecektir. Eşinizden o elektriği aldım. O kavga etse de siz sakinliğinizi koruyun.
Ailenize gitmeyi bir lütuf olarak görmesinin sizi rahatsız ettiğini, nasıl ki o sizin ailenizde rahat edemiyorsa siz de onun ailesinde rahat olamadığınızı, ona değer verdiğiniz için kaldığınızı anlatın ve uzatmayın.
Zaten bu konuşmadan sonraa ailesinde kalmak için sizin gölünüzü yapmak zorunda olduğunu anlayacaktır
Bol şans.

Umarım dediğiniz gibi olur gönül alma olayı olur haftaya cuma kalma olayında cumartesi işe gidip beni orda bırakıcakmış bana danışmadan benim kararmı verdiğinde sinirlenmiştim ama dün konuşmama sebebimde hala sinirli olduğumdu sinirlenince gözüm bişey görmüyor sakin konuşmak her zaman en güzeli o ister bağırsın bugün ben sakin kalıcam çünkü haklıyım haksız insanlar her zaman bağırarak konuşur yorumunuz içinde teşekkür ederim

8 senelik evliiyim kvdem de kalmadım sanırım hic:)
Zaten evi kücük yatcak yer yok olsa bile evlerimiz arası az neden kalınsın yani
Alıstırmayın böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…