- Konu Sahibi sessiz0903
-
Alıngan değilsiniz. Eşiniz bencil. Bence henüz yeni evliyken haksızlığı kabul etmeyin. Nasıl alıştırırsanız öyle gider. İki aileye de eşit gidilip gelinmesi bence. Benim eşim de başka bir evde kalamadığını söyleyerek benim ailemde kalmak istemezdi hep. Ben ona bu noktada saygı duymaya çalıştım ama o benden sürekli onun ailesine gidip kalmamı beklerdi. Ben itiraz ettiğimde hep tatsızlık çıkardı. Yaklaşık 14 yıllık evliyim. Evliliğimde tek pişman olduğum şey eşimin bu haksızlığına gözyummaktı. Keşke en başında ailelere eşit aralıklarla gidilmesi noktasında kararlı bir tavır sergileyip, o benim aileme nasıl davranıyorsa ben de onun gibi davransaydım.Öncelikle günaydın hanımlar ben 3 aylık evliyim evliliğim çok şükür güzel ilerliyor ama bazen her ilişkide her evlilikte olduğu gibi bazı sorunlar illaki yaşıyoruz size dün yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum belki size basit gelebilir ama ben kafama çok takıyorum ve çok üzülüyorum çok fazla uzatmadan başlıyım. Cumartesi kayınvalideme kalmaya gitmiştik bu ilk kez olmuyor Bir kaç kez kalmışlığımız var haftaya kına varmış kv sizde gelirsiniz kalırsınız dedi ben o an evet veya hayır demedim eve gidince eşimle konuşup karar vermek istedim kv bir sorunum yok o bana kızıymışım gibi davranır ben saygıda kusur etmem ama durcağım yeri de bilirim dün ise eşim kınaya gideriz cuma cumartesi kalırız pazarda sizinkilere kahvaltıya gideriz dedi allah razi olsun her gitmemizde ailemi ziyaret ederiz ,bende dedim farklı düşünmüştüm bende cuma sizde kalırız cumartesi yine ailenle vakit geçiririz bir gecede benim ailemde kalalım gerçekten ailemle kalmayı çok özledim 5 yaşında kardeşim var onu çok özlüyorum ben böyle dediğim zaman hayır kalamayız gider görürüz ama kalmak deme bana dedim neden bir sebep söyle erkek kafasını bilmiyorsun ben kalamam sen bizde rahat olabilirsin ben sizde olamam kalma konusunda dedi beni bir sinir aldı ben o istiyor aman hani kalmak istedim kalmıyor demesin diye ailesinde kalıyorum ve çalışan biriyim sadece pazarım var ve kv her gitmemizde de kalın diye tutturur buna zaten ayrı sinir oluyorum 3 ay evliyiz beraber vakit geçirelim eşimin öyle demesinden sonra dedim pazar günü de gitmek istemiyorum cumartesi günü senle gelirim eve geçeriz dedim (cumartesi işe gidicekti iş yeri de evimize yakın ailemizle aramızda 1 saat mesafe var iki taraf bir birine yakın yerde oturuyor ) bilmiyorum ben çok mu takıyorum bu tür şeyleri sabah üzüntülü uyandım istemsizce ben aile konusunda biraz duygusalım sizde böyle olan var mı şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Nedense başka şehirden gelindiginde erkegın aılesınde kalınması beklenır. Ama gelin kayınbaba kayın varsa evde nasıl rahat edecek. Şahsen ben 2 3 saatte sıkılıyorum kayınvalide evinde. Bi de iş yaptırma çabaları.Eşim kalsın ben kaçarım anneme.Gidip gelme konusunda nedense erkek tarafı bi beklenti içinde. Sanki kız ailesinin canı yok. Bende eşitlikten yanayım. Eşim diyorki. Benim için sorun olmaz. 2 senin annene gıdelım 1 benım anneme.Bk sorun olmaz. Lafta hepsı. Bende dıycem. Canım madem sorun olmaz benım anneme gıdelım senınkılere gıderız bı araAlıngan değilsiniz. Eşiniz bencil. Bence henüz yeni evliyken haksızlığı kabul etmeyin. Nasıl alıştırırsanız öyle gider. İki aileye de eşit gidilip gelinmesi bence. Benim eşim de başka bir evde kalamadığını söyleyerek benim ailemde kalmak istemezdi hep. Ben ona bu noktada saygı duymaya çalıştım ama o benden sürekli onun ailesine gidip kalmamı beklerdi. Ben itiraz ettiğimde hep tatsızlık çıkardı. Yaklaşık 14 yıllık evliyim. Evliliğimde tek pişman olduğum şey eşimin bu haksızlığına gözyummaktı. Keşke en başında ailelere eşit aralıklarla gidilmesi noktasında kararlı bir tavır sergileyip, o benim aileme nasıl davranıyorsa ben de onun gibi davransaydım.
Dün surat asıyordu bende ona karşı tavır yaptım onu öyle görünce daha çok sinirleniyorumKonu sahibi yok ortalarda
Inşallah sen nasıl istersen kocacığım istersen bir daha benim anne babama hiç gitmeyiz diyip sarılıp uyumamıştır
Peki şuan nasılsınız eşiniz ailenizde kalma konusuna ne diyorAlıngan değilsiniz. Eşiniz bencil. Bence henüz yeni evliyken haksızlığı kabul etmeyin. Nasıl alıştırırsanız öyle gider. İki aileye de eşit gidilip gelinmesi bence. Benim eşim de başka bir evde kalamadığını söyleyerek benim ailemde kalmak istemezdi hep. Ben ona bu noktada saygı duymaya çalıştım ama o benden sürekli onun ailesine gidip kalmamı beklerdi. Ben itiraz ettiğimde hep tatsızlık çıkardı. Yaklaşık 14 yıllık evliyim. Evliliğimde tek pişman olduğum şey eşimin bu haksızlığına gözyummaktı. Keşke en başında ailelere eşit aralıklarla gidilmesi noktasında kararlı bir tavır sergileyip, o benim aileme nasıl davranıyorsa ben de onun gibi davransaydım.
Tabiki konuşmadıKonuştunuz mu konu sahibi ?
Çevrimiçi keşke cevap yazsa.Tabiki konuşmadı
Dün surat asıyordu bende ona karşı tavır yaptım onu öyle görünce daha çok sinirleniyorum
Konuşmamışlar diye anladım ben burdanÇevrimiçi keşke cevap yazsa.
Hayat kendi hayatı valla.Konuşmamışlar diye anladım ben burdan
Sizde rahat oldugumu kim söyledi?Öncelikle günaydın hanımlar ben 3 aylık evliyim evliliğim çok şükür güzel ilerliyor ama bazen her ilişkide her evlilikte olduğu gibi bazı sorunlar illaki yaşıyoruz size dün yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum belki size basit gelebilir ama ben kafama çok takıyorum ve çok üzülüyorum çok fazla uzatmadan başlıyım. Cumartesi kayınvalideme kalmaya gitmiştik bu ilk kez olmuyor Bir kaç kez kalmışlığımız var haftaya kına varmış kv sizde gelirsiniz kalırsınız dedi ben o an evet veya hayır demedim eve gidince eşimle konuşup karar vermek istedim kv bir sorunum yok o bana kızıymışım gibi davranır ben saygıda kusur etmem ama durcağım yeri de bilirim dün ise eşim kınaya gideriz cuma cumartesi kalırız pazarda sizinkilere kahvaltıya gideriz dedi allah razi olsun her gitmemizde ailemi ziyaret ederiz ,bende dedim farklı düşünmüştüm bende cuma sizde kalırız cumartesi yine ailenle vakit geçiririz bir gecede benim ailemde kalalım gerçekten ailemle kalmayı çok özledim 5 yaşında kardeşim var onu çok özlüyorum ben böyle dediğim zaman hayır kalamayız gider görürüz ama kalmak deme bana dedim neden bir sebep söyle erkek kafasını bilmiyorsun ben kalamam sen bizde rahat olabilirsin ben sizde olamam kalma konusunda dedi beni bir sinir aldı ben o istiyor aman hani kalmak istedim kalmıyor demesin diye ailesinde kalıyorum ve çalışan biriyim sadece pazarım var ve kv her gitmemizde de kalın diye tutturur buna zaten ayrı sinir oluyorum 3 ay evliyiz beraber vakit geçirelim eşimin öyle demesinden sonra dedim pazar günü de gitmek istemiyorum cumartesi günü senle gelirim eve geçeriz dedim (cumartesi işe gidicekti iş yeri de evimize yakın ailemizle aramızda 1 saat mesafe var iki taraf bir birine yakın yerde oturuyor ) bilmiyorum ben çok mu takıyorum bu tür şeyleri sabah üzüntülü uyandım istemsizce ben aile konusunda biraz duygusalım sizde böyle olan var mı şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Ay Allah razı olsunBen tek isterim bu seferde biz evliyiz tek gidemezsin bekar kafasından çık ziyaret ediyoruz ya işte bize gidip ordan eve dönmesini de bilirdim ama ben senin ailendir diye orayı da ziyaret ediyorum diyip üste çıkıyor
Konuşmamışlar diye anladım ben burdan
Dün konuşamadım ama bugün kendisine söyledim canımı sıkan konular var akşam güzelce konuşmak istiyorum kafama takmak istemiyorum diye söyledim olur konuşalım diye karşılık aldımNe yazacak ki konuşmadı da
Hayır uzak değil sırf ailesiyle zaman geçirmek istiyor kv de bundan aşırı memnun zaten ne zaman gitsek kalın diye söylenir istemediğimizi dile getirince ben size kalın diyorum siz istemiyorsunuz diye ayrı bir söylenirSizde rahat oldugumu kim söyledi?
Ben sen mahcup olma diye kalıyorum der,kvde de kalma isini kaldırırdm.
Madem tek karar veriyor herseye.
2 gün kvde de kalmak niye ayrıca cok mu uzak evlerin arası?
Kötü olun, şimdi kötü olmazsanız ilerde daha çok sorun yaşarsınız. Tecrübe konuşuyor.Bana kalsa ben evime dönmek istiyorum ama kv kalın diyor habire eşimde kalıyor ben bişey desem kötü olurum
Dün yorum yapam herkes sizin gibi söyledi bende aynı şekilde düşünüyorum kalmamam beni kötü biri yapmaz zaten öyle düşünürse eşimin tarafı kendi bilcekleri iş sonuçta ziyaret etmeye bişey demiyorum bende çalışan bir insanım bunun bilincinde olmalılar haftaiçi zaten eşimle vakit ayıramıyoruz işten gel yemek yap ye yorgun oluyorsun uyuyorsun ama cumatesi evimde belki film izliycem belki dışarı çıkıcam ben başından beri kalmalara karşı biriydim içimde de gram istek yok artık zaten gidilir görülür gelinir kardeşiyle annesiyle çok vakit geçirmek istiyorsa gitsin geçirsin gelsin tabi gitçeğim zamanda olur ama bu kadar fazla değilKötü olun, şimdi kötü olmazsanız ilerde daha çok sorun yaşarsınız. Tecrübe konuşuyor.
Büyük ihtimal olay kavgaya dönüşecektir. Eşinizden o elektriği aldım. O kavga etse de siz sakinliğinizi koruyun.Dün yorum yapam herkes sizin gibi söyledi bende aynı şekilde düşünüyorum kalmamam beni kötü biri yapmaz zaten öyle düşünürse eşimin tarafı kendi bilcekleri iş sonuçta ziyaret etmeye bişey demiyorum bende çalışan bir insanım bunun bilincinde olmalılar haftaiçi zaten eşimle vakit ayıramıyoruz işten gel yemek yap ye yorgun oluyorsun uyuyorsun ama cumatesi evimde belki film izliycem belki dışarı çıkıcam ben başından beri kalmalara karşı biriydim içimde de gram istek yok artık zaten gidilir görülür gelinir kardeşiyle annesiyle çok vakit geçirmek istiyorsa gitsin geçirsin gelsin tabi gitçeğim zamanda olur ama bu kadar fazla değil
Umarım dediğiniz gibi olur gönül alma olayı olur haftaya cuma kalma olayında cumartesi işe gidip beni orda bırakıcakmış bana danışmadan benim kararmı verdiğinde sinirlenmiştim ama dün konuşmama sebebimde hala sinirli olduğumdu sinirlenince gözüm bişey görmüyor sakin konuşmak her zaman en güzeli o ister bağırsın bugün ben sakin kalıcam çünkü haklıyım haksız insanlar her zaman bağırarak konuşur yorumunuz içinde teşekkür ederimBüyük ihtimal olay kavgaya dönüşecektir. Eşinizden o elektriği aldım. O kavga etse de siz sakinliğinizi koruyun.
Ailenize gitmeyi bir lütuf olarak görmesinin sizi rahatsız ettiğini, nasıl ki o sizin ailenizde rahat edemiyorsa siz de onun ailesinde rahat olamadığınızı, ona değer verdiğiniz için kaldığınızı anlatın ve uzatmayın.
Zaten bu konuşmadan sonraa ailesinde kalmak için sizin gölünüzü yapmak zorunda olduğunu anlayacaktır
Bol şans.
8 senelik evliiyim kvdem de kalmadım sanırım hic:)Hayır uzak değil sırf ailesiyle zaman geçirmek istiyor kv de bundan aşırı memnun zaten ne zaman gitsek kalın diye söylenir istemediğimizi dile getirince ben size kalın diyorum siz istemiyorsunuz diye ayrı bir söylenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?