Ben mi çok alınganım

Kesinlikle alıngan değilsiniz, hatta alınmanız gereken durumlarda bile alınmamışsınız.

Sizinle özür dileyerek açık konuşacağım. Eşiniz tam anlamıyla bir odun. Fakat yontulması için henüz geç değil. Bugünden itibaren evliliğinizde dik durur kadın erkek eşitliğini dayatırsanız önünüzdeki 1-2 yıl kavgalarla geçer ama eğer sizi gerçekten seviyorsa sonrasında sınırlarını öğrenmiş olur. Bunu yapıp yapmamak size kalmış, bence buna değer. Unutmayın eşinizin size nasıl davranacağını siz belirleyemezsiniz ama nasıl davranamayacağını siz belirlersiniz.

Benim böyle bir eşim olsa o benim ailemin evinde 60 dakika oturuyorsa ben onun ailesinde 61 dakika oturmam. Yaşınız çok genç ve kayınvalideniz de bu toyluğunuzu kullanıyor. Daha önünüzde uzun bir hayat var, dizginlerinizi elinize almanın tam zamanı.

Bende sizin gibi düşünüyorum eşimde kayınvalidemde yaşımın küçük olmasıyla söz geçirmek istiyorlar hep yeni gelinler kaynanalarıyla arkadaş gibiler anlaşıyorlar hep bir örnek vermeler

Yanlış anlamayın ama siz öyle bir yapıda biri değilsiniz beNce.
Yoksa evde çoktan kıyamet kopmuştu sizin.

Siz ailenize götürdüğü zaman neredeyse ayaklarına kapanıp teşekkür edecek birisiniz

Bana o hissi verdiniz
Onunkiler zoraki
Sizinkine sanki sadakam olsun der gibi

Evet eğer gerçekten seviyorsa 1-2 yıl kavgayla geçer sonra sınırlarını öğrenmiş olur, eğer sevmiyorsa boşanmak ister, çünkü sizden yeterli performansı alamadığını düşünerek kendine yeni bir emir eri bulmak isteyecektir.

Benim kaynanamda dedikoducunun tekidir ben bir bende bu kadar cok konuskan diyordum. Meğer yanliz değilmişim. Bilmedigim her kimseyi anlatir. Kinci ve canli cenaze misali. Kredisi bitti bende tabi. Hoşgörüsüz ve erkek anasi kibrinden. Ve tabi esimin hatalarından da mutevelit ne bayrama ne seyrana suratsizlara dengelesizce...

Çok ciddi söylüyorum
Bence en büyük sorun bu kafada olan biri olması
Size ailenizi görmeyi lütfettiğini sanması
Ama kendi ailesi görülmeli
Çünkü o erkek ailesi
Ne münasebet bende buna çok ayarım.
Benim iki kızım var erkek ailesi diye esinemi gidecek hep kusura bakmasın kar.kizim ne zaman isterse çıkıp gelip kalır kimse buna kocasida olsa engel olamaz ilk başta kızımın bu bilincd olması lazım erkek bu u lütuf sanamaz.kusura bakmasınlar onlar gelin aldıysa bizde damat aldık essek gibi gelecek bu u bilip evlensinler

Onlar kız aldık diyorlar. Sizin için de kız verdik diyorlar. Çok sacma ya

Ben tek isterim bu seferde biz evliyiz tek gidemezsin bekar kafasından çık ziyaret ediyoruz ya işte bize gidip ordan eve dönmesini de bilirdim ama ben senin ailendir diye orayı da ziyaret ediyorum diyip üste çıkıyor

bu adamı çok mu aradın leş gibi biri. lütfediyor bir de paşama bak sen kimsin yahu.
niye bu kadar pasifsiniz

Onlar kız aldık diyorlar. Sizin için de kız verdik diyorlar. Çok sacma ya
Hemde ne saçma iki kişinin yaptığı karşılıklı ev kurma hayat birleştirme iki kişide özgür kim isterse anasına babasına gider kocasından izin alamaz kusura bakmasın dmqtda kız anasına babasına lütuf etmesinin gitmeyi essek gibi gelecek .kızımda istedigi zaman gelir kalır eşimde gelecek gelmesinde görsün:)) tobe tobe olmayan damada sovecem nerdeyse

Hahhaha yıl olmuş 2021 halaa böyle kafalar var.

Bu konuda binlerce kez şükürler olsun eşim boyle biri değil annesigild ekalmayi benim gönlüme bırakır hiç zorlamaz.
Benimkilerede gitmeyi lütuf saymaz.
Kizlarimda bu örneği görüyor umarım babalarının kafasında eşleri olur

Ben kızlarımı bu kafada yetiştiriyorum.
Eşlerinin kölesi değildir onalr.
Onlarin boyundirluguna girmiyor kusura bakmasın karşı taraf.onalr kral değil.
Benim kizlarimda kraliçe ona kalırsa.
Onlar ne derse o olur.
Kızlarımı UZENİ BENDE ÜZERİM AMAN NE YAMAN BİR KAYİNVALİDE OLUCAMİCİMDEN BU KARAKTER ÇIKTI

Ay benim oğlum olacak inşallah
Kız anaları düşünsün banane

Erkek kafasını bilmiyorsun mu?
Bu laf bana edilse, afedersin ama ağzına mıçardım kesin..Erkek kafasınd zaten bilmeye değecek bişi yok, 2 ye en fazla 3 e ayrılıyor, sex, futbol, yemek...Başka bi pok yok derdim...Ahh beyimiz niye kalamıyormuş erkek kafasıyla acaba? Yani burda absürt cinsel bi ima var bence..Ne düşünüyormuş ta erkeğe özel kalamıyormuş? Iyyy bu adamla yaşanmaz, hele ben donmesini de bilirdim ama senin ailene de gidelim deyip kadını küçümsemesi, yaptığını lutuf olarak görmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…