Sen böyle hep gıdıp beyfendının şehrazat anacıgında, garip anacıgında kalıyorsun ya. Çok degil 1 2 ay sonra yüzlerini görmek istemeyeceksin. Bıkacaksın. Ne deseler batacak.Benim meraklı kayınvalide eşimi aradıgında bile ifrit oluyorum.Soguttular kendilerinde. Fazla samimiyet tez ayrılık getirirmiş.Sınırlarını koru. Sen çanta ya da eşinin kuyrugu degilsin. Kararlar ortak alınır. Ailesi senden 10 gram fazlalıgı olan bir canlı büyüttü diye ailenden üstün degil. Kim onlar kraliyet aılesı falan mı. Madem kaynananın evını bekleyeceksın, gıt annenın evını bekle.Erkek aılelerınden nefret ettım artık ya. Ne oglanmış. Dogurmasın bu tıpler erkek falan.
Yemin ediyorum insanlara, hayvanlara yardım konusunda elımden gelenı yaparım. Cebimde 5 kuruş yokken, işsizkem gittim borçla evcil hayvanımı ameliyat ettırdım.Ki çevrem kuş ameliyat mı olur dediler... Ama ınsanı böyle bıktırıp sogutuyorlar ya bunun yaşlılıgı var. Benım genclıgımde bu kadar bıktırıyolar. Bı 35 40 yaşıma geleyım hıc gıtmem.Baskı baskı nereye kadar. Tekrar dıyorum merhametsiz degılım. Ama böyle zorla, görev gıbı, sırf erkek cocuk buyuttu dıye kendıne öncelık tanıyan ınsanları öncelıgıme koymuyorum. Bu tıp ınsanlara ıcımde gram merhamet yok.
Çok degil 1 2ay sonra ben gibi olacaksın. Naif sessiz eşine birsey demeyip tamam dıyen kızı delırttıler. Sıra sende....