Ben mi çok alınganım

Ben onun ailesine hem onun yanınada hemde ailesinin yanında saygılıysam o da benim aileme benim yanımda ve ailemin yanında saygılı olması lazım ama sadece ailemin yanında saygılı benim yanımda bu tür şeyler söylüyor mesela markete gidicektik tatil dönüşü az bişey yazmışız listeye o kadar baktık ne kadar az yazmışız dedim babanın evinde ne yiyordun diye çıkıştı tek olay kalmak değil birikmiş içimde ben ne desem hayır fark ediyorum artık düşünmeden hayır
Oooo bu herif senin ailene kin güdüyor. Ağzından çıkan laflara bak. Sanki düşman kuvvet.

O değil de eşin çok terbiyesiz bir adam.
Değer mi bu adamla gençliğini tüketmeye.
O değil de eşin çok terbiyesiz bir adam.
Değer mi bu adamla gençliğini tüketmeye.
Annem bana hep derdi insan eve girmeden bir birini tanımaz ne kadar doğru bir sözmüş 2 yıl beraberdik ama yok tanımamışım

Yemin ediyorum insanlara, hayvanlara yardım konusunda elımden gelenı yaparım. Cebimde 5 kuruş yokken, işsizkem gittim borçla evcil hayvanımı ameliyat ettırdım.Ki çevrem kuş ameliyat mı olur dediler... Ama ınsanı böyle bıktırıp sogutuyorlar ya bunun yaşlılıgı var. Benım genclıgımde bu kadar bıktırıyolar. Bı 35 40 yaşıma geleyım hıc gıtmem.Baskı baskı nereye kadar. Tekrar dıyorum merhametsiz degılım. Ama böyle zorla, görev gıbı, sırf erkek cocuk buyuttu dıye kendıne öncelık tanıyan ınsanları öncelıgıme koymuyorum. Bu tıp ınsanlara ıcımde gram merhamet yok.
Senin benbirkediyim olduğunu biliyordum 😂😂
Kuşlardan da bahsedince tam emin oldum 😂
Kpss nasıl geçti? 👀

Ay yuh artık
Ailene düşman resmen bu adam
Babanın evinde ne yiyordun ne demek ya terbiyesiz
Bir kuş sütü eksikti deseydin sende
Hala kötü ben olurum diye diye gidiyorsun onun ailesine ve itimat ediyorsun bu adama. Beni burda sinir bastı. Ömür geçer mi böyle?
Çok bunaldım bende çok sabrım taştı artık

Ben profilinize tam bakmamıştım. 21 yaşında imişsiniz yahu. 2 sene beraberdik diyorsunuz ama küçükmüşsünüz. Hala küçüksünüz. 🙄 Mesleğiniz var mı ? Bu herif sizi ezer zamanla. Aileden başlamış , size doğru yükselecek kini.

Sen böyle hep gıdıp beyfendının şehrazat anacıgında, garip anacıgında kalıyorsun ya. Çok degil 1 2 ay sonra yüzlerini görmek istemeyeceksin. Bıkacaksın. Ne deseler batacak.Benim meraklı kayınvalide eşimi aradıgında bile ifrit oluyorum.Soguttular kendilerinde. Fazla samimiyet tez ayrılık getirirmiş.Sınırlarını koru. Sen çanta ya da eşinin kuyrugu degilsin. Kararlar ortak alınır. Ailesi senden 10 gram fazlalıgı olan bir canlı büyüttü diye ailenden üstün degil. Kim onlar kraliyet aılesı falan mı. Madem kaynananın evını bekleyeceksın, gıt annenın evını bekle.Erkek aılelerınden nefret ettım artık ya. Ne oglanmış. Dogurmasın bu tıpler erkek falan.

Yemin ediyorum insanlara, hayvanlara yardım konusunda elımden gelenı yaparım. Cebimde 5 kuruş yokken, işsizkem gittim borçla evcil hayvanımı ameliyat ettırdım.Ki çevrem kuş ameliyat mı olur dediler... Ama ınsanı böyle bıktırıp sogutuyorlar ya bunun yaşlılıgı var. Benım genclıgımde bu kadar bıktırıyolar. Bı 35 40 yaşıma geleyım hıc gıtmem.Baskı baskı nereye kadar. Tekrar dıyorum merhametsiz degılım. Ama böyle zorla, görev gıbı, sırf erkek cocuk buyuttu dıye kendıne öncelık tanıyan ınsanları öncelıgıme koymuyorum. Bu tıp ınsanlara ıcımde gram merhamet yok.

Çok degil 1 2ay sonra ben gibi olacaksın. Naif sessiz eşine birsey demeyip tamam dıyen kızı delırttıler. Sıra sende....
Cidden o kadar yardım sever merhametli biriyim ki kv de demesin bak evlendi oğlumu aldı bırakmıyor sırf kötü bilinmemek için ama yok yani insanın sabrı bir yere kadar çok bunaldım beni çocuk gibi zaten şöyle yap böyle yap diye tambihleyen bir kv var ondan ayrı bir gına geldi yeter ettirdiler ama ben içime atıyorum kimseye anlatamıyorum çok bunaldım sonra eşimden bile soğuyorum ben onun için her zahmeti yapıyorum işten eve geliyorum tekrar iş sırf o annesinde kalmak istiyor diye hafta sonuna iş bırakmıyorum ki gidelim işimde kalmasın diye ama yeter yani

Ben profilinize tam bakmamıştım. 21 yaşında imişsiniz yahu. 2 sene beraberdik diyorsunuz ama küçükmüşsünüz. Hala küçüksünüz. 🙄 Mesleğiniz var mı ? Bu herif sizi ezer zamanla. Aileden başlamış , size doğru yükselecek kini.
Evet 21 yaşındayım küçük yaşımda muhasebeliğe atıldım hala aynı işimi yapmaktayım kendimi ezdirmemekte kararlıyım

Öncelikle günaydın hanımlar ben 3 aylık evliyim evliliğim çok şükür güzel ilerliyor ama bazen her ilişkide her evlilikte olduğu gibi bazı sorunlar illaki yaşıyoruz size dün yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum belki size basit gelebilir ama ben kafama çok takıyorum ve çok üzülüyorum çok fazla uzatmadan başlıyım. Cumartesi kayınvalideme kalmaya gitmiştik bu ilk kez olmuyor Bir kaç kez kalmışlığımız var haftaya kına varmış kv sizde gelirsiniz kalırsınız dedi ben o an evet veya hayır demedim eve gidince eşimle konuşup karar vermek istedim kv bir sorunum yok o bana kızıymışım gibi davranır ben saygıda kusur etmem ama durcağım yeri de bilirim dün ise eşim kınaya gideriz cuma cumartesi kalırız pazarda sizinkilere kahvaltıya gideriz dedi allah razi olsun her gitmemizde ailemi ziyaret ederiz ,bende dedim farklı düşünmüştüm bende cuma sizde kalırız cumartesi yine ailenle vakit geçiririz bir gecede benim ailemde kalalım gerçekten ailemle kalmayı çok özledim 5 yaşında kardeşim var onu çok özlüyorum ben böyle dediğim zaman hayır kalamayız gider görürüz ama kalmak deme bana dedim neden bir sebep söyle erkek kafasını bilmiyorsun ben kalamam sen bizde rahat olabilirsin ben sizde olamam kalma konusunda dedi beni bir sinir aldı ben o istiyor aman hani kalmak istedim kalmıyor demesin diye ailesinde kalıyorum ve çalışan biriyim sadece pazarım var ve kv her gitmemizde de kalın diye tutturur buna zaten ayrı sinir oluyorum 3 ay evliyiz beraber vakit geçirelim eşimin öyle demesinden sonra dedim pazar günü de gitmek istemiyorum cumartesi günü senle gelirim eve geçeriz dedim (cumartesi işe gidicekti iş yeri de evimize yakın ailemizle aramızda 1 saat mesafe var iki taraf bir birine yakın yerde oturuyor ) bilmiyorum ben çok mu takıyorum bu tür şeyleri sabah üzüntülü uyandım istemsizce ben aile konusunda biraz duygusalım sizde böyle olan var mı şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
1 saatlik mesafede niye kalıyorsunuz anlamadim..

Annem bana hep derdi insan eve girmeden bir birini tanımaz ne kadar doğru bir sözmüş 2 yıl beraberdik ama yok tanımamışım
Tabii ki bazı huylar aynı evin içindeyken belli olur. Ev içi davranışları,uyuyuşu,uyanışı,tuvalet ihtiyaçları vs.
Ancak adamın terbiyesizliğini ve saygısızlığını görmemen çok kötü..
Adam da merhamet var mı,itiraz etsen sana zarar verir mi,bu huylarını biliyor musun acaba?

Asla anlayabileceğim bir kafa değil bu. Ne eşinizinki ne sizinki. Kayınvalideye her gidişimizde ailemi ziyaret ederiz allah razı olsun ne demek🙄
O kalmıyorsa siz de onun ailesinde kalmayın.
Kaç saatlik mesafe bu ayrıca yatılı kalıyorsunuz kendi eviniz yok mu?

Cidden o kadar yardım sever merhametli biriyim ki kv de demesin bak evlendi oğlumu aldı bırakmıyor sırf kötü bilinmemek için ama yok yani insanın sabrı bir yere kadar çok bunaldım beni çocuk gibi zaten şöyle yap böyle yap diye tambihleyen bir kv var ondan ayrı bir gına geldi yeter ettirdiler ama ben içime atıyorum kimseye anlatamıyorum çok bunaldım sonra eşimden bile soğuyorum ben onun için her zahmeti yapıyorum işten eve geliyorum tekrar iş sırf o annesinde kalmak istiyor diye hafta sonuna iş bırakmıyorum ki gidelim işimde kalmasın diye ama yeter yani
Bırak haftasonuna işini. Temızlıgi falan bırak cıddıyım.İşim var de gıtme. Bana yatılı kalma sacma geldı. Ve her hafta. Düşüncesi bile insanı boguyor.Ama senın sucunda 3 aylık evlilikte bunu kabul etmek. Şimdi sınırı koymazsan ilerde gec olacak

Kv ve eşimin isteğiyle ben normalde hiç bir yerde kalmak istemiyorum sırf eşim kalmak istedi diye ama yapmamak lazımmış
Eşine de ki sen kal eve gıdıyorum. Aynısını söyluyorum ben. Kalmıyorum. Israr edemıyor. Benı zorla tutarsa kal dıye burnundan getırırım. Çenem pistir.Huzur vermem.Ayrıca önce kendını dusun. Mutluysan orda gıt. Ama eşinde aynı fedakarlıgı senın ıcın yapsın

Tabii ki bazı huylar aynı evin içindeyken belli olur. Ev içi davranışları,uyuyuşu,uyanışı,tuvalet ihtiyaçları vs.
Ancak adamın terbiyesizliğini ve saygısızlığını görmemen çok kötü..
Adam da merhamet var mı,itiraz etsen sana zarar verir mi,bu huylarını biliyor musun acaba
Bana şahsi yaptığı bir durum yok ama ailem hakkında yeni yeni böyle düşünüyor ve zarar verme gibi huyu yok olsa bile ilk yapıcağım şey aileme haber vermek ki benim ailem arkamda olan bir aile bana sırtlarını asla dönmez

Yıpranmamak bizim elimizde.
Büyük büyük büyük annelerimiz gibi "elimde 3 bebe,iş yok,aş yok,aile sırtını döndü,ne yapayım" konumunda değiliz artık.
Bizler güçlü ve akıllı kadınlarız.
Sosyal medyada goruyorum. Erkekler kadınların calısmasından sıkayetcı. Tabı calısırsak resti cekerız bılıyorlar

Şu kafa yapısının da artık değişmesi lazım.
Sırf kötü bilmesinler diye ne demek?
Kötü bilsinler ne olacak?
Aman Lale çok kötü.
Eee kime ne?

Back
X