Ben mi çok alınganım

Yıpranmamak bizim elimizde.
Büyük büyük büyük annelerimiz gibi "elimde 3 bebe,iş yok,aş yok,aile sırtını döndü,ne yapayım" konumunda değiliz artık.
Bizler güçlü ve akıllı kadınlarız.
Sosyal medyada goruyorum. Erkekler kadınların calısmasından sıkayetcı. Tabı calısırsak resti çekeriz yazacaktım 🤣

Son düzenleme:
Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz ben çok sustuğum için beni güçsüz görüyorlar aramızda sorun olmasın diye düşünürken belli ki beni alt safhada bırakmışlar demek istediklerini yapmışlar şuda örnek dikkat ediyorum ben bişey diyorum şunu yapıcaz o görüyor mesajımı ona dediğimi bana tekrar diyor şöyle yaparsınız
Gerektiğinde arada sorun da olabilir kavga da olabilir. Yeter ki sorunlar konuşularak mantıklı bir şekilde çözülebilsin. Güçsüz olmadığınızı gerektiğinde hakkınızı nasıl savunabildiğinizi gösterin. İlk başta anlamayacaklar. Tekrar tekrar gösterin.

Bana şahsi yaptığı bir durum yok ama ailem hakkında yeni yeni böyle düşünüyor ve zarar verme gibi huyu yok olsa bile ilk yapıcağım şey aileme haber vermek ki benim ailem arkamda olan bir aile bana sırtlarını asla dönmez
Sana yapılan saygısızlığı ve terbiyesizliği görmüyor musun?
Yeni evliyken kayınvalide evinde kalmak çok mu hoşuna gidiyor yani?
O zaman niye bu kadar dil döküyoruz?

tek bir soru soracağım; acaba annenlerin evi orada değilde deniz kenarında bir yazlık olsaydı, yazın gidip yatıya kalırmıydı kalmazmıydı? babanla yüzermiydi yüzmezmiydi, //başka da bir şey demiyorum. bu erkekler neden bu kadar öküz yaa. resmen dünyalarımızı alt üst etmeye gelmişler dünyaya.

Eşine de ki sen kal eve gıdıyorum. Aynısını söyluyorum ben. Kalmıyorum. Israr edemıyor. Benı zorla tutarsa kal dıye burnundan getırırım. Çenem pistir.Huzur vermem.Ayrıca önce kendını dusun. Mutluysan orda gıt. Ama eşinde aynı fedakarlıgı senın ıcın yapsın
Aynen bikaç kez uyudu ya da uyuyor numarası yaptı montumu giydim arabanın anahtarını aldım ben gidiyorum görüşürüz dedim ordakilere mecbur kalktı geldi. Kendini ezdirmemek lazım bir kere bile.

Aynen bikaç kez uyudu ya da uyuyor numarası yaptı montumu giydim arabanın anahtarını aldım ben gidiyorum görüşürüz dedim ordakilere mecbur kalktı geldi. Kendini ezdirmemek lazım bir kere bile.
Öyle kesınlıkle. Annesi de kalmamızı ister. Evler 15 20 dakika. Ben kardeşim gelıp benı eve bırakacak. Sen kal canım dıyorum. Yok bırlıkte gıdelım kalmıycam diyor.Bunlara taviz vermemek lazım. Tabi kalayımda ertesi gün akşama kadar orada pinekliyeyım. Halı deseni falan sayayım

tek bir soru soracağım; acaba annenlerin evi orada değilde deniz kenarında bir yazlık olsaydı, yazın gidip yatıya kalırmıydı kalmazmıydı? babanla yüzermiydi yüzmezmiydi, //başka da bir şey demiyorum. bu erkekler neden bu kadar öküz yaa. resmen dünyalarımızı alt üst etmeye gelmişler dünyaya.
Sırf dediği olsun diye yine gitmezdi yapmazdı mesela işten eve geldiğimizde sırf o merdivenden çıktı ben asansörden çıktım 1 dk kapıda beni bekledi diye seni bekliyorum 1 dkdır diye bende dedim bekleme o zaman sende asansörle gelseydin dedim çok konuşmaya başladın dedi bende ben hep konuşuyordum zaten dedim sırf ben hem öyle dedim hem merdivenden çıkmadım diye surat astı sen düşün

Öyle kesınlıkle. Annesi de kalmamızı ister. Evler 15 20 dakika. Ben kardeşim gelıp benı eve bırakacak. Sen kal canım dıyorum. Yok bırlıkte gıdelım kalmıycam diyor.Bunlara taviz vermemek lazım. Tabi kalayımda ertesi gün akşama kadar orada pinekliyeyım. Halı deseni falan sayayım
Ay aynı halı deseni ya 🤣 sıkıntıdan haberleri izliyomuş gibi yapmak falan.. 1.5 yıl olacak küslük çıkarttım mutluluktan ölüyorum 😂😂😂

Ya belki biraz uç olacak ama...
Şimdi aynı şehirde yaşayan yakın oturan insanlar hastalık, mecburiyet, bakim yardimi vb gibi durumlar dışında niye birbirlerinin evinde yatarlar? Yani hoşa giden nedir? Diğer odada karılı kocalı pijamalı donlu yatan insanların varlığını bilmek neden gayet normal karşılanır...hatta hoşa gider?

Back
X