Yok biliyordu yani yapım gereği çok girişlen değilim bu kınuda ve sorun etmediBence çok abartıyorsunuz. Saat çirkinse hakikaten takmayın. Eşiniz de sizin daha aktif olmanızı istiyor olabilir. Sizi tanıyordu, ama evlenmeden önce aktif bir cinsel hayatınız yoktu, ya da hiç cinsellik yoktu. Nereden bilecekti ki adam bunu? Cinsellik çok önemli bir şey.
Haklı tabi ki ama işte o kadar laf saydı ki ben buna takıldım takma o zaman canım deseydi güzel bir şekilde1.ci olay da sizde hata var sanki sonuçta hem takıyorsunuz hem de bu saat hiç güzel değil diyorsunuz .beğenmiyordunuz madem niye takıyorsunuz adam haklı yani
Bu sitede lorena vardı bir zamanlar, ruhu şad olsun. Şimdi yeni hesapla geldi. Aynı onun konularına benziyor konunuz. Böylr küçğk ayrıntılar evliliği yıpratır.Yok biliyordu yani yapım gereği çok girişlen değilim bu kınuda ve sorun etmedi
herşeye alınıp küsüyorsanız patlamış olabilir belkiHaklı tabi ki ama işte o kadar laf saydı ki ben buna takıldım takma o zaman canım deseydi güzel bir şekilde
Aslında birşey söyliyim mi gerçekten ona emin olsam bende başlatmak için çabalarım ama belkide adam istemiyor bahane arıyorHaksizsiniz bence . Iki olayi da siz baslatmissiniz. Ayrica esinizi istediginizde gosterin ne var bunda. Bir omur hep ondan mi bekliyceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?