Ben mi çok alınganım?

Ya Warya kadınlara deriz şu erkekleri tepenize çıkarmayın diye ama kocan seni çıkarmış.
Ada'm hergün sarılıyo bi kaçtır sarılmadı diye Ada'ma yaptığına bak Ada'm sana resmen odunsun demiş. Bence sen çok bencil bi insansın sen bu kafayla gidersen kocan cilve yapcak birilerini bulur rahat ol

Alınganlık yapcak bi durum yok aslında ya mesela aynı saat konusunda ben olsaydim

- uff ne çirkin saat bu ya
-begenmiyosan takma shiima hanım Allah allah
- aman sevsinler saatini takmiyorum tabi

Der bide omzuna şap vurur giderim mutfağa ne alincam :D

Sarılma konusunda şimdi adam haklı. Yani şimdi söyle bi durum var bizde anne karnında cilveli olmuyoruz. Biraz yapmacik biraz beceriksiz halde kocaya yakın tavırlar mecbur oluyor. Temizlikten bitap düşsen bile bekliyor bu erkekler :/

Bi özrü hakediyomuyum yazmış bide instagramdaki Pembik gelinlerden mi öğreniyorsunuz bu lafları?
Bi özrü hakettiysem demek ki kocamda bi cilveyi hakettiyse demekki bi kahweyi haketmişizdir yazda paylaş bari altınada kol bacak emojileri koy.
Offf of şu özentilik yok mu

Saati beğenmiyorsanız gidin kendi maaşınızla yenisini alın.
Her iki olayda da dibine kadar haksızsınız.
Bir insan, cinsiyeti farketmez, kendisine 'yapım gereği böyleyim' bahanesinin arkasına saklanıp yanaşmayan eşi ne yapsın?
Özür bekleyeceğinize özür dileyin, hakeden eşiniz.

Son düzenleme:
Alınganlık yapcak bi durum yok aslında ya mesela aynı saat konusunda ben olsaydim

- uff ne çirkin saat bu ya
-begenmiyosan takma shiima hanım Allah allah
- aman sevsinler saatini takmiyorum tabi

Der bide omzuna şap vurur giderim mutfağa ne alincam :KK70:

Sarılma konusunda şimdi adam haklı. Yani şimdi söyle bi durum var bizde anne karnında cilveli olmuyoruz. Biraz yapmacik biraz beceriksiz halde kocaya yakın tavırlar mecbur oluyor. Temizlikten bitap düşsen bile bekliyor bu erkekler :/

Aslında sarılma konusu değil o yani açık açık yazmak istemiyorum herzaman sarılır fakat sonrası gelmemeye başladı bir süredir bunu sorun ediyorum

Bi özrü hakediyomuyum yazmış bide instagramdaki Pembik gelinlerden mi öğreniyorsunuz bu lafları?
Bi özrü hakettiysem demek ki kocamda bi cilveyi hakettiyse demekki bi kahweyi haketmişizdir yazda paylaş bari altınada kol bacak emojileri koy.
Offf of şu özentilik yok mu

Offf lütfen ya o nereden çıktı hayatımda kimseye özenmedim instagramlada işim olmaz hayret birşey

Back
X