Ben mi çok alınganım?

MasLova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
95
6
1
hanımlar mrb
Şimdi size iki olay anlatacağım ve ayrı ayrı değerlendirmenizi isteyeceğim
Olay 1:
eşim canımı sıktı işe giderken hazırlanıyorduk ben bir saat taktım eşimin eski saati ama kordonu değiştirdim sonradan neyse işte taktım ve dedim ki üff bu saatte hiç güzel değilll.
Oda bi sürü laf saydı bana beğenmiyosan takma zorlamı taktırıyolar saatime laf ediyosun bide vs vs...
Bende ne kıymetli saatin varmış dedim.Sizce ben mi alınganlık ettim çok kırıldım ya altı üstü bir saat o kadar laf saydı bana.
Olay 2:
Dün akşam oturuyoduk ( genelde hep eşim yaklaşır bana sarılır vs vs bi iki gün çok fazla yaklaşmayınca) bende dedim ki özlemiyomusun beni oda dedi ki hep benden bekliyosun kadın dediğin biraz cilveli olur vs ben şok oldum.
Yani beni tanıyordu yapım gereği o şekilde davranamam oda beni böyle kabul etti şimdi böyle söylemesi haksızlık değil mi???
Ne demek yaa seni beni böyle kabul etmişsin şimdi bir kadının nasıl olacağını mı hayal ediyor.kızdım ve küstüm.
Bir özrü haketmiyormuyum sizce ?

Bence çok abartıyorsunuz. Saat çirkinse hakikaten takmayın. Eşiniz de sizin daha aktif olmanızı istiyor olabilir. Sizi tanıyordu, ama evlenmeden önce aktif bir cinsel hayatınız yoktu, ya da hiç cinsellik yoktu. Nereden bilecekti ki adam bunu? Cinsellik çok önemli bir şey.

Bence çok abartıyorsunuz. Saat çirkinse hakikaten takmayın. Eşiniz de sizin daha aktif olmanızı istiyor olabilir. Sizi tanıyordu, ama evlenmeden önce aktif bir cinsel hayatınız yoktu, ya da hiç cinsellik yoktu. Nereden bilecekti ki adam bunu? Cinsellik çok önemli bir şey.
Yok biliyordu yani yapım gereği çok girişlen değilim bu kınuda ve sorun etmedi

1.ci olay da sizde hata var sanki sonuçta hem takıyorsunuz hem de bu saat hiç güzel değil diyorsunuz .beğenmiyordunuz madem niye takıyorsunuz adam haklı yani :KK51:
Haklı tabi ki ama işte o kadar laf saydı ki ben buna takıldım takma o zaman canım deseydi güzel bir şekilde

Yok biliyordu yani yapım gereği çok girişlen değilim bu kınuda ve sorun etmedi
Bu sitede lorena vardı bir zamanlar, ruhu şad olsun. Şimdi yeni hesapla geldi. Aynı onun konularına benziyor konunuz. Böylr küçğk ayrıntılar evliliği yıpratır.

Haksizsiniz bence . Iki olayi da siz baslatmissiniz. Ayrica esinizi istediginizde gosterin ne var bunda. Bir omur hep ondan mi bekliyceksiniz.

1. konuda ikinizde saçmalamışsınız.
Beğenmiyorsanız takmasaydınız.
Taktınız eleştirdiniz o niye o kadar büyüttü olayı.
2. de eşiniz haklı.Siz iki gün adam yaklaşmadı diye kurmuşsunuz kafanızda.
Bir de onu düşünün. Hep kendisi yaklaşıyorsa.
Sevilmediğini istenmediğini düşünmüştür adam.

beğenmediğiniz saati takmamalıydınız.sizi tanıyorduysada bu farklı herkes sevildiğini ara sıra bilmek ister. illa mıncıkkamakla da olmaz yani.iç gıcıklayıcı bişeyler giyip pişt demeniz bile yeterli.fazla takılacak birşey yok bence istersseniz eger bu durumu düzeltebilirsiniz.

Afedersin odun gibi oturup adam gelsin sevsin istersen o iş yaş yani bi yere kadar
Erkekler hanımları gelsin göğsüne yatsın sarılsın kucağına atlasın işe göndersin akşam öperek karşılasın ister eşimden biliyorum
Cinsellik anlamında değil ki sadece bende ilk adımı atan taraf olmadım hiç ama yumulurum öperim severim adam haklı giyin süslen seksepal ol anlasın istediğini değer verdiğini içinden gelmiyosa da istemiyorum dersin adam ümitlenmez.

Haksizsiniz bence . Iki olayi da siz baslatmissiniz. Ayrica esinizi istediginizde gosterin ne var bunda. Bir omur hep ondan mi bekliyceksiniz.
Aslında birşey söyliyim mi gerçekten ona emin olsam bende başlatmak için çabalarım ama belkide adam istemiyor bahane arıyor

Arkadaşlar haklısınız ama ben bazen gidiyorum yanına sarılıyorum öpüyorum vs cs odun gibi değilim yani ve bakımlıyımdır yani
Bir kaç gün hiç yaklaşmadı bana belki de daha uzun bir de emin olamıyorum acaba ben yaklaşmadığım için mi yaklaşmıyor çünkü öyle olsa çaba gösteririm yoksa istemiyorda bahane mi buluyor? Bundan emin değilim açıkcası

dönem dönem olur öyle takılma üstünede gitme sevgini de eksik etme belki işte sorunları vardır.

Nickinizi sanki esinize ufak seylerinden oturu tavir yapio die hatirladim, yanlissam kusura bakmayin, bakmadim eski konuladiniza.
Olay 1: haksizsiniz. Hem kordonu degistirip kendiniz takiosunuz hem de adamin saatine b.k atiosunuz
Olay 2: adam hakli, hem hep kendi yanasir, 2 gundur yanasmio die trip atiosunuz hem de adam biraz da sen yap diyince bozuluosunuz. Esinizinki gayet de makul bi istek siz 2 gun ilgi goremeyince bozulmissuniz, adam napsin.

Back
X