- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
aynen delircem sonunda bende hasta olcam sabaha kadar uyuyamadım sinirdenBipolar diye çekmek zorunda değilsiniz yani hastalık da bir yere kadar. Ayrıca hamilesiniz de gereksiz sinir harplerinden kaçının bu süreçte hiç çekilmez.
ben de pazar annemleri süpriz yapıp cagırsam mı diyorum öğle oynanmaz böle oynanır gibisindeniyide ben belki annemle vakit geçirmek istiyorum.paylaşacağım özel şeyler var .akraba dedikodusu yapacağım kaynanamın yanında konuşmak zorundamıyım.siz şöyle yapsanız iyi ozamn bu hafta annenler gelsin haftayada benim annemler gelsin.ayrıca benimkiler geliyor diya hemn sende seninkileri ortaya atarsan soğrum bundan sonra ne ben onlara giderim nede eve alırım.hemen karşı taaaruza geçme diye uyarın.sinir oldum birden
nefret ediyorum bu durumdan haftaiçi çalısıyorum sanki pazarımı onlarla gecirmek zorundayım bu halimle hizmet bekliolar halaSenin kaynananla işin çok zor valla
Esinde araya köprü olmuyo annesinin durumu biliyo sana daha iyi davranmasi gerek
Ne oyle cocuk gibi seninkiler gelirse benimkilerde gelecek
Hem adam dugune gidince sen onlarla oturmak zorunda kalcaksin
Bu erkekler niye bu kadar anlayışsız ya
koca evde durmucak zaten beni bırakcak yanlarına planlar hazır yaniAilesiyle başbaşa bırakın takılsınlar pazar pazar.
Sizde annenize gidin
oda olabilir hiç tek gelemesinler hep sizinkilşerde olsun eşiniz zaten bir yerden patlak verir.annemlerle yanlız kalmak istiyorum diye sizde bende dersiniz.erkek milletinden nefret ediyorum yaben de pazar annemleri süpriz yapıp cagırsam mı diyorum öğle oynanmaz böle oynanır gibisinden
Bende annemle plan yaptım deseydin keşkekoca evde durmucak zaten beni bırakcak yanlarına planlar hazır yani
eşin iyiymiş canım benimki sürekli acıyor onlara yanlarında olmak istiyorAllah yardımcın olsun vallahi benim kv de rahatsızlandı evet ilk başta erkekten hastaydı daha sonra başka hastanelere falan götürdük düzeldi son 1 ay baktım rol yapıyor sürekli gidelim falan diye bunu farkettim ve bir daha gitmedim hatta bir gün oturuyoruz masada çay koyulacak bu demliği kaldıramıyorum dedi ama yalan 3 dk önce kahkaha atıyordu orda eşimde anladı sonra biz gidip gelmedik anladı galiba kendiliğinden iyileşti :)
kan beynime sıcradı o an aklıma bile gelmedi kiBende annemle plan yaptım deseydin keşke
en iyisi öyle yapmak sanırım sabahtan gelsinler öğlen annemleri cagırayım otursunlaroda olabilir hiç tek gelemesinler hep sizinkilşerde olsun eşiniz zaten bir yerden patlak verir.annemlerle yanlız kalmak istiyorum diye sizde bende dersiniz.erkek milletinden nefret ediyorum ya
Çok kaba bir tabir vardır.kan beynime sıcradı o an aklıma bile gelmedi ki
işyeri esrafı hep erkek ordan arkadası eşleri gelmiyor sap sapa gidiyorlar canımÇok kaba bir tabir vardır.
Sidik yarıştırmaya girmiş eşiniz resmen
Sende aileni cagır. oturun hep beraber.
Hem düğüne snei neden götürmüyor beyfendi.
İki tane carp agsının üstüne. sanki bizim ailelerimiz hey allam yacumartesi kınaya gitsen de pazar evde annenlerle olsan olmaz mı ben napcam annenlerle tek basıma amac ailenle senin vakit gecirmen değil mi yazsam mı
tek çözüm sanırım...İki tane carp agsının üstüne. sanki bizim ailelerimiz hey allam ya
Eşim de benim gibi yalan ı dolanı sevmez birde akıl var yani 1 dk önce gayet iyi bir anda ay yok yapmiycam ayrıca eşim inanıyorsa da kendi anası benim değileşin iyiymiş canım benimki sürekli acıyor onlara yanlarında olmak istiyor
hemen ailemi evime cagıramıyorum moduna girip konuyu carpıtcak cagırmıyorum dicek ve üste cıkcak ugrascak halim olsa konuscam ama bıktım yapısık anasından artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?