ben mi çok alınganım

ben de pazar annemleri süpriz yapıp cagırsam mı diyorum öğle oynanmaz böle oynanır gibisinden

nefret ediyorum bu durumdan haftaiçi çalısıyorum sanki pazarımı onlarla gecirmek zorundayım bu halimle hizmet bekliolar hala

ben de pazar annemleri süpriz yapıp cagırsam mı diyorum öğle oynanmaz böle oynanır gibisinden
oda olabilir hiç tek gelemesinler hep sizinkilşerde olsun eşiniz zaten bir yerden patlak verir.annemlerle yanlız kalmak istiyorum diye sizde bende dersiniz.erkek milletinden nefret ediyorum ya

eşin iyiymiş canım benimki sürekli acıyor onlara yanlarında olmak istiyor

oda olabilir hiç tek gelemesinler hep sizinkilşerde olsun eşiniz zaten bir yerden patlak verir.annemlerle yanlız kalmak istiyorum diye sizde bende dersiniz.erkek milletinden nefret ediyorum ya
en iyisi öyle yapmak sanırım sabahtan gelsinler öğlen annemleri cagırayım otursunlar

yaaa senin ailen gelicekken o nye cagırıyor ay hiç sevmem kardeşim ben annemle özel konusurum dertleşirim annem gelmiş şimdi bi dunya ınsan toplayıp hizmetmi ediyim duruyim eşinde giderse gtsin nereye gtcekse sen ailenle otur ayyy valla benim eşim öğrendi benim ailemden arkadaşımdan bri gelcekse hiç kimseyi bna sormdan davet etmez. hadi topluca görüşülr aileler toplanır siz plan yapar davet edersiniz o başka piknik v.s. olur o başka

hatta eşin saat 4 te düğüne gtcekse annenleri salma eşin gelene kdar otursunlar vakit geçirin benim eşim oyle byere gttimi ya anneme gderim ya annemi çağırırım kimsede karışamaz

Bence planını bozma sen aileni çağır o da pazar günü kendi ailesini çağırsın hizmetini etsin artık patates mi kızartır krep mi yapar kendi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…