Ben mi cok beklenti icindeyim ?

Merhaba benim 8 aylık bir ilişkim var, şu anda pandemi yüzünden uzak mesafeye döndü marttan beri yüz yüze ben okuduğum şehre eşyalarımı almak için gittiğimde görüştük, 3 gün kaldım her gün görüştük haziran ayıydı

Şu anda mesajlaşma ve telefonla ilişki yürütüyoruz ben 23 yaşındayım ve ilk uzun ilişkim. Erkek arkadaşım ilgisiz değil her gün mutlaka konuşup mesajlasiriz ben geçenlerde olduğu şehre günü birlik gelmek istediğimi söyledim, senin şu anda tren kullanıp buraya gelmen doğru olmaz dedi hastalık riski yüzünden, kendisinin arabası var ama riskten isim olmasına rağmen ben bile şehir dışına çıkmıyorum dedi . Ama isi nedeniyle gün boyu da dışarda cafelerde de oturuyor ben de aynı şekilde dikkat ederek dışarı çıkıyorum. Bazen bunu düşünerek kiriliyorum arkadaşları ile görüşüyor ama 2 saatlik mesafeye beni görmeye gelmedi diye. Sizce çok mu ilgi bekliyorum beklentilerim çok mu yüksek bu dönem için? Calisiyor basında durması gereken işler var pandemi olduğundan beri şehir dışına çıkmadı, ama yinede araya giren mesafe bizi uzaklaştırdı mi diye arada dusunuyorum
Sadece sizi bunu yapmaya layık görmüyor virüs bahane

Merhaba benim 8 aylık bir ilişkim var, şu anda pandemi yüzünden uzak mesafeye döndü marttan beri yüz yüze ben okuduğum şehre eşyalarımı almak için gittiğimde görüştük, 3 gün kaldım her gün görüştük haziran ayıydı

Şu anda mesajlaşma ve telefonla ilişki yürütüyoruz ben 23 yaşındayım ve ilk uzun ilişkim. Erkek arkadaşım ilgisiz değil her gün mutlaka konuşup mesajlasiriz ben geçenlerde olduğu şehre günü birlik gelmek istediğimi söyledim, senin şu anda tren kullanıp buraya gelmen doğru olmaz dedi hastalık riski yüzünden, kendisinin arabası var ama riskten isim olmasına rağmen ben bile şehir dışına çıkmıyorum dedi . Ama isi nedeniyle gün boyu da dışarda cafelerde de oturuyor ben de aynı şekilde dikkat ederek dışarı çıkıyorum. Bazen bunu düşünerek kiriliyorum arkadaşları ile görüşüyor ama 2 saatlik mesafeye beni görmeye gelmedi diye. Sizce çok mu ilgi bekliyorum beklentilerim çok mu yüksek bu dönem için? Calisiyor basında durması gereken işler var pandemi olduğundan beri şehir dışına çıkmadı, ama yinede araya giren mesafe bizi uzaklaştırdı mi diye arada dusunuyorum
Dısarda gayet sosyal kafelerde size gelincemi pandemi var sadece bildigin oyalıyo sizi

Haziran yazdım ama anlasilmamis haziran 7 8 mi neydi
1 buçuk aydan fazla olmuş... Şöyle söyleyeyim eşimle 9 10 yıl çıktım evlenmeden önce.. toplam ard arda görmediğim 1 haftayı geçmez o da elimde olmayan şeyler girmiştir araya hani böylE ilk zamanları falan da kastetmiyorum o yüzden örnek verdim.. insan deli gibi özler... Gerekirse işten izin alıp gelmeliydi 2 saat yol nedir allah aşkına hergün işe 1 buçuk saatte gidiyoruz istanbulda...

Yanı sürekli kafe kafe gezmiyor ama , işi dışarda olduğu için dışarda yemek yiyor gidip bir yerlerde çay içiyor vs. Birde ekim de bir sınavı var ona hazırlanmaya calisiyor biraz biraz .ınstagram da resim ve yorumlarımız var ama haziran 6 da mi ne görüşmüşüz iste sen en son

Haziran ayında pandemi yok muydu :işsiz:

Yanı sürekli kafe kafe gezmiyor ama , işi dışarda olduğu için dışarda yemek yiyor gidip bir yerlerde çay içiyor vs. Birde ekim de bir sınavı var ona hazırlanmaya calisiyor biraz biraz .ınstagram da resim ve yorumlarımız var ama haziran 6 da mi ne görüşmüşüz iste sen en son
Bır bahane ile cocuga hak verelim mı istiyorsun?
Evet beklentin cok yuksek dersek inanacak mısın?
Sevgilinle gorusmek istemen sence buyuk bir beklenti mi?

Bazı adamlar çok rahatına düşkün maalesef.Sizin gelmenizi risk için istemiyor trene binmeniz gerçekten tehlikeli.Ama kendisi gayet te gelebilirdi istese aracıyla o da gözünde büyümüş

Uzak mesafe iliskisi yasiyorum baslarda ucakla 2 saat simdi arabayla 13 14 saatlik yol gelip duruyor adam sirf gormeye. Ben gelme diyorum artik yazik o kadar yol. Bunu soylememdeki amac seven gormeden duramaz yapamaz. Her iliskinin dinamigi farkli ama birbirimizi onemli ve degerli hissettirmeyeceksek sevgili olmasak da olur.

Genel olarak size karşı ilgili olduğundan emin misiniz ? Başka problemleriniz var mı ?
Her gün konuşuyoruz, mesajlasiyoruz , doğum günüm vardı martta kardesimle konuşup hediyemi pastamı supriz yapıp göndermişti, kendimi mutsuz hissettiğimde mektup yazmıştı, beni rahatsız eden biri vardı geçenlerde onunla paylaştım, sağolsun benim ailem öğrenmeden adım geçmeden polisle halletti konuyu, çevresiyle tanıştırdı hep beni sevdigini soyler ben soylemeden bunlar olumlu yönleri Ama neler duyuyoruz bu forumda da değil mi ? Ama yukarda yazılanlar düşündürücü.

Mesela her gece konusuruz hizli hizli konustum biraz isim de vardi kapattım telefonu , biseye bozulmuşsun bana söylemek istediğin bir şey mi var diye mesaj atıp duruyor bende bildirimden okudum bu sefer de arıyor ama açıp da söylemem gibi geliyor gelmiyorsun diye tavirliyim diye

Mesela her gece konusuruz hizli hizli konustum biraz isim de vardi kapattım telefonu , biseye bozulmuşsun bana söylemek istediğin bir şey mi var diye mesaj atıp duruyor bende bildirimden okudum bu sefer de arıyor ama açıp da söylemem gibi geliyor gelmiyorsun diye tavirliyim diye
Tamam sen abartıyorsun, senı seviyor ozluyor

Tamam sen abartıyorsun, senı seviyor ozluyor

Hanim efendi actigim konuyla sıkıntınız mi var ?? Uyumadan önce konuşmak rutin yaptığımız bişey beni seviyor demedim bunu açıp da soyleyemem gibi geliyor yazmışım bundan nasıl böyle bir anlam çıkardınız

İlişkiniz uzun değil ki :bicak: 4 ay görüşmüşsünüz, bu 4 ay o görüşmek için çaba sarfetmiyor. Kendiliğinden uzaklaşmanı bekliyor. Arabası varsa sevgilisini görmek için günü birlik o mesafeyi teper.
bahane bahane bahane

Bence açıkça söylemelisin şuan, gelip gitmemen kafamı kurcalıyor huzursuz hissediyorum ilişkimiz konusunda, beni özlemiyorsun, gelmiyorsun, ısrar ettikten sonra gelsen de kıymeti kalmıyor vb. şeyler söyle. Hala covid vs diyorsa yedek koltuğundasın ve koltuk sallanıyor diyebilirim.

ikinci bir seçenek,habersizce bilet al ve yanına git, bak bakalım noluyor. Bişey yakalarsan resti çekersin, yakalanacak bir mevzu yoksa da doya doya romantizmini yaşarsın. 2 saat nedir ki günübirlik bile gidebilirsin.

Hanim efendi actigim konuyla sıkıntınız mi var ?? Uyumadan önce konuşmak rutin yaptığımız bişey beni seviyor demedim bunu açıp da soyleyemem gibi geliyor yazmışım bundan nasıl böyle bir anlam çıkardınız
Benım neden sıkıntım olsun, gorusmek ıstedıgımde gorusmemek ıcın bahane bulan bir sevgilim yok.
Siz ısrarla sevdıgını anlatınca adamın bende ilk yorumumdan cayıp sizi sevdigine ikna oldum iste.
Bunu da size yazmak istedim, hepsi o.

Benım neden sıkıntım olsun, gorusmek ıstedıgımde gorusmemek ıcın bahane bulan bir sevgilim yok.
Siz ısrarla sevdıgını anlatınca adamın bende ilk yorumumdan cayıp sizi sevdigine ikna oldum iste.
Bunu da size yazmak istedim, hepsi o.

Beni ısrarla sevdiğini yazdığım yorumum nerde :(

Back
X