Merhaba benim 8 aylık bir ilişkim var, şu anda pandemi yüzünden uzak mesafeye döndü marttan beri yüz yüze ben okuduğum şehre eşyalarımı almak için gittiğimde görüştük, 3 gün kaldım her gün görüştük haziran ayıydı
Şu anda mesajlaşma ve telefonla ilişki yürütüyoruz ben 23 yaşındayım ve ilk uzun ilişkim. Erkek arkadaşım ilgisiz değil her gün mutlaka konuşup mesajlasiriz ben geçenlerde olduğu şehre günü birlik gelmek istediğimi söyledim, senin şu anda tren kullanıp buraya gelmen doğru olmaz dedi hastalık riski yüzünden, kendisinin arabası var ama riskten isim olmasına rağmen ben bile şehir dışına çıkmıyorum dedi . Ama isi nedeniyle gün boyu da dışarda cafelerde de oturuyor ben de aynı şekilde dikkat ederek dışarı çıkıyorum. Bazen bunu düşünerek kiriliyorum arkadaşları ile görüşüyor ama 2 saatlik mesafeye beni görmeye gelmedi diye. Sizce çok mu ilgi bekliyorum beklentilerim çok mu yüksek bu dönem için? Calisiyor basında durması gereken işler var pandemi olduğundan beri şehir dışına çıkmadı, ama yinede araya giren mesafe bizi uzaklaştırdı mi diye arada dusunuyorum