- Konu Sahibi esraylmz03
-
Hmm var oyle disardan getirttirenlerÇok karışık yazmışsın ama anladım sanırım.
Bu müşteri bey acaba yurtdışından mı alıp getirecek veya getirtecek ? X abi alacak derken kastedilen,tedarik etmesi midir ?
Eşi de 3500 verecek kadar enayi değilim,biz ucuza getirtiyoruz demek istemiş olabilir.
Şimdi herkes kızacak belki ama evet 3500 tl ye telefon bence de enayilik.Seneye yenisi çıkacak,değeri düşecek.İlk aldım demek için o kadar para,hem de patronun bile çok görürken...Bilemedim yani.
Hmm var oyle disardan getirttirenler
Evet öyle sözedilir ya...Bana Ahmet alacak derler,Ahmet yurtdışına gidecektir,ona ısmarlanmıştır,lafın gelişi öyle denir.
Hic bisey anlasilmiyor
Super anlatmissin :)) sagolkısaca şöyle özetliyeyim. siz çalışıyorsunuz, ve işyerinizde bi karı-koca var. kadının adı ayşe olsun, kocasının adı ali olsun. bir de o ofisin bi müşterisi var abdulrezzak bey olsun :))) telefon alma mevzusu açılıyor. ayşe diyor ki kocası alinin yanında ''bana abdulrezzak abim alacak telefon'' diyor. kocası ali de ''ben enayi miyim ki alayım o kadar para vereyim'' deyip gülüyor.
siz de bunlara şahit oluyorsunuz anlam veremiyorsunuz.
şimdi koca evinde görünce böyle oluyo dicem mune abla beni ban'dıra ban'dıra yicek.Şu telefonla gösteris yapmaktan bikmadiniz mi yahu. Bence sen o kadinda sahip olabilecek diye feba halde kiskanmissin ki bunu dert edinmissin. Bence dogru ddgil ama kadinin kocasi biliyor, alcak olan memnun ee bize ne, sanane? Benim gorumcenin biride böyle.. iphone alcak kocammm asagisi olmaz gold olmali filan muhabbet bu.
Kız abdulrezzak ismini çok aradın mı kırk yıl düşünsem aklıma gelmezkısaca şöyle özetliyeyim. siz çalışıyorsunuz, ve işyerinizde bi karı-koca var. kadının adı ayşe olsun, kocasının adı ali olsun. bir de o ofisin bi müşterisi var abdulrezzak bey olsun :))) telefon alma mevzusu açılıyor. ayşe diyor ki kocası alinin yanında ''bana abdulrezzak abim alacak telefon'' diyor. kocası ali de ''ben enayi miyim ki alayım o kadar para vereyim'' deyip gülüyor.
siz de bunlara şahit oluyorsunuz anlam veremiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?