Ben mi çok gerikafalyım

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim

Çok karışık yazmışsın ama anladım sanırım.

Bu müşteri bey acaba yurtdışından mı alıp getirecek veya getirtecek ? X abi alacak derken kastedilen,tedarik etmesi midir ?
Eşi de 3500 verecek kadar enayi değilim,biz ucuza getirtiyoruz demek istemiş olabilir.

Şimdi herkes kızacak belki ama evet 3500 tl ye telefon bence de enayilik.Seneye yenisi çıkacak,değeri düşecek.İlk aldım demek için o kadar para,hem de patronun bile çok görürken...Bilemedim yani.

Hmm var oyle disardan getirttirenler

Tuhaf müşteriden böyle birşey talep etmek.
Müşteri teklif etse dahi kabul edilebilir birşey değil ki bu. Çikolata gelir,pasta, tatlı gelir anlarımda telefon abartı olmuş. Ben kabul etmezdim,kimseye bir telefon uğruna minnet etmezdim.
Enayilik konusuda gereksiz olmuş. Onların haddi değil ama laf sokmak için söylediklerini sanmıyorum,densizlik etmiş.

Evet öyle sözedilir ya...Bana Ahmet alacak derler,Ahmet yurtdışına gidecektir,ona ısmarlanmıştır,lafın gelişi öyle denir.

eğer bu şekildeyse normal karşılayabilirim. yani bu ''bilmem ne abi'' yurtdışından falan getirtecekse, bişeylere aracı olup daha ucuza halledecekse olabilir ama, (gerçi kadının bu ucuz miktarı yine ödemesi gerekir bu abiye bence.)

ama öyle bi olay yoksa, gidip mağazasından o kadar parayı verip ona hediye edecekse çok saçma yani. acayip saçma. kocam dururken başkası mı telefon alacakmış bana? sebebi neydi ki

Bence onlar işyeri sahibi ya kendilerine ya abartı geliyor o kadar para yada tercih etmiyorlar pahalı teli ama elemanın almasınıda kıskanmışlar bence.
Valla bende iPhone 6 kullanıyorum 3 bine aldı eşim. Hem o patron 5 kullanıyor ben ev hanımı.
Niye enayilik olsun ki herkes bütçesine göre istediği teli kullanır.

Hic bisey anlasilmiyor

kısaca şöyle özetliyeyim. siz çalışıyorsunuz, ve işyerinizde bi karı-koca var. kadının adı ayşe olsun, kocasının adı ali olsun. bir de o ofisin bi müşterisi var abdulrezzak bey olsun :))) telefon alma mevzusu açılıyor. ayşe diyor ki kocası alinin yanında ''bana abdulrezzak abim alacak telefon'' diyor. kocası ali de ''ben enayi miyim ki alayım o kadar para vereyim'' deyip gülüyor.
siz de bunlara şahit oluyorsunuz anlam veremiyorsunuz.

Super anlatmissin :)) sagol

var ki alıyoruz diyemedin mi?

o değil de..

benim karıma biri 3.500₺ lik bi hediye alsa..

ben enayi miyim de kendim alıym diye sevinmek yerine..

ben eski manitasının düğününe gitmek isteyen "ümit besen"imsi miyim diye köpürürdüm...

demek ki çeşit çeşit insanalr.

Şu telefonla gösteris yapmaktan bikmadiniz mi yahu. Bence sen o kadinda sahip olabilecek diye feba halde kiskanmissin ki bunu dert edinmissin. Bence dogru ddgil ama kadinin kocasi biliyor, alcak olan memnun ee bize ne, sanane? Benim gorumcenin biride böyle.. iphone alcak kocammm asagisi olmaz gold olmali filan muhabbet bu.

şimdi koca evinde görünce böyle oluyo dicem mune abla beni ban'dıra ban'dıra yicek.

Kız abdulrezzak ismini çok aradın mı kırk yıl düşünsem aklıma gelmez

Bazi insanlarda vardie ne koparsam.kar mantigi.bu ciftte oyleymis.kadina degil adamada alsa kabul edilmemeli boyle pahali bir hediye.ne muanasebet tl.hediye aldi altinda koparma mantigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…