thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
Ben de anlamadim da kendimde sorun var dedim galiba bu saatte beynim durdu sandim ama demekki kimse anlamamisEsmaa_ytr .!.:Hic bisey anlasilmiyor
durumunuz nasıl çok mu iyi zira 3500 lük telefonu ancak evini arabasını KV ve KP ye aldıran benim elti gibiler alabilir.diğer şekilde 3500 bir telefona çok para.diğer olaylara yorum yapamayacağım.net anlaşılmıyor.Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
durumumuz tabi ki iyi yoksa niye aldırayım kendi telefonumu da eşime vericem zaten .hani Arkadaşlarım hakkında yanlış düşünmek istemediğim için bole bi soru sordum sizin eşiniz normal Karşılar mı diyedurumunuz nasıl çok mu iyi zira 3500 lük telefonu ancak evini arabasını KV ve KP ye aldıran benim elti gibiler alabilir.diğer şekilde 3500 bir telefona çok para.diğer olaylara yorum yapamayacağım.net anlaşılmıyor.
adamdan alacakları felan varsa ya da ona bir iş yapmışlarsa onun karşılıgında bana bir telefon alırsın gibi bir muhabbet dönüyor olabilir.asla kötü düşünmem böyle bir konuda.neticede namus meselesi.onların arasındaki şeyleri %100 bilmeden böyle bir şey düşünülmez aklıma bile getirmem.ben neyim ki hiç mi hatam gunahım yok da milletle ugrasayım.benimle ugrasanla ugrasırım orası ayrıD
durumumuz tabi ki iyi yoksa niye aldırayım kendi telefonumu da eşime vericem zaten .hani Arkadaşlarım hakkında yanlış düşünmek istemediğim için bole bi soru sordum sizin eşiniz normal Karşılar mı diye
valla siz geri kafalı değilsiniz o karı koca mezhebi geniş şekilde medeniMerhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
Kadına başka bir adamın hediye telefon alıp almaması onların kendi aralarındaki sorunu.Kafamı takmam.Kim kime ne alırsa alsın.Arkadaşının kocasının ben enayimiyim diye sıradan gelişigüzel,laf olsun diye söylediği laf,gerçek veya toplum tarafından onaylanmış bir enayilik değildir ki,sen üstüne alınıp güceniyorsun.O kendisini,karısına hediye alınca enayi gibi hissediyorsa onun sorunu.Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?