- Konu Sahibi esraylmz03
-
Bazı arkadaslar yanlış anlamış beni niye kıskanayım ki benim zaten olacak bu telefondan olmasa da sorun değil Arkadaşımın eşinin baska adama aldırıpta enayilik demesi tuhafıma gitti
asla normal deil benm dusuncem bu... elin adamindan biyle bir hediyeyi neden kabul edeyim.samimiyetim ne olursa olsun. zaten elin adami bana boyle bir hediye teklif ediyorsa ben o hediyeyi kendime ismarlaticak yollar aramisimdir.. kotu anlamda demiorum yanls anlamayin en masum hali şudur surekli o telfndan bahsedip istiyouorm ama alamiyorm.keake benmde olsa vs demisimdrki adam kalkip brn sana alayim madem bukadar istioyosun demistr. her ne olursa olsun hos gelmedi bana :)Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
tuhafna gtmekte gayet haklsn bnce. zaten dugun bir koca esine baska bir erkekten gelecek pahali hediyeyi boyle genisce cevaplar vererek basite indrgemez(gelecek hediyenin gelis sekli amaci ne sekilde olursa olsun)Bazı arkadaslar yanlış anlamış beni niye kıskanayım ki benim zaten olacak bu telefondan olmasa da sorun değil Arkadaşımın eşinin baska adama aldırıpta enayilik demesi tuhafıma gitti
Bence bir tek olayda, hele ki böyle bir konuda başkası gibi düşünmediniz ya da garibinize gitti diye ne ne siz geri kafalı olursunuz ne de onlar fazla modern ya da başka bir şey... Vardır onların kendilerince bir hesapları, o müşteri dışarıdan getiriyordur, başka bilmediğiniz durumlar, aralarında hesaplar vardır vs vs. Hem siz neden adamın lafı yüzünden eşim enayi mi diye bozuluyorsunuz ki. O kendine dair bir şey söylemiş, başkası alacakken almak onun için enayilik olur, demiş gibi anladım ben, sizin eşinize bir söz etmemiş bence. Her evin, her evliliğin hesabı başkadır. Sizin eşiniz adına hiç üzerinize alınmamanız gereken bir mesele sankiMerhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
Işin içinde senin bilmediğin başka birşey vardır, komisyon, avans, rüşvet , hava parası dediğimiz türden birşeyler.Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?