Ben mi çok gerikafalyım

Tuhaf bir olaymış ama aralarındaki muhabbeti bilmiyoruz yorum yapamıcam. Ben de sinirlenirdim. Ama adama iphone aldırdığı için değil. Kocama enayi imasında bulundukları için (tabi özellikle yaptıklarını düşünüyorsam)

Konuyu öyle karışık yazmışsın ki yorum yaptım tekrar yorumları okudum, patronunun karısına erkek arkadaşları aynı Zaman'da müşterisi tel alıyor ve kocasıda ben enayimiyim diyormuş burayı anlamamıştım. Ben tel muhabbeti oldu o paraya tel alınmaz enayi değilim dediler sandım. Sende Kocam enayımı ben mi kalın kafalıyım lafını buna göre söylüyorsun sandım.
Enayi değil çok dengesizmiş.
İnsan karısına aldığı bişeyle enayi mi olur.
Başkasına aldırmakla kar yaptım zannediyor zaar.
Senin durumda çok farklı senin kocan alıyor onların arkadaşı seni bağlayan bi durum yok ki..
Boşver millete senin telinden istediğini alırsın
Ama lütfen anlaşılır yazın yarım saattir bu konuyu okuyorum

Sene 2016 esim hala takoz nokia kullaniyor, ben dahil telefona para verenlere de enayi diyor, napalim oyle dusunuyor diye dovelim mi adami, sizin patron da ayni kafadaymis iste, dusunce sucundan yargilayamayiz :KK53:
Hediye konusuna gelince herkesin hayatina kimse karisamaz :KK70:

Enayi miyim dediğine göre para ödemicekler herhal.

G.vat olacağına enayi ol abi derim.

Öte yandan türk milletinin telefona düşkünlüğü gibi görmemişlik dünyada yok.

S5, S7 ne fark eder abicim berikinin kamerası daha iyi diye elindeki çalışan telefonu atıp israfa giriyorsun. Çalışan şeyi atıp yenisini almak yazık yani, büyük israf milli ekonomimize yazık.

Kredi borcu gırtlakta, uçan kuşa borcu olan adamlar habire telefon değiştiriyor kredi kartına taksitle tey tey de tey tey....gerçekten lüks şeyler alamayan orta halli, asgari ücretli insanlar telefonu statü göstergesi yapıyor. Sanki bunların asgari ücret aldığını biz bilmiyoruz havaları kimeyse artık ?!

benim esim telefon isinde ama elindeki telefon nuh nebiden kalmadır hep :KK45: ama bu bana yenisini almayacagı anlamına gelmez :KK45: bu adamın enayimiyim o telefona o parayı vercem demesine karsılık karına baska adamın telefon almasına musade edecek kadar genis bir mideye sahip olmayı enayi olmaya tercih etmissin oda guzel derdim.. odeyebilen alır kimene

Sene 2016 esim hala takoz nokia kullaniyor, ben dahil telefona para verenlere de enayi diyor, napalim oyle dusunuyor diye dovelim mi adami, sizin patron da ayni kafadaymis iste, dusunce sucundan yargilayamayiz :KK53:
Hediye konusuna gelince herkesin hayatina kimse karisamaz :KK70:
Herkesin hayatına kimse karışamaz :KK48:

Bence durup dururken orta halli kimse başkasına 3500 lük telefon almaz. Bir anlaşma vardır ortada.

Bizim şirkette evli bir erkek eleman yanındaki evli bayan elemana çanta hediye etmişti. Kıza internetten beğenmesini onun ödeyeceğini söylemişti kız da gerçekten almıştı. benim de çok tuhafıma gitmişti. Bir o kadar da gereksiz bir jest. Kızın eşi de aynı şirkette çalışıyor bu arada.

Enayi miyim dediğine göre para ödemicekler herhal.

G.vat olacağına enayi ol abi
derim.

Öte yandan türk milletinin telefona düşkünlüğü gibi görmemişlik dünyada yok.

S5, S7 ne fark eder abicim berikinin kamerası daha iyi diye elindeki çalışan telefonu atıp israfa giriyorsun. Çalışan şeyi atıp yenisini almak yazık yani, büyük israf milli ekonomimize yazık.

Kredi borcu gırtlakta, uçan kuşa borcu olan adamlar habire telefon değiştiriyor kredi kartına taksitle tey tey de tey tey....gerçekten lüks şeyler alamayan orta halli, asgari ücretli insanlar telefonu statü göstergesi yapıyor. Sanki bunların asgari ücret aldığını biz bilmiyoruz havaları kimeyse artık ?!

Off fena laf olurdu valla. Onu duyan adamın yüzünün halini düşünemiyorum. :kahve:

Ben iş sahibiyim, eşim de bana aldı iPhone 6S.

Bana kalsa almazdım, iş döndürmek zor, çalışan maaş, sigorta, masraflarım çok. 3 kusur bana cok gelir ama :dondurma: eşim sağolsun acımaz. Enayilik olarak da görmüyorum, asgari ücretle bu tarz telefon almaya karşıyım ama gelirin varsa alırsın ;)

Ayfonun 7si de mi çıkmış yahu.

Adam densizlik etmiş enayilik diyerek. Tamam telefona o kadar para vermeyi sen gereksiz bulabilirsin ama bir başkası verebilir tercih meselesi.

Bir başkasının hediye almasına gelirsek, yani her iş ilişkisinin dinamiği farklıdır. Onlar sorun etmiyorsa etmiyordur.

Konuyu doğru anladığımı umuyorum zira çok karışık yazmışsınız

Iyide bir baskasinin sizin patrinun eşine telefonnalmasidan size ne ki? Yanlsi anlamayin cumle kabaca gibi oldu ama birakin kocasi dusunsun siz ne diye dusunuyorsunuz. Yok enayi filan. Boşver . Keske benim kocamda alsa :)

Bütçe varsa enayilik değil, keyif. Bütçe yoksa ya da ona verilecek olan para bütçeyi zorlayacaksa evet enayilik.

Esim bana ayfon alacak da alacak ayfon dediyseniz, sizinle ilgili arkanizdan konusup bunu da size bildirmeden geyiklerine devam etmek adina bu tarz bi durumla karsilasmis olabilirsiniz.
Diger turlu aalan memnun veren memnun siz niye dert edindiniz

Geri kafalı yada süper zeki değilsiniz. Bu iş zeka işi değil. Tatmin işi. Kalkıp 3.500 tl vermek tamamen şahsi bir karardır.

Örneğin benim maddi imkanım olsa alırım. Salak yada aptal değilim. İmkanım yoksa 4S alırım yine iphone olur. Benim için önemli olan İOS işletim sistemi. Çünkü seviyorum. Mac bilgisayarım, ipad tabletim var. Telefonumda iphone.

O kadına telefonualacak olan adam neden öyle bişey yapıcakmış ki bu be samimiyet
Ayrıca eşlerin birbirine tel alması enayilik mi bana da eşm almştı

Back
X