thisiswhatmakesusgirls
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Mayıs 2016
- 565
- 557
- 18
- 29
- Konu Sahibi esraylmz03
Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
Niye enayilik olsun? Paran varsa alırsın, yoksa almazsın. Asgari ücretle çalışırken kredi çekip yurtdışına tatile gitmek enayiliktir, ama düzenli gelirin varsa yapabilirsin. Yani herkesin şartları farklı tatlım. Benim de telefonum iphone 6s plus. Hiç bu konuda enayi hissetmedim, parayı biriktirmek için kazanmıyorum, harcamak için kazanıyorum. Hiç kulak asma, al. Bir daha benzer birşey söylerlerse enayiyim ama zengin ve mutlu bir enayiyim çok şükür de geç.