Ben mi çok gerikafalyım

Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim

Niye enayilik olsun? Paran varsa alırsın, yoksa almazsın. Asgari ücretle çalışırken kredi çekip yurtdışına tatile gitmek enayiliktir, ama düzenli gelirin varsa yapabilirsin. Yani herkesin şartları farklı tatlım. Benim de telefonum iphone 6s plus. Hiç bu konuda enayi hissetmedim, parayı biriktirmek için kazanmıyorum, harcamak için kazanıyorum. Hiç kulak asma, al. Bir daha benzer birşey söylerlerse enayiyim ama zengin ve mutlu bir enayiyim çok şükür de geç.

Kızlar hepinize teşekkür ederim .bazıları anlamamış kusura bakmayın hızlı yazdım .benim eşimin durumu iyi yani peşin alıcaz zaten ben kendi telefonumu eşime vericem 2 telefonu olacak onun.benim tuhafıma giden 2 olay var biri evli bi adamın evli bi kadına telefon alması .bana adamın biri telefon alsa hayırdır der ne alaka sen alıyosun benim varsa ben alırım yoksa da kullanmayıver der HAKLI da bence ama onlar bunu çok normalmiş gibi konuşup bide erkek olarak eşinin enayi mi yim ben niye alayım o kadar paraya telefonu diye konuşması çok tuhafıma gitti hani acaba ben mi geri kafalıyım diye düşündüm

Yani hediyeyi alcak olan kisi boyle dusuuyor demekki. Hediyenin iyisi kptusu olmaz mantiginda biri olabilir bu konuda sizin kadar hassas dusunmuyordur. Ben kocam bile olsa boyle bir hediye almasni istemzdim

survivor yunus gibi anlatmışsın... menfaat olmadan kimse kimseye o kadar pahalı telefon almaz...

Sizi burada ilgilendiren tek sey esinize dolayli yoldan enayi denmis olmasu. Buna tepki vermeniz normal.

Ama kim kime telefon almis kocasi niye ses cikarmamis bu sizi de bizi de ilgilendirmez. Herkesin aile yapisi farklidir sonucta kocasinda gizli alinmiyor bu telefon. Ayrica iyi niyetli dusunmek lazim arkadasin bir tanesi demis zaten. Belki adam yurt disindan uyguna getirecek onu kastetmislerdir alacak diye.

Yok yurt dışından değil normal alacak adam.bana çok ama çok garip geldi bi adamın kadına telefon alması.hani burası çok küçük bi işyeri adamda orta halli bi adam zaten .daha da tuhafı eşinin enayi miyim ben telefon alıcam demesi

Merhaba kızlar bi ofiste çalışıyorum patronum karı kocalar aynı zamanda da Arkadaşlarım bu kişiler ayrıca neyse masada yeni çıkacak olan ı phone 7 den bahsedildi ben de alıcam bu tel den eşim alacak yani bayan arkadasım dedi ki bana bilmem ne Abi'm alacak dedi bu kişi de müşterimiz orta halli bi insan burası da çok küçük bi ofis zaten benim çok tuhafıma gitti bi adamın evli birine 3500 tl lik telefon alması hani ben mi gerikafalyım bilmiyorum eşi de daha tuhaf bi laf etti gülerek ben enayi miyim 3500 tl lik telefon alacak dedi ben çok gücendim bu lafa benim eşim enayi mi eşiminde alacağını biliyorlar önceden söylemişti herkesin içinde kızlar ben sizce geri kafalı mıyım bi kadının hiç samimiyeti olmadığı bi adamdan hediye alması normal mi beni ilgilendirmez tabi ama sizin fikirlerinizi merak ettim
durumunuz nasıl çok mu iyi zira 3500 lük telefonu ancak evini arabasını KV ve KP ye aldıran benim elti gibiler alabilir.diğer şekilde 3500 bir telefona çok para.diğer olaylara yorum yapamayacağım.net anlaşılmıyor.

D
durumunuz nasıl çok mu iyi zira 3500 lük telefonu ancak evini arabasını KV ve KP ye aldıran benim elti gibiler alabilir.diğer şekilde 3500 bir telefona çok para.diğer olaylara yorum yapamayacağım.net anlaşılmıyor.
durumumuz tabi ki iyi yoksa niye aldırayım kendi telefonumu da eşime vericem zaten .hani Arkadaşlarım hakkında yanlış düşünmek istemediğim için bole bi soru sordum sizin eşiniz normal Karşılar mı diye

D

durumumuz tabi ki iyi yoksa niye aldırayım kendi telefonumu da eşime vericem zaten .hani Arkadaşlarım hakkında yanlış düşünmek istemediğim için bole bi soru sordum sizin eşiniz normal Karşılar mı diye
adamdan alacakları felan varsa ya da ona bir iş yapmışlarsa onun karşılıgında bana bir telefon alırsın gibi bir muhabbet dönüyor olabilir.asla kötü düşünmem böyle bir konuda.neticede namus meselesi.onların arasındaki şeyleri %100 bilmeden böyle bir şey düşünülmez aklıma bile getirmem.ben neyim ki hiç mi hatam gunahım yok da milletle ugrasayım.benimle ugrasanla ugrasırım orası ayrı

Tabi ki o kadar ileri boyutta düşünmedim o şekilde değil yani ama tuhafıma gitti bişey de demedim demem de zaten hani sadece fikir danışmak için sordum

valla siz geri kafalı değilsiniz o karı koca mezhebi geniş şekilde medeni

Kadına başka bir adamın hediye telefon alıp almaması onların kendi aralarındaki sorunu.Kafamı takmam.Kim kime ne alırsa alsın.Arkadaşının kocasının ben enayimiyim diye sıradan gelişigüzel,laf olsun diye söylediği laf,gerçek veya toplum tarafından onaylanmış bir enayilik değildir ki,sen üstüne alınıp güceniyorsun.O kendisini,karısına hediye alınca enayi gibi hissediyorsa onun sorunu.

O ağabey kimse zaten bedava getirmeyecektir hediye etmeyecektir yani parasını alacaktır ama muhakkak ya yurtdışından getirecektir ya bir şey yapacaktır ucuz alacaktır kadın ondan ona aldıracaktır. Sonuçta siz olana kadar eşi der ne münasebet o alacak diye değil mi. Ayrıca siz niye alınıyorsunuz ki anlamadım kadının eşi öyle görebilir pahalı buluyordur. Sizi ilgilendirmez kimin ne yaptığı neyi nereden alacağı hiç mi derdiniz kalmadı?

hiçbir noktalama işareti kullanmadığınız için yazıklarınızı anlamaya çalışırken yoruldum. konuya gelecek olursak kimin kime ne aldığının önemi yok, ama bence 3500 tl bir telefona vermek günah ya. ben 1100 tl lik telefonumu bile alırken bana çok fazla gelmişti.

Back
X