- Konu Sahibi _ecrinnur_
-
kizlar merhaba.
bugün cok üzüldümsevdigime facebooktda cok hosuma giden bi siir yolladim...ve bi de yazi ekledim, gercekten de cok hostu...islerim nihayet azaldi ve artik rahtlikla onla ilgilenebilirim diye düsündüm. sms imde o isteyken ona bi siir yolladigimi yazdim. sevindi ve evde bakicagini söyledi. ertesi gün facebooka girdigini anladim ve yolladigimi okudunmu diye sordum.o da evet okudum dedi. ama googleya siiri kopyaladim ve aynisi cikti, sen onu kendin yazmamissin ki dedi. bende "kendim yazdim diye bisey demedim ki, sadece hosuma gitti okudum bi sitede ve aklima sen geldin okurken, sevin diye yolladim.sanki sen facede sadece kendi cektigin videolarimi paylasiyorsun" dedim. ve darildim buna. o farketti, sürekli sordu hala darginmisin, pireyi deve yaptin sende dedi. yarin bulusmamis var ama ben bulusmuycam.ceza olsun ona. kendisine de söyledim hala kirgin oldugumu...beyefendi kendisi hiiic ne siir yollar ne yazi hic bisey...ben yapincada böyle oluyor...üf sinir oldum yha...ceza olsun ona bulusma yok yarin...
Ne Kadar Gereksiz Bir Davranış İçerisindesin Farkında mısın?
Yarına Çıkacağınızın Garantisi mi Var?
Kırmayın Böyle Ufak Tefek Şeylerden Birbirinizi..
Buluşmaya da Git..
Çocukluk Yapma..
Erkekler Çok Nazlı, Tripli Kızlardan Hoşlanmazlar..
o farketti, sürekli sordu hala darginmisin, pireyi deve yaptin sende ayni cocuk gibisin dedi. yarin bulusmamis var ama ben bulusmuycam.ceza olsun ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?