- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Kardeşin kocişçi bir tip olacak gibi duruyor.Bence Evlilik hazırlıklarında yardım isterse yardım etme,uzak akraba gibi davran.Yok öyle iyi günümde yanımda olma,kötü günümde gel yanıma destek ol demekBu arada bizim olmamizi istemeyen kardesim değil gorustugu kisi
Karsi taraf böyle bi sey söyleyince kardesim de tamam demis. Oyle olunca annem de bana dusmez dedi herhaldePeki anneniz falandamı sizi çağırmadı
Ablasını değil sevgilisini seçen kız evlenince çok sorunlar yaşar. Daha şimdiden yüz vermiş adama.Bu arada bizim olmamizi istemeyen kardesim değil gorustugu kisi
Aynen oyle. Ve karakterine cok ters aslinda kocasının sozunden cikmayan biri olcagini hic dusunmezdim. Evet icimden gecen de aynen sizin yazdiklariniz. Ama boyle olunca da üzülüyorum boyle mi olcaktik onun en ozel zamanlarindaKardeşin kocişçi bir tip olacak gibi duruyor.Bence Evlilik hazırlıklarında yardım isterse yardım etme,uzak akraba gibi davran.Yok öyle iyi günümde yanımda olma,kötü günümde gel yanıma destek ol demek
Yani degil mi diyebilirdi o benim ablam yabancı degil tanismaya gelmeli diyeAblasını değil sevgilisini seçen kız evlenince çok sorunlar yaşar. Daha şimdiden yüz vermiş adama.
Evet alınırdım ve haklısınız
Sordum bilmiyorum bi anda cok kalabalik olsun istememis sanirim ama zaten 2 kisiyiz yaniÖnceden tanışıklık yoksa ondandır.
İnsan kendini bilir, belki fazla heyecanlıdır, belki gerileceğini düşünmüştür.
Kardeşinize sorsanıza neden istememiş.
Bence üzülecek bir şey yok bunda.
Kesinlikle demeliydi . O kim ki kardeşler arasına girebiliyorYani degil mi diyebilirdi o benim ablam yabancı degil tanismaya gelmeli diye
Haklisiniz tabikide kırılmakta ama yapacakta pek bişey yok kardeşinizde hataOyle mi diyorsunuz? Ne bileyim biz her seyi paylaştık bugune kadar. Boyle bi tanismada olmamak cok kirdi beni
Ama diger 2 bekar kardesim de gittiler tanismayaO zaman sadece anne babayla tanışmak isteyebilir. Ben annenizin evine geldi sandım.
Eger dediginiz gibi 4lu bi tanisma ayarlansaydi kesinlikle takilmazdim inanin. Ama oyle bi sey yokBuna mı takıldınız boşverin. Dışarda bir yerlerde dörtlü takılırsınız.
Ama diger 2 bekar kardesim de gittiler tanismaya
Aileyle tanismayi zaten cocuk istedi. Tanismaya 2 bekar kardesim annem ve babam gittiler. Ama ablasi olarak ben ozellikle cagirilmadim. Kirildigim nokta buYarın Bıgun cocuguna dogum gunu yaparsın onları cagırmazsın, aıle arası yaptık kalabalık istemedik abartma dersin.
Bu isler sırayla.
Ben boyle kusura bakma demeyi bilmeyen insanları sevmiyorum, sen el degılsın ablasısın cok ayıp etmıs.
İnsan bari azcık mahcup olur kırıldığını soyledıgınde, abartıyosun demez.
Tanısma dısarıda oldu cocuk tek geldı diye neden sonradan ekliyorsun, sımdı yorumum degıstı. Kardesın haklı.
Annem babam ve 2 kardesimle birlikte tanisma olduBir anda tek başına kalabalık bir ortama girmek istememiş olabilir kardeşinizin sevgilisi. Sadece anne babanızla tanışmak istediyse normal geldi bana. Aileler tanissa daha farklı düşünürdüm ama alınacak bir durum yok gibi şuan.
Bilmiyorum ben evliyim.diye beni sanki aileden degil yabanci biriymisim gibi goruyo sanirimO zaman başka durumlar var bunda.. Kalabalık işi değil.
Malesef haklisiniz. Bu zamana kadar her seyimizi paylastigimiz kardesim. Ama aile tanismasinda ben yokumBence ayıp ben sevmem böyle şey ...
Kardeşiz yahuu ötesi yok.. Benim fikrimce..
Sadece annem.babam yoktu ki 2 bekar kardesim de gittiler tanismaya. Evli oldugum icin beni yabanci gordu istemedi herhalde ama kardesim isteyebilirdiBende ilk eşimin anne babasıyla tanıştım , görümcem yoktu. Zaten gerginlik oluyor yeterince, kardeş biraz daha rahat, onunla daha geniş zamanda tanışır kaynaşırız demiş olabilir.
Evet bana ne kadar deger verdiği de cıktı ortaya. Ve bu durumdan hic rahatsiz da değil. Isin kotusu benim kirilmam umrunda bile degilHaklisiniz tabikide kırılmakta ama yapacakta pek bişey yok kardeşinizde hata
Karşı tarafın isteğini kabul etmiş sizi çağırmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?