Ben mi çok kırılganım

Bu arada bizim olmamizi istemeyen kardesim değil gorustugu kisi
Kardeşin kocişçi bir tip olacak gibi duruyor.Bence Evlilik hazırlıklarında yardım isterse yardım etme,uzak akraba gibi davran.Yok öyle iyi günümde yanımda olma,kötü günümde gel yanıma destek ol demek

Kardeşin kocişçi bir tip olacak gibi duruyor.Bence Evlilik hazırlıklarında yardım isterse yardım etme,uzak akraba gibi davran.Yok öyle iyi günümde yanımda olma,kötü günümde gel yanıma destek ol demek
Aynen oyle. Ve karakterine cok ters aslinda kocasının sozunden cikmayan biri olcagini hic dusunmezdim. Evet icimden gecen de aynen sizin yazdiklariniz. Ama boyle olunca da üzülüyorum boyle mi olcaktik onun en ozel zamanlarinda

Bende ilk eşimin anne babasıyla tanıştım , görümcem yoktu. Zaten gerginlik oluyor yeterince, kardeş biraz daha rahat, onunla daha geniş zamanda tanışır kaynaşırız demiş olabilir.

Sordum bilmiyorum bi anda cok kalabalik olsun istememis sanirim ama zaten 2 kisiyiz yani

Oyle mi diyorsunuz? Ne bileyim biz her seyi paylaştık bugune kadar. Boyle bi tanismada olmamak cok kirdi beni
Haklisiniz tabikide kırılmakta ama yapacakta pek bişey yok kardeşinizde hata
Karşı tarafın isteğini kabul etmiş sizi çağırmamış

Buna mı takıldınız boşverin. Dışarda bir yerlerde dörtlü takılırsınız.

Aileyle tanismayi zaten cocuk istedi. Tanismaya 2 bekar kardesim annem ve babam gittiler. Ama ablasi olarak ben ozellikle cagirilmadim. Kirildigim nokta bu

Annem babam ve 2 kardesimle birlikte tanisma oldu

Bende ilk eşimin anne babasıyla tanıştım , görümcem yoktu. Zaten gerginlik oluyor yeterince, kardeş biraz daha rahat, onunla daha geniş zamanda tanışır kaynaşırız demiş olabilir.
Sadece annem.babam yoktu ki 2 bekar kardesim de gittiler tanismaya. Evli oldugum icin beni yabanci gordu istemedi herhalde ama kardesim isteyebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…