Belki hastalıktan dolayı çalışmamışlardır onuda düşündünüzmüHerkese selam. Kizkardesimle aramizda cok yas farki yok arkadas gibiyiz. Ya da gibiydik. Ben evliyim. Kardeşimin de bikac aydir hayatinda biri var isler o kadar hizli gitti ki sene sonuna evlilik dusunuyolar.
Esas mevzu şu gecen hafta gorustugu kisiyi aileyle tanıştırdı. Fakat aile tanismasinda ben ve esim yoktuk. Çünkü bizim olmamizi istememis kalabalik olmasin vs diye. Ben buna çok kırıldım ama kardesim abarttigimi bunda buyutulcek bi sey olmadigini soyluyor. Sizlerin fikrini de sormak istedim. Ayni durumda siz kirilir miydiniz?
Bir sıkıntınız oldumu daha önce onunlaBu arada bizim olmamizi istemeyen kardesim değil gorustugu kisi
Hayir meselenin bu olmadigina eminim. Zaten bizim aile biz haric 5 kisi. 2 kisi eksik fazla cok farketcegini dusunmuyorum. Once cekirdek aileyle tanisayim gibi bi sey demis.Belki hastalıktan dolayı çalışmamışlardır onuda düşündünüzmü
Hic tanismadik ki. Zaten daha kardesimle bile 3 ay oldu tanisali. Yani aramizda tek bir kelime bile gecmediBir sıkıntınız oldumu daha önce onunla
Sunu da belirteyim bu tanisma disarda oldu. Karsidaki yalniz gelmis.Karşısındaki kişi de kardeşini bırakıp mı gelmiş?
Hoş bıraksa bile, kardeşimin aile tanışmasında bende olmak isterim. Ha karşı tarafa gidilecek olsa elalemin evinde kalabalık olmamak doğru olabilir. Ama annemin evinde olmak isterdim doğrusu.
Gönül koyar mıyım? Yok trip falan atmam. Ama gerekli yerde ben kalabalık etmiyim deme şansım çok yüksek.
Sunu da belirteyim bu tanisma disarda oldu. Karsidaki yalniz gelmis.
Ya bence çok takılmayın tanışma nihayetindeHayir meselenin bu olmadigina eminim. Zaten bizim aile biz haric 5 kisi. 2 kisi eksik fazla cok farketcegini dusunmuyorum. Once cekirdek aileyle tanisayim gibi bi sey demis.
Ama karsi taraf mesleği geregi 1 ay bulunduğumuz sehirde 1 ay baska bir ilde. Ve düğünü kasim aralik gibi dusunuyorlar.Bence de çok üstünde durulacak bir konu değil. Hem riskli dönemlerdeyiz 1 kişinin azlığı bile önemli bence, diğer aile içinde öyle... Şahsen ben çağırılsamda ne gerek var ilk tanışma olmaz sonrası olur der gitmek istemezdim.
Hic tanismadik ki. Zaten daha kardesimle bile 3 ay oldu tanisali. Yani aramizda tek bir kelime bile gecmedi
Sizi tanıyor olabilir mi? Geçmiş ilişkilerinizden biri falan? Nedense aklıma böyle bir şey geldiHayir meselenin bu olmadigina eminim. Zaten bizim aile biz haric 5 kisi. 2 kisi eksik fazla cok farketcegini dusunmuyorum. Once cekirdek aileyle tanisayim gibi bi sey demis.
Oyle mi diyorsunuz? Ne bileyim biz her seyi paylaştık bugune kadar. Boyle bi tanismada olmamak cok kirdi beniYa bence çok takılmayın tanışma nihayetinde
Bir anda tek başına kalabalık bir ortama girmek istememiş olabilir kardeşinizin sevgilisi. Sadece anne babanızla tanışmak istediyse normal geldi bana. Aileler tanissa daha farklı düşünürdüm ama alınacak bir durum yok gibi şuan.Sunu da belirteyim bu tanisma disarda oldu. Karsidaki yalniz gelmis.
Peki anneniz falandamı sizi çağırmadıHic tanismadik ki. Zaten daha kardesimle bile 3 ay oldu tanisali. Yani aramizda tek bir kelime bile gecmedi
Hayir sanmam cunku ben onu tanımıyorum fotograflarini gordumSizi tanıyor olabilir mi? Geçmiş ilişkilerinizden biri falan? Nedense aklıma böyle bir şey geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?