Ben mi çok kırılganım

Evet bana ne kadar deger verdiği de cıktı ortaya. Ve bu durumdan hic rahatsiz da değil. Isin kotusu benim kirilmam umrunda bile degil
Sizde kendinizi daha fazla üzmeyin olanla ölene çare yok

Iste eve ailesiyle geldigindeki durum bana cok resmi geliyo. yani o tanismaya kadar beni hic tanistirmamasi dış kapının dış mandalı muamelesi gibi. Cunku biz hem kardes hem arkadaştık
Gonlunu almak ıcın bir aksam cocuk kız kardesın sen esın dordunuz cıkın, umarım bunu akıl eder. Gerci akıl edecek olsa, abartma demezdi.

Y
tabi ki kırılırdım kardeş demek herşeyini paylaşmak demek

Dunkoff, ona ne oluyor ya? Kendisi aileye girecek de, sizin eş mí aileden değil?
Yalnız ben asıl kardeşime bozulurdum, ablamgil zaten çekirdek ailemin mensupları diyememis
Zaten ben de kardesime bozuldum oteki hadi neyse. Bundan sonra da nasil tavır takincagimi bilmiyorum

ben de ablama en az on kere sorduydum nolur tanış diye sonra ailemin içinde herkese söyledim tanışmak istiyor sizinle diye. benim de ablam benim güzel anlarıma şahit olmak istemedi gönülsüz ve mutsuzdu. bugün evlensem asla çağırmam tanıştırmam konuşturmam
acaba damat hakkında negatif mi durdunuz kardeşinizle konuşurken

Kırılırım tabii ki ne demek kardeşimin özel gününde istenmemek. Kardeşiniz küçük cahil peki aileniz neden dememiş ablansız olmaz vs diye?

Sunu da belirteyim bu tanisma disarda oldu. Karsidaki yalniz gelmis.
Ooo hakkaten ama...bu tamamen değiştiriyor işin boyutunu.. adam yormayalim, sonuçta sadece anne baba onayı lazım diye düşünmüş olabilir. Taksit taksit anlatmayın, iki kez yormayın beni yaw

Olumlu olumsuz butun yönlerini konustuk. Yalniz tanismaya bizim gelmemizi istemeyen kardesim değil gorustugu kisi ama kardesim de tamam demis yani o benim ablam tanismaya gelmesini istiyorum falan dememis

Ama siz eşinizle birlikte gitmeyi düşünüyordunuz sanırım, iki kişi fazla olacaktık diye yazmanızdan çıkardım bunu. Eniştesini ilk tanışmada istemedi belkide, eniştemi getirme demektense siz olmadan ufak bi tanışma düşündü sanırım.

Evet esimle giderdim. Cocuk da oyle düşünmüştür. Ama nolursa olsun tanismada olmaliydik. Hatta birakin tanismayi biz oncesinde tanışmalıydık diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…