Kardeşinin görüştüğü kişi neden karar veriyor? Sizi neden istememiş? İlginç doğrusu.Bu arada bizim olmamizi istemeyen kardesim değil gorustugu kisi
Kırıl Bi zahmet ofHerkese selam. Kizkardesimle aramizda cok yas farki yok arkadas gibiyiz. Ya da gibiydik. Ben evliyim. Kardeşimin de bikac aydir hayatinda biri var isler o kadar hizli gitti ki sene sonuna evlilik dusunuyolar.
Esas mevzu şu gecen hafta gorustugu kisiyi aileyle tanıştırdı. Fakat aile tanismasinda ben ve esim yoktuk. Çünkü bizim olmamizi istememis kalabalik olmasin vs diye. Ben buna çok kırıldım ama kardesim abarttigimi bunda buyutulcek bi sey olmadigini soyluyor. Sizlerin fikrini de sormak istedim. Ayni durumda siz kirilir miydiniz?
Doğrudur ama kardesim neden hiçbi sey demeden kabul ediyorCok yanlış açıdan bakıyorsunuz. Eşinizle gittiğinizde gerilmek istememis olabilir. Kocasını getirmesin diyememistir. Ev hanesiyle görüşmüştür. Bana da abartıyorsunuz gibi geldi. Eşinizin o ortamda olmasini istememis olması gayet normal
Herkese selam. Kizkardesimle aramizda cok yas farki yok arkadas gibiyiz. Ya da gibiydik. Ben evliyim. Kardeşimin de bikac aydir hayatinda biri var isler o kadar hizli gitti ki sene sonuna evlilik dusunuyolar.
Esas mevzu şu gecen hafta gorustugu kisiyi aileyle tanıştırdı. Fakat aile tanismasinda ben ve esim yoktuk. Çünkü bizim olmamizi istememis kalabalik olmasin vs diye. Ben buna çok kırıldım ama kardesim abarttigimi bunda buyutulcek bi sey olmadigini soyluyor. Sizlerin fikrini de sormak istedim. Ayni durumda siz kirilir miydiniz?
Keske en ufak bi huzursuzlugu olsaydı bu durumdan ya da bi ozur bi telafi gecistirmek kolay olurduAblacım okuduğuma göre yani kırılmışsınız.İnsan kırılgan olabilir.Ben de çok kırılganım,alınganım :) Bir de ben tek çocuğum mutluluklarımı paylaşacağım bir kardeşim bile yok ama ben mutluyum. Neyse bir abla olarak gençliğine vermeniz daha doğru olur bence kardeşinizin.Bunlar küçük sorunlar
Kardesimle cok yakındık. Her seyi paylaşırdık. Ablanin tanismada olmamasi kadar sacma bi şey yok bence. Tanışma olmadan once konustuk bu konuyu. Boyle olmasini.istiyo tanismanin dedi ben de ne kadar sacma biz yabanci miyiz diye soyledim yani dusuncelerimi ama degisen bi sey olmafi abarttigimi soylediEger yakinliginiz varsa bence ayip etmis. Benim ablam/kardesim yapsaydi cok bozulurdum. Hem her ne olursa olsun kucuk kardesler hep ablalari yaninda olsun istemezlermi- ben gurur duyardim destek olur diye.
Konustunuzmu?
Cocuk.oyle düşünmüş olabilir evimiz ayri oldugu icin yabanci gorup cagirmak.istememis olabilir. Ama kardesim bunu nasil yapar nasıl bi sey demez ve ustelik abartiyosun derBeklemekte haklisiniz ama cok da küsüp kirilacak birsey yok bence.
Anneniz, babaniz, 2 bekar kardesiniz ayni evde yasiyor neticede. Annen baban giderken, cocuklar siz evde oturun denmez.
Siz evlisiniz, eviniz ayrı. Nezaketen sizi de davet etmeleri guzel olurdu ama etmemisler, bu tür seylerde insan heyecanlı ve gergin oluyor. Bence abla olarak yapıcı olun
Bilsem.. cok kalabalik olmasınmışKardeşinin görüştüğü kişi neden karar veriyor? Sizi neden istememiş? İlginç doğrusu.
Hem sinirleniyorum hem üzülüyorum kiriliyorum adam yerine konmadim. Ben kimim ki dış kapının dış mandalıbak sen canım ya. sevgilinin ablası mı kalabalık. yine durdukyere sinirlendiğim bi konu oldu. hata çocukta değil kardeşinizde olmuş ama.
Bunca yıllık ablaydım el oldum isteBencede çok ayıpablasisiniz siz el mi
Kardesler büyük ama aynı evdeler. Evet damat tarafindan istenmedim ve kardesim de tamam dedi. Esimin gelmemesini ben de sorun etmezdim ama zaten ablan gelsin esi gelmesin diye bi konusma da olmazdi sankiBen de çok kırılırdım. İlk aşamada sadece anne baba ile tanışma olsa (Kardeşler bebek değilse gayet de mümkün bir durum) dert etmezdim. Ama böyle bir durumda çağrılmamamı, hatta damat tarafından istenmememi düşünemiyorum bile.( Şu an kendime yapılmış gibi bozuldum ve üzüldüm) Ama şöyle bir durum da var, çok kalabalık olması istenmiyorsa eşim gelmezdi de, onun gelmemesini eşim de ben de sorun etmezdim.
3 aylik iliski ama sene sonuna evlilik planlari yapiliyor. Yani 4 5 ay icinde ailemle de tanisiliyor fakat ben istenmiyorum. Eger ailemle tanisildiktan sonra bizimle de ayrica bi tanisma planlamis olsalardi problem yoktu zaten. Kizkardesimle de hem kardes hem arkadas gibiydik. Bu kadar disarida tutulmak tabiki zoruma gitti uzuldum kirildimBaşlığınıza cevap veriyorum; Evet siz çok ve gereksiz kırılgansınız. Daha karşı taraf kardeşinizle tanışalı 3 ay olmuş, istemeyebilir gayet normal. Heyecanlanacağını düşünmüştür, birden böyle aileden bir çok kişiyle tanışmak yerine ilk etapta anne-baba ile görüşmek istemiştir ne var bunda? Bende evde söz-nişan yapıyorlar ama sizi çağırmamışlar sandım. Beni ve eşimi demişsiniz de adam eşinizle tanışmak zorunda mı daha 3 aylık ilişkide abartmayın lütfen.
Evet büyük ihtimal bu şekilde oldu. Ama ben kardesimin bunu telafi icin hicbi sey yapmamasina şaşıyorum. Ayrı bi gün de bizimle tanışma ayarlamalari gerekmez miydiTek başına geldiği için kalabalık bir aileyle tanışmaya çekinmiştir. Özellikle eşinizden de çekinmiş olabilir. İlk izlenim önemli olduğu için kendini kasmıştır vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?