- 7 Ocak 2016
- 10.352
- 49.950
- 598
Sunu da belirteyim bu tanisma disarda oldu. Karsidaki yalniz gelmis.
Hızlı ilerlediginin herkes farkinda ve tek söyleyen ben degilim ama hızlı ilerlemesi problem degil eğer ikisinin de icine sindiyse zaman cok sorun degil bence. Kardesimle bu konuda hic problemimiz olmadı anlattigi gibi cocuk boyle istemistir. Evet bizimle ayri bi program yapilsaydi kesinlikle kirilmazdimSiz bu ilişkinin hızlı ilerlediğini düşünüyorsunuz sanırım. Yorumlarınızdan öyle anlaşılıyor. Bunu kardeşinize aksettirdiyseniz o yüzden sizi gerginlik olmasın diye dışarda bırakmış olabilirler. Hatta belki de kardeşiniz böyle istedi suçu enişteye atıyor :) Ben olsam ben kırılırdım. Yani sırf sizi çağırmamış olması çok problem olmayabilirdi ama öncesinde veyahut sonrasında eşiniz ve sizin için ayrı bir program yapabilirdi. En azından söylediğiniz kadar samimiyseniz.
Bizimle ayri bir tanisma planlamiyolarO zaman normal. Siz ayrı bir zamanda tanışırsınız. Bir anda kalabalığa girmeye ürkmüş olabilir. Abartıyorsunuz gibi geldi bana
Kardesime kirildigimi söyledim herhangi bi şey yapmadi. Bu kadar kirginken onlardan bi sey beklerken eve davet edebilir miyim bilmiyorum ama biraz zaman geçtikten sonra deneyebilirimBen de üzülürdüm ve kardeşime bunu söylerdim, ama yine de ablalık yapar kardeşimi ve çocuğu yemeğe davet ederdim. Hiç tanışmamak daha kötü hissettirirdi bana. Hem belki çocuk da mahcup olur sizin bu tavrınız karşısında.
Kardeşin yerinde olsam “ ablacım ilk tanışmada sadece kardeşler olsa, zaten tek gelecek yeterince gergin, sonra da eniştemle bir yemek ayarlarız dörtlü olarak.” derdim.Kardesler büyük ama aynı evdeler. Evet damat tarafindan istenmedim ve kardesim de tamam dedi. Esimin gelmemesini ben de sorun etmezdim ama zaten ablan gelsin esi gelmesin diye bi konusma da olmazdi sanki
Bizimle ayri bir tanisma planlamiyolar
Karsi taraf böyle bi sey söyleyince kardesim de tamam demis. Oyle olunca annem de bana dusmez dedi herhalde
Bunu duysaydım zaten bu konuyu açmazdım. Ama en ufak bi çaba bile yok olsam da olur olmasam daKardeşin yerinde olsam “ ablacım ilk tanışmada sadece kardeşler olsa, zaten tek gelecek yeterince gergin, sonra da eniştemle bir yemek ayarlarız dörtlü olarak.” derdim.
Çocugun bizi tanismada istememesinden cok ben kardesimin ablamin da olmasini istiyorum demesini beklerdim. Ama dememis sordum kendisine tamam demis geçmişIsrarla biz çağrılmadık, biz istenmedik diyorsunuz da niye özellikle sizi ya da eşinizi istemesinler ki? Yani önceden tanışmış olsaydınız çocuk sizden hoşlanmadı, o yüzden sizi istemedi diyeceğim ama tanışmamışsınız henüz. Bu durumda bir art niyet aramak gereksiz. Damat adayının özellikle ablanlar gelmesin dediğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ilk etapta annen ve babanla tanışayım demiştir. Kardeşleriniz de aynı evde oldukları için anneniz giderken hadi siz de gelin demiştir. Beklentinizi anlıyorum ama bunda çok içerleyecek, kinlenecek bir şey yok. Bir de siz evliymişsiniz, yani ayrı bir eviniz var. Madem o kadar tanışmak istiyordunuz, keşke kardeşinizle sevgilisini bir gün evinize davet etseydiniz. Yaşlar da birbirine yakındır. Hem tanışmış hem de kaynaşmış olurdunuz.
Aynen oyle düşünüyorum ama onceden bizimle neden tanismadilar diye de bi kirginligim yokAnne babadan once kardesler ve esleri varsa once onlarin tanismasi taraftariyim aileye ufaktan ufaktan girmek karsi taraf icin daha iyi degil midir. Ki sonradan aileyle tanisinca da o kadar yabancilik hissetmez daha rahat olunur.
Evet ipleri eline vermis ne dese tamam diyorKırılmakta haklısınız
Ancak kardeşiniz şimdiden ipleri vermiş
Daha tanışmada kardeş gelmesin diyen adamın sonrasını düşünemiyorum
Adam tek başına gelmis. Karsısında 7 kisi gormek istememesi son derece normal. Cok kisisellestirmissiniz, bence kardeşinizin en mutlu günlerine golge düşürmeyin. Ailesiyle birlikte illa ki baska tanışmalar olacak, kiz isteme, soz, nişan olacak.Cocuk.oyle düşünmüş olabilir evimiz ayri oldugu icin yabanci gorup cagirmak.istememis olabilir. Ama kardesim bunu nasil yapar nasıl bi sey demez ve ustelik abartiyosun der
Ne kadar yanlis bir düşünce. Kardesinizi de boyle sozlerle fitlemeyin lütfen. Onlar eş olacak. Birbirlerinin kararlarina saygi duymalari cok güzel.Evet ipleri eline vermis ne dese tamam diyor
Peki benim yerimde siz olsaydiniz cok yakin samimi kizkardesiniz sizi kiz isteme ya da söze kadar olaya dahil etmese alinmaz miydinizAdam tek başına gelmis. Karsısında 7 kisi gormek istememesi son derece normal. Cok kisisellestirmissiniz, bence kardeşinizin en mutlu günlerine golge düşürmeyin. Ailesiyle birlikte illa ki baska tanışmalar olacak, kiz isteme, soz, nişan olacak.
Kardesinizin ve erkek arkadaşının o gunlerdeki tutumuna bakarsiniz. Sizi disarida birakmak gibi bir niyetleri varsa, siz de ona gore tavir alırsınız. Su an cok buyutmeyin bence
En kisa zamanda sizi de tanistiricam cumlesini duysaydim ya da bu konuda bi sey yapsaydi zaten o zaman anlardım bizimle ayrica tanismak istemeleri hosuma bile giderdiNe kadar yanlis bir düşünce. Kardesinizi de boyle sozlerle fitlemeyin lütfen. Onlar eş olacak. Birbirlerinin kararlarina saygi duymalari cok güzel.
Eşim bana dese ki, benim tek basima olacagim bir yerde karsimda 7 kisi olacaksa brn utanirim, cekinirim, zaten ilk buluşma falan. Ben ona hak veririm.
Kardeşiniz belki bunu aciklayabilirdi size. Ablacim, arkadasim boyle düşünüyor, senin kusura bakmayacağını biliyorum, en kisa zamanda seninle de tanıştıracagim diyebilirdi. Bu da kardesinizin dusuncesizligi
Inanın abim evlenirken ben ilk tanışmaya gitmedim. Ki o zaman bekardım. Babam da işler ciddiye biner mi binmez mi belli olmaz, kızı mahcup etmeyelim, once anneler tanışsın diye düşünmüştü. Sadece annem gitmişti. Hic de alınmadım.Peki benim yerimde siz olsaydiniz cok yakin samimi kizkardesiniz sizi kiz isteme ya da söze kadar olaya dahil etmese alinmaz miydiniz
Sizin durumunuz cok farkli olmus. Sadece anneniz gitmis. Bizde butun aile gitti ben haricInanın abim evlenirken ben ilk tanışmaya gitmedim. Ki o zaman bekardım. Babam da işler ciddiye biner mi binmez mi belli olmaz, kızı mahcup etmeyelim, once anneler tanışsın diye düşünmüştü. Sadece annem gitmişti. Hic de alınmadım.
Kiz kardes farklidir eminim. Üzülmekte de haklisiniz. Tek soyledigim, kardesim onun emri altina girmis deyip kendinizi de kardesinizi de doldurmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?