Ben mi çok kırılganım

Hızlı ilerlediginin herkes farkinda ve tek söyleyen ben degilim ama hızlı ilerlemesi problem degil eğer ikisinin de icine sindiyse zaman cok sorun degil bence. Kardesimle bu konuda hic problemimiz olmadı anlattigi gibi cocuk boyle istemistir. Evet bizimle ayri bi program yapilsaydi kesinlikle kirilmazdim

Kardesime kirildigimi söyledim herhangi bi şey yapmadi. Bu kadar kirginken onlardan bi sey beklerken eve davet edebilir miyim bilmiyorum ama biraz zaman geçtikten sonra deneyebilirim

Kardesler büyük ama aynı evdeler. Evet damat tarafindan istenmedim ve kardesim de tamam dedi. Esimin gelmemesini ben de sorun etmezdim ama zaten ablan gelsin esi gelmesin diye bi konusma da olmazdi sanki
Kardeşin yerinde olsam “ ablacım ilk tanışmada sadece kardeşler olsa, zaten tek gelecek yeterince gergin, sonra da eniştemle bir yemek ayarlarız dörtlü olarak.” derdim.

Bizimle ayri bir tanisma planlamiyolar

Yarın evlenmiyorlar ya daha çok vakit var o zamana kadar elbet tanışırsınız. Eğer istekliyseniz siz de organize edebilirsiniz, evinize çağırabilirsiniz örneğin. Sırf bu yüzden el olduğunuzu düşünmek abartı bir tavır

Son düzenleme:
Israrla biz çağrılmadık, biz istenmedik diyorsunuz da niye özellikle sizi ya da eşinizi istemesinler ki? Yani önceden tanışmış olsaydınız çocuk sizden hoşlanmadı, o yüzden sizi istemedi diyeceğim ama tanışmamışsınız henüz. Bu durumda bir art niyet aramak gereksiz. Damat adayının özellikle ablanlar gelmesin dediğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle ilk etapta annen ve babanla tanışayım demiştir. Kardeşleriniz de aynı evde oldukları için anneniz giderken hadi siz de gelin demiştir. Beklentinizi anlıyorum ama bunda çok içerleyecek, kinlenecek bir şey yok. Bir de siz evliymişsiniz, yani ayrı bir eviniz var. Madem o kadar tanışmak istiyordunuz, keşke kardeşinizle sevgilisini bir gün evinize davet etseydiniz. Yaşlar da birbirine yakındır. Hem tanışmış hem de kaynaşmış olurdunuz.

Anne babadan once kardesler ve esleri varsa once onlarin tanismasi taraftariyim aileye ufaktan ufaktan girmek karsi taraf icin daha iyi degil midir. Ki sonradan aileyle tanisinca da o kadar yabancilik hissetmez daha rahat olunur.

Kardeşin yerinde olsam “ ablacım ilk tanışmada sadece kardeşler olsa, zaten tek gelecek yeterince gergin, sonra da eniştemle bir yemek ayarlarız dörtlü olarak.” derdim.
Bunu duysaydım zaten bu konuyu açmazdım. Ama en ufak bi çaba bile yok olsam da olur olmasam da

Çocugun bizi tanismada istememesinden cok ben kardesimin ablamin da olmasini istiyorum demesini beklerdim. Ama dememis sordum kendisine tamam demis geçmiş

Anne babadan once kardesler ve esleri varsa once onlarin tanismasi taraftariyim aileye ufaktan ufaktan girmek karsi taraf icin daha iyi degil midir. Ki sonradan aileyle tanisinca da o kadar yabancilik hissetmez daha rahat olunur.
Aynen oyle düşünüyorum ama onceden bizimle neden tanismadilar diye de bi kirginligim yok

Cocuk.oyle düşünmüş olabilir evimiz ayri oldugu icin yabanci gorup cagirmak.istememis olabilir. Ama kardesim bunu nasil yapar nasıl bi sey demez ve ustelik abartiyosun der
Adam tek başına gelmis. Karsısında 7 kisi gormek istememesi son derece normal. Cok kisisellestirmissiniz, bence kardeşinizin en mutlu günlerine golge düşürmeyin. Ailesiyle birlikte illa ki baska tanışmalar olacak, kiz isteme, soz, nişan olacak.
Kardesinizin ve erkek arkadaşının o gunlerdeki tutumuna bakarsiniz. Sizi disarida birakmak gibi bir niyetleri varsa, siz de ona gore tavir alırsınız. Su an cok buyutmeyin bence

Evet ipleri eline vermis ne dese tamam diyor
Ne kadar yanlis bir düşünce. Kardesinizi de boyle sozlerle fitlemeyin lütfen. Onlar eş olacak. Birbirlerinin kararlarina saygi duymalari cok güzel.
Eşim bana dese ki, benim tek basima olacagim bir yerde karsimda 7 kisi olacaksa brn utanirim, cekinirim, zaten ilk buluşma falan. Ben ona hak veririm.
Kardeşiniz belki bunu aciklayabilirdi size. Ablacim, arkadasim boyle düşünüyor, senin kusura bakmayacağını biliyorum, en kisa zamanda seninle de tanıştıracagim diyebilirdi. Bu da kardesinizin dusuncesizligi

Peki benim yerimde siz olsaydiniz cok yakin samimi kizkardesiniz sizi kiz isteme ya da söze kadar olaya dahil etmese alinmaz miydiniz

En kisa zamanda sizi de tanistiricam cumlesini duysaydim ya da bu konuda bi sey yapsaydi zaten o zaman anlardım bizimle ayrica tanismak istemeleri hosuma bile giderdi

Peki benim yerimde siz olsaydiniz cok yakin samimi kizkardesiniz sizi kiz isteme ya da söze kadar olaya dahil etmese alinmaz miydiniz
Inanın abim evlenirken ben ilk tanışmaya gitmedim. Ki o zaman bekardım. Babam da işler ciddiye biner mi binmez mi belli olmaz, kızı mahcup etmeyelim, once anneler tanışsın diye düşünmüştü. Sadece annem gitmişti. Hic de alınmadım.
Kiz kardes farklidir eminim. Üzülmekte de haklisiniz. Tek soyledigim, kardesim onun emri altina girmis deyip kendinizi de kardesinizi de doldurmayin

Sizin durumunuz cok farkli olmus. Sadece anneniz gitmis. Bizde butun aile gitti ben haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…