• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok paronayagim anne olduğumdan beri

Haklısınız bence. Benim evimde hayvanlar var, aileler geldiğinde peşlerinde geziyorum valla arkalarını topluyorum. Tezgahta bıçak bırakmalar, kaloriferlerin üzerindeki örtüleri almaları, ocağın ön gözünde olan çaydanlık, ortada bırakılan şekerli sütlü tatlılar derken sinir harbi içinde oluyorum.
Sizin uyarılarınıza verilen tek cevap olmaz bişey, benimkine de biz öyle alışmışız napalım.
İnsan sinirlerine hakim olmakta zorlanıyor yani. Hep önünde arkasında olun çocuğunuzun.

Hayır paronayak falan degilsiniz olması gerektiği gibisiniz çoçuk bu aklı ermez büyüklerin gözetiminde olması gerek anladığım kadarıyla siz birşeyler dedik çe insanlar paranoyak aman ne olucaksa oda bizim torunumuz canım deyip tam anlamıyla degilde çoçuga bişey olmaz gözüyle bakıyorlar asla çoçugunuzu sizin gibi korumacı olmayan aman ne olucak ki sankicilere bırakmayın çok çok haklısınız birşey olsa Allah korusun kimsenin canı sizinki gibi yanmaz bırakın istediklerini düşünsünler

Siz ısrarla pimpirik yerine pinpirik yazan üyesiniz, hatırladım. Hayır paranoya değil bu. Tedbirli olmak istemeniz doğal. Keşke bu konuda endişelendiğiniz kadar bir de #evdekal sanız. Salgın var ya hani...

Siz ısrarla pimpirik yerine pinpirik yazan üyesiniz, hatırladım. Hayır paranoya değil bu. Tedbirli olmak istemeniz doğal. Keşke bu konuda endişelendiğiniz kadar bir de #evdekal sanız. Salgın var ya hani...
Hadi ya sorun mu bu yanlış yaZmam pes

Siz paranoyak değilsiniz eşinizin ailesi aşırı rahat. Ben olsam onlarla yalnız bırakmazdım dikkat etmedikleri sürece.

Tabi ki paranoyak değilsiniz.
Kaç kere çocuklar camdan düştü, en klasik ev kazasıdır. Ölüme sakatlanmaya gider Allah korusun.
Bu arada birisi bir konuda dikkatli olunca insanlar o işi o kişinin üstüne yıkıp kendileri rahatlıyor. Size paranoyak diyorlar ama bir yandan da size güveniyorlar. 🤦‍♀️

Bence güvende hissetmiyorsanız çocuğu biraz büyüyene kadar az gönderin, gönderiyorsanız da önden evi iyice kontrol edin. Hele önümüz yaz, iyice her yeri açacaklar.

Çok korumacı olmak sirekli yapma,etme demsk yanlış. Ama bu konuda haklisiniz cocuk bu bakmak ister düşer

Acik pencere asla birakilmamali bunda pimpirikli denecek bisey yok cocuk bu ust kata cikar duser merdivenlerdende yuvarlanabilir onlarin rahatligi sacma. Ama cocugun peşinden gezmeniz sacma birakin cocugu emniyetli ortamda ne isterse yapsin zaten 3 yasina gelmis

O kısmı okumadım. 😔
Kadın o stresle çocuğu mu düşünsün doğum mu yapsın? 😒😒😒
Keşke annesi gelip baksa.
Keskee...
Sırf bu strese girmemek için eşime oğlumu bırakıp doğuma gitmeyi, bende kim denk gelirse onunla gitmeyi düşünüyorum.

Çünkü benim annemde az buçuk dikksatsiz, bir de ablam var yanında, hasta, ilaçları her daim sağda solda.
Bize bile gelse ilaç çantasıyla gelir, yerde birakir, içerken ilaç düşürür falan... 😒

Çok haklısınız 4. Katta oturuyorum daha hamile iken pencerelere kilit taktırdım. Allah korusun cocukların güvenliği için paranoyak olsam da sorun değil.

Tek göndermemeye çalışıyorum peşinden giderim hemen. Ama işte rahatliklari sinir ediyo insani.

Hic pimpirikli degilimdir ama bu balkon cam meselesi oyle basit bir sey degil ki.
Bakiyoruzla olmaz o isler, cocuk bu, saatlerce gozun ustunde olur da 2 dakika bosversen olacak olan olur. O yuzden riske girmeden onlem almak lazim.
Ya cocugu asla gondermeyeceksiniz ya da korkuluk falan yaptiracaksiniz, balkonlar da yukseltilebilir.

Keskee...
Sırf bu strese girmemek için eşime oğlumu bırakıp doğuma gitmeyi, bende kim denk gelirse onunla gitmeyi düşünüyorum.

Çünkü benim annemde az buçuk dikksatsiz, bir de ablam var yanında, hasta, ilaçları her daim sağda solda.
Bize bile gelse ilaç çantasıyla gelir, yerde birakir, içerken ilaç düşürür falan... 😒
Allah yardımcın olsun. Keşke elimizden bir şey gelse 🙄🙄

Back
X