Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun paranoyaklikla ne alakasi var. Cocugun guvenligini saglamak ebeveynlerin gorevi. Hasbelkader simdiye kadar bir sey olmamis diye rahatlar. Allah korusun tek bir bos bulunusa bakar, ve o hatadan da geri donemezsiniz. Cocuga bakacak anneniz, kardesiniz falan yok mu?3 yaşında çocuğum var Rabbim e emanet. Çok korumaci bir ebeveynim ben. Ya peşinde önünde gezerim ya da gözüm üzerinde olur genelde. Eşimin ailesi de pinpiriklisiniz der esimle bana. Eşim cocuguna duskundur ama bence o da bı yerde rahat. Heleki pencere balkon konusunda. Yahu nerden taşındım kaynanamlara yakın aynı binadayiz bilen bilir buradaki konularımdan. Bu seferde neye taktım biliyo musunuz evleri dubleks kaynanam yaşlı ha deyince çıkıp inemez ve evleri kalabalık torunlari var çocukları falan kalabalık. Neyse bunlarda alt üst iki balkon var. Yaz mevsimi geldi ya hani aşağıda balkonda sandalye yukarda sandalye camlar desen yukarılara hep açık. Kaynanama kac kere dedim bak yukarlari. Yarım açın camları diye tamam diyordu bı bakıyorum komple açık. Ve çekyat üstü camlar da hani çok rahat düşer Allah korusun. Kaynanam da ben kapatsam kizim yukarda açıyorlar diyor torunları için kaynim için. Birde yetmezmiş gibi çekyat gibi minderler oluyor alt üst iki balkona onu koyuyorlar geçen senr yazın kızım kaç kere çekyat gibi minderin gövdesine çıkmaya çalıştı aşağı bakcak yani. Bugün dedim anne çok tehlikelidir o minderler de dedim biz varız yanında falan diyo. Diyoda alakası yok kızım onlara gittiği gibi yukarı çıkıyor kuzenlerin yanina. Bugün bir baktım onların odasında cam sonuna kadar açık kızımda kuzeni yatağın uzerinde oynuyo. Ya Allah korusun ordan baksa bı an düşse. İyice paranoyak oldum. Hamileyim haftaya doğumum var büyük ihtimal eşime kalsa annesine bırakacak çocuğu ben dogumdayken asla olmaz dedim. Düşer bide dedim bakarlar dedi hiç o güveni veremediler bana kaynanam hep asagida oluyo yukariyi nerde gorcek. Oturmaya gitmeye korkar oldum önce bı evi komple gezmem gerek nereler açık diye. Yakın oluncada da işte ille bı cagryolar insanı gitmesemde kızım sklyo ille oraya gitmek istiyor. Çok mu paranoyagim ben
Çok sağolunAllah yardımcın olsun. Keşke elimizden bir şey gelse![]()
Hiç abartmıyorsunuz. Kaç çocuk öldü öyle. Allah korusun pencere çok riskli. En doğrusunu yapıyorsunuz. Allah korusun yarın bir sıkıntı olsa kimse suçu üstüne almadığı gibi bırakmasaydın derler size. Aman deyim vermeyin onlara3 yaşında çocuğum var Rabbim e emanet. Çok korumaci bir ebeveynim ben. Ya peşinde önünde gezerim ya da gözüm üzerinde olur genelde. Eşimin ailesi de pinpiriklisiniz der esimle bana. Eşim cocuguna duskundur ama bence o da bı yerde rahat. Heleki pencere balkon konusunda. Yahu nerden taşındım kaynanamlara yakın aynı binadayiz bilen bilir buradaki konularımdan. Bu seferde neye taktım biliyo musunuz evleri dubleks kaynanam yaşlı ha deyince çıkıp inemez ve evleri kalabalık torunlari var çocukları falan kalabalık. Neyse bunlarda alt üst iki balkon var. Yaz mevsimi geldi ya hani aşağıda balkonda sandalye yukarda sandalye camlar desen yukarılara hep açık. Kaynanama kac kere dedim bak yukarlari. Yarım açın camları diye tamam diyordu bı bakıyorum komple açık. Ve çekyat üstü camlar da hani çok rahat düşer Allah korusun. Kaynanam da ben kapatsam kizim yukarda açıyorlar diyor torunları için kaynim için. Birde yetmezmiş gibi çekyat gibi minderler oluyor alt üst iki balkona onu koyuyorlar geçen senr yazın kızım kaç kere çekyat gibi minderin gövdesine çıkmaya çalıştı aşağı bakcak yani. Bugün dedim anne çok tehlikelidir o minderler de dedim biz varız yanında falan diyo. Diyoda alakası yok kızım onlara gittiği gibi yukarı çıkıyor kuzenlerin yanina. Bugün bir baktım onların odasında cam sonuna kadar açık kızımda kuzeni yatağın uzerinde oynuyo. Ya Allah korusun ordan baksa bı an düşse. İyice paranoyak oldum. Hamileyim haftaya doğumum var büyük ihtimal eşime kalsa annesine bırakacak çocuğu ben dogumdayken asla olmaz dedim. Düşer bide dedim bakarlar dedi hiç o güveni veremediler bana kaynanam hep asagida oluyo yukariyi nerde gorcek. Oturmaya gitmeye korkar oldum önce bı evi komple gezmem gerek nereler açık diye. Yakın oluncada da işte ille bı cagryolar insanı gitmesemde kızım sklyo ille oraya gitmek istiyor. Çok mu paranoyagim ben
Tabiri caizse essek kaybolmusta sahibinden gayretlisi olmamış.bence siz normalsiniz bende sizin gibiyim balkon pencere cok tehlikeli.....ve kesinlikle Allah korusun düşer cocuk3 yaşında çocuğum var Rabbim e emanet. Çok korumaci bir ebeveynim ben. Ya peşinde önünde gezerim ya da gözüm üzerinde olur genelde. Eşimin ailesi de pinpiriklisiniz der esimle bana. Eşim cocuguna duskundur ama bence o da bı yerde rahat. Heleki pencere balkon konusunda. Yahu nerden taşındım kaynanamlara yakın aynı binadayiz bilen bilir buradaki konularımdan. Bu seferde neye taktım biliyo musunuz evleri dubleks kaynanam yaşlı ha deyince çıkıp inemez ve evleri kalabalık torunlari var çocukları falan kalabalık. Neyse bunlarda alt üst iki balkon var. Yaz mevsimi geldi ya hani aşağıda balkonda sandalye yukarda sandalye camlar desen yukarılara hep açık. Kaynanama kac kere dedim bak yukarlari. Yarım açın camları diye tamam diyordu bı bakıyorum komple açık. Ve çekyat üstü camlar da hani çok rahat düşer Allah korusun. Kaynanam da ben kapatsam kizim yukarda açıyorlar diyor torunları için kaynim için. Birde yetmezmiş gibi çekyat gibi minderler oluyor alt üst iki balkona onu koyuyorlar geçen senr yazın kızım kaç kere çekyat gibi minderin gövdesine çıkmaya çalıştı aşağı bakcak yani. Bugün dedim anne çok tehlikelidir o minderler de dedim biz varız yanında falan diyo. Diyoda alakası yok kızım onlara gittiği gibi yukarı çıkıyor kuzenlerin yanina. Bugün bir baktım onların odasında cam sonuna kadar açık kızımda kuzeni yatağın uzerinde oynuyo. Ya Allah korusun ordan baksa bı an düşse. İyice paranoyak oldum. Hamileyim haftaya doğumum var büyük ihtimal eşime kalsa annesine bırakacak çocuğu ben dogumdayken asla olmaz dedim. Düşer bide dedim bakarlar dedi hiç o güveni veremediler bana kaynanam hep asagida oluyo yukariyi nerde gorcek. Oturmaya gitmeye korkar oldum önce bı evi komple gezmem gerek nereler açık diye. Yakın oluncada da işte ille bı cagryolar insanı gitmesemde kızım sklyo ille oraya gitmek istiyor. Çok mu paranoyagim ben
Hiç abartmıyorsunuz bende ekstra dikkat ediyorum artık yakın zamanda 2 yaşındaki ikiz bebekler düştü 5. Kattan hangi il hatırlamıyorum ama bu işler bir anlık siz önleminizi alın3 yaşında çocuğum var Rabbim e emanet. Çok korumaci bir ebeveynim ben. Ya peşinde önünde gezerim ya da gözüm üzerinde olur genelde. Eşimin ailesi de pinpiriklisiniz der esimle bana. Eşim cocuguna duskundur ama bence o da bı yerde rahat. Heleki pencere balkon konusunda. Yahu nerden taşındım kaynanamlara yakın aynı binadayiz bilen bilir buradaki konularımdan. Bu seferde neye taktım biliyo musunuz evleri dubleks kaynanam yaşlı ha deyince çıkıp inemez ve evleri kalabalık torunlari var çocukları falan kalabalık. Neyse bunlarda alt üst iki balkon var. Yaz mevsimi geldi ya hani aşağıda balkonda sandalye yukarda sandalye camlar desen yukarılara hep açık. Kaynanama kac kere dedim bak yukarlari. Yarım açın camları diye tamam diyordu bı bakıyorum komple açık. Ve çekyat üstü camlar da hani çok rahat düşer Allah korusun. Kaynanam da ben kapatsam kizim yukarda açıyorlar diyor torunları için kaynim için. Birde yetmezmiş gibi çekyat gibi minderler oluyor alt üst iki balkona onu koyuyorlar geçen senr yazın kızım kaç kere çekyat gibi minderin gövdesine çıkmaya çalıştı aşağı bakcak yani. Bugün dedim anne çok tehlikelidir o minderler de dedim biz varız yanında falan diyo. Diyoda alakası yok kızım onlara gittiği gibi yukarı çıkıyor kuzenlerin yanina. Bugün bir baktım onların odasında cam sonuna kadar açık kızımda kuzeni yatağın uzerinde oynuyo. Ya Allah korusun ordan baksa bı an düşse. İyice paranoyak oldum. Hamileyim haftaya doğumum var büyük ihtimal eşime kalsa annesine bırakacak çocuğu ben dogumdayken asla olmaz dedim. Düşer bide dedim bakarlar dedi hiç o güveni veremediler bana kaynanam hep asagida oluyo yukariyi nerde gorcek. Oturmaya gitmeye korkar oldum önce bı evi komple gezmem gerek nereler açık diye. Yakın oluncada da işte ille bı cagryolar insanı gitmesemde kızım sklyo ille oraya gitmek istiyor. Çok mu paranoyagim ben
Hayır bence normal geçen kızım anne ben camdan baktım dedi. Ben tırmanacagını düşünmedim ama gözüm üzerinde anne bak böyle çıktım dedi çok rahat düşerdi. Allah korusun o yaşlarda benim kızımda 3.5 çok akılları ermiyor bence dikkat etmelisiniz. Yanlız yollamayın.3 yaşında çocuğum var Rabbim e emanet. Çok korumaci bir ebeveynim ben. Ya peşinde önünde gezerim ya da gözüm üzerinde olur genelde. Eşimin ailesi de pinpiriklisiniz der esimle bana. Eşim cocuguna duskundur ama bence o da bı yerde rahat. Heleki pencere balkon konusunda. Yahu nerden taşındım kaynanamlara yakın aynı binadayiz bilen bilir buradaki konularımdan. Bu seferde neye taktım biliyo musunuz evleri dubleks kaynanam yaşlı ha deyince çıkıp inemez ve evleri kalabalık torunlari var çocukları falan kalabalık. Neyse bunlarda alt üst iki balkon var. Yaz mevsimi geldi ya hani aşağıda balkonda sandalye yukarda sandalye camlar desen yukarılara hep açık. Kaynanama kac kere dedim bak yukarlari. Yarım açın camları diye tamam diyordu bı bakıyorum komple açık. Ve çekyat üstü camlar da hani çok rahat düşer Allah korusun. Kaynanam da ben kapatsam kizim yukarda açıyorlar diyor torunları için kaynim için. Birde yetmezmiş gibi çekyat gibi minderler oluyor alt üst iki balkona onu koyuyorlar geçen senr yazın kızım kaç kere çekyat gibi minderin gövdesine çıkmaya çalıştı aşağı bakcak yani. Bugün dedim anne çok tehlikelidir o minderler de dedim biz varız yanında falan diyo. Diyoda alakası yok kızım onlara gittiği gibi yukarı çıkıyor kuzenlerin yanina. Bugün bir baktım onların odasında cam sonuna kadar açık kızımda kuzeni yatağın uzerinde oynuyo. Ya Allah korusun ordan baksa bı an düşse. İyice paranoyak oldum. Hamileyim haftaya doğumum var büyük ihtimal eşime kalsa annesine bırakacak çocuğu ben dogumdayken asla olmaz dedim. Düşer bide dedim bakarlar dedi hiç o güveni veremediler bana kaynanam hep asagida oluyo yukariyi nerde gorcek. Oturmaya gitmeye korkar oldum önce bı evi komple gezmem gerek nereler açık diye. Yakın oluncada da işte ille bı cagryolar insanı gitmesemde kızım sklyo ille oraya gitmek istiyor. Çok mu paranoyagim ben
başına birşey gelip üzülecegine paranoyak ol en iyisi3 yaşında çocuğum var Rabbim e emanet. Çok korumaci bir ebeveynim ben. Ya peşinde önünde gezerim ya da gözüm üzerinde olur genelde. Eşimin ailesi de pinpiriklisiniz der esimle bana. Eşim cocuguna duskundur ama bence o da bı yerde rahat. Heleki pencere balkon konusunda. Yahu nerden taşındım kaynanamlara yakın aynı binadayiz bilen bilir buradaki konularımdan. Bu seferde neye taktım biliyo musunuz evleri dubleks kaynanam yaşlı ha deyince çıkıp inemez ve evleri kalabalık torunlari var çocukları falan kalabalık. Neyse bunlarda alt üst iki balkon var. Yaz mevsimi geldi ya hani aşağıda balkonda sandalye yukarda sandalye camlar desen yukarılara hep açık. Kaynanama kac kere dedim bak yukarlari. Yarım açın camları diye tamam diyordu bı bakıyorum komple açık. Ve çekyat üstü camlar da hani çok rahat düşer Allah korusun. Kaynanam da ben kapatsam kizim yukarda açıyorlar diyor torunları için kaynim için. Birde yetmezmiş gibi çekyat gibi minderler oluyor alt üst iki balkona onu koyuyorlar geçen senr yazın kızım kaç kere çekyat gibi minderin gövdesine çıkmaya çalıştı aşağı bakcak yani. Bugün dedim anne çok tehlikelidir o minderler de dedim biz varız yanında falan diyo. Diyoda alakası yok kızım onlara gittiği gibi yukarı çıkıyor kuzenlerin yanina. Bugün bir baktım onların odasında cam sonuna kadar açık kızımda kuzeni yatağın uzerinde oynuyo. Ya Allah korusun ordan baksa bı an düşse. İyice paranoyak oldum. Hamileyim haftaya doğumum var büyük ihtimal eşime kalsa annesine bırakacak çocuğu ben dogumdayken asla olmaz dedim. Düşer bide dedim bakarlar dedi hiç o güveni veremediler bana kaynanam hep asagida oluyo yukariyi nerde gorcek. Oturmaya gitmeye korkar oldum önce bı evi komple gezmem gerek nereler açık diye. Yakın oluncada da işte ille bı cagryolar insanı gitmesemde kızım sklyo ille oraya gitmek istiyor. Çok mu paranoyagim ben
Evet o uye beni de cok etkilemisti.Tam başlığı görüp korumacı annelerin çocukları üzerindeki olumsuz etkisinden,annenin anksiyitelerinin çocuğa geçtiğinden vs bahsedecektim ki..
Bu ne yaa???
Camın açık olmasını gözlemek paranoya değil ki . Kediler, bebekler,çocuklar camdan düşerler. Ya önlemini alacaksın -korkuluk sistemi gibi tüm camlara. Ya da asla bir saniye bile dibinden ayırmayacaksin böyle yerlerde.
Böyle risk alınır mı?
O çocuk düşse, bir ömür sandalyeye bağlı kalsa vs bunun sorumluluğunu kim alabilir??
Bir anne vardı KK'da. Eski üyeler hatırlar
Kadının küçük kızı camdan düşüp melek olmuştu.
Zavallı kadın, toparlanamadi burada olduğu süre boyunca((
Asla 'aman sende' denecek konu degil.
Torunu için bundan korkmayan,çekyat yani penceresini bile açık birakan kadın bence iyi babaanne değildir. Biz kedinin olduğu odada pencere acmiyoruz korkudan,yaz sıcağında bile
Ne olmuştu üyeye kaç yaşındaydı çocuğu uzuldumEvet o uye beni de cok etkilemisti.
Cocuklarin anlik durumu belli olmaz goz onunden ayirmamak lazim.
4 senedir yazin sicaginda bile cam pencere acamiyorum.ayni ortamdayken bile acmiyorum.unutup giderim bir anda duser diye.
......
Lutfen cok dikkat edin.
Nefesim daralıyor gerçekten bunları okuyuncaBir kaç gündür herkes pandemi bitmiş gibi davranıyor allah sonumuzu hayır etsin. Havalar isindi vaka sayısı azaldı diye halay çekecek millet nerdeyse rahatlığa bakın. Kvalidenizin evinde cocukla beraber siz de olduğunuza göre çocuğunuz sizin sorumluluğunuzda. Çocuk normalde orda bakilmiyorsa neden ekstra önlem alınıyor evde onu anlamadim