Ben mi çok paronayagim anne olduğumdan beri

İyide çocuk daha kaynanaya emanet degilki senin yanında kadın niye kendini paralasin sen zaten peşindesin doğuma gittiğinde emanet diye zaten üstüne düşeni yapar
 
Bunun paranoyaklikla ne alakasi var. Cocugun guvenligini saglamak ebeveynlerin gorevi. Hasbelkader simdiye kadar bir sey olmamis diye rahatlar. Allah korusun tek bir bos bulunusa bakar, ve o hatadan da geri donemezsiniz. Cocuga bakacak anneniz, kardesiniz falan yok mu?
 
Hiç abartmıyorsunuz. Kaç çocuk öldü öyle. Allah korusun pencere çok riskli. En doğrusunu yapıyorsunuz. Allah korusun yarın bir sıkıntı olsa kimse suçu üstüne almadığı gibi bırakmasaydın derler size. Aman deyim vermeyin onlara
 
Tabiri caizse essek kaybolmusta sahibinden gayretlisi olmamış.bence siz normalsiniz bende sizin gibiyim balkon pencere cok tehlikeli.....ve kesinlikle Allah korusun düşer cocuk
 
Kızım 9 yaşında, pencere yatağının yanında. Yazın cayır cayır sıcakta yatar , gece o camı açmam. Uyku sersemi ne olur ne olmaz diye. Paranoyaklık falan değil gayet normal endişelenmeniz.
Yalnız şurda yanlış düşünüyorsunuz, kayınvalideniz kızınıza bakmıyor, siz çocukla birlikte gidiyorsunuz. Tabiki siz koşturacaksınız peşinde. 3 yaşında çocuk, o kadın niye kendini parçalasın? Hani emanet etmiş olsanız, çalışsanız onlar baksa tamam ama şu an onların üzerine vazife bir durum yok.
 
Hiç abartmıyorsunuz bende ekstra dikkat ediyorum artık yakın zamanda 2 yaşındaki ikiz bebekler düştü 5. Kattan hangi il hatırlamıyorum ama bu işler bir anlık siz önleminizi alın
 
Paranoyak değilsiniz. Çocuğunuzun olduğu ortamda ya her türlü güvenlik önlemini almalı, ya da peşinde gezmelisiniz zaten. Üçüncü seçenek de çocuğu ihmal etmek. Allah korusun kötü sonuçlarını göze alabiliyorsanız tabi. Kendileri ihmalkar davranıp size kendinizi paranoyak gibi hissettirmeye çalışan insanlara müsade etmeyin. Güvenlik endişeniz olduğu sürece de çocuğunuzu başkalarıyla yalnız bırakmayın.
 
Bilinçli bir annesiniz.Bu işler ihmale gelmez.Her çocuk da bir değil.Çocuğunuzu siz yokken hiçbir yere göndermeyin,tek yol bu.
 
Hayır bence normal geçen kızım anne ben camdan baktım dedi. Ben tırmanacagını düşünmedim ama gözüm üzerinde anne bak böyle çıktım dedi çok rahat düşerdi. Allah korusun o yaşlarda benim kızımda 3.5 çok akılları ermiyor bence dikkat etmelisiniz. Yanlız yollamayın.
 
başına birşey gelip üzülecegine paranoyak ol en iyisi
 
bu karantina sadece bize var herhalde. hayret ediyorum insanlara gerçekten. bi geçerken uğradık, çok durmadık, yok iyi korunuyorlar vs vs hikaye bilmem anlatabiliyo muyum? tek yaşayan insanlar sadece markete gidip gelmekle kapabiliyorken niye rahat durmuyorsunuz?

böyle yapan hiçbir insana hakkımı helal etmiyorum etmeyeceğim de.
 
Tam başlığı görüp korumacı annelerin çocukları üzerindeki olumsuz etkisinden,annenin anksiyitelerinin çocuğa geçtiğinden vs bahsedecektim ki..
Bu ne yaa???
Camın açık olmasını gözlemek paranoya değil ki . Kediler, bebekler,çocuklar camdan düşerler. Ya önlemini alacaksın -korkuluk sistemi gibi tüm camlara. Ya da asla bir saniye bile dibinden ayırmayacaksin böyle yerlerde.
Böyle risk alınır mı?
O çocuk düşse, bir ömür sandalyeye bağlı kalsa vs bunun sorumluluğunu kim alabilir??
Bir anne vardı KK'da. Eski üyeler hatırlar
Kadının küçük kızı camdan düşüp melek olmuştu.
Zavallı kadın, toparlanamadi burada olduğu süre boyunca ((
Asla 'aman sende' denecek konu degil.
Torunu için bundan korkmayan,çekyat yani penceresini bile açık birakan kadın bence iyi babaanne değildir. Biz kedinin olduğu odada pencere acmiyoruz korkudan,yaz sıcağında bile
 
Evet o uye beni de cok etkilemisti.
Cocuklarin anlik durumu belli olmaz goz onunden ayirmamak lazim.
4 senedir yazin sicaginda bile cam pencere acamiyorum.ayni ortamdayken bile acmiyorum.unutup giderim bir anda duser diye.
......
Lutfen cok dikkat edin.
 
Ne olmuştu üyeye kaç yaşındaydı çocuğu uzuldum
 
Bu hafta doğumum var çocuğuma eşim bakacak işte tembihlemekten dilimde tüy bitti neolur dikkat et bak diye(((
 
Bunun pimpiriklikle alakası yok böyle tehlikeli bi konuda mutlaka önlem alınmalı
Bende olsam kesinlikle çocuğumu öyle bi yere emanet edemem Allah göstermesin
bu işin şakası yok , ya adamakıllı önlem alınacak ya da çocuğunuz siz yokken orda olmamalı
 
Gezin gezin, kv ayıp etmiş. Tü kaka kv, pandemi döneminde misafircilik oynamak sorun değil zaten o zaman kimsenin sağlığı risk altında değil, bir tek camlar sorun.
 
Bir kaç gündür herkes pandemi bitmiş gibi davranıyor allah sonumuzu hayır etsin. Havalar isindi vaka sayısı azaldı diye halay çekecek millet nerdeyse rahatlığa bakın. Kvalidenizin evinde cocukla beraber siz de olduğunuza göre çocuğunuz sizin sorumluluğunuzda. Çocuk normalde orda bakilmiyorsa neden ekstra önlem alınıyor evde onu anlamadim
 
Nefesim daralıyor gerçekten bunları okuyunca
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…