Ben mi çok şey bekliyorum???

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Hanımlar iyi geceler öncelikle....
Benim bu sene okul değiştirme durumum var flört ettiğim çocuğa bunu dedim.
Kendisi uzaktan zor olacagını söyledi.Bazi durumların benım hatam olduğunu söyledi.Haklısın dedim.

Ki seneye o da başka bir ilde çalışacak bize uzak bir ve ben bunu gram sorun etmedim nerdeyse iyiyse mutluysa orda olmasını istediğimi sonuna kadar yanında olacagımı söyledim.

Neyse hanımlar az önce telefonfa konuştuk dedim ki eğer seçim yapmam gerekirse geleceğimi seçicem ha bundan dolayı tabiki benden ayrılabılırsın fakat asla geri dönüşü olmaz senin bileceğin iş dedim.Anladım dedi kapattık.

Hayır biliyorum elbette yanımda olmak zorun değil ama keyfi kararlar değil hiç birisi gereklılıklerı olan şeyler aşırı kırıldım aşırı üzüldüm.Sanırım ben direk ayrılıcam
Siz olsanız ne yapardınız?

Başta üzülür,acı çekersiniz ama böyle bir durumda ayrılmak en doğrusu. Anlayış yoksa birde uzatmanın,üzülmenin bir anlamı yok ..

Başta üzülür,acı çekersiniz ama böyle bir durumda ayrılmak en doğrusu. Anlayış yoksa birde uzatmanın,üzülmenin bir anlamı yok ..
Zaten şuan çekiyorum.Mesaj atmıs dedim ki ben de ben seni anladım dedim ayrılık konuşması yaptım ne demek oluyor bu ayrılıyormusun dedı.

Gecen fackbadi ariyordun sanki? Ne ara birinden beklentiye girecek hale geldin? Zaman hizli mi akiyor yoksa ben eskilerde mi kalmisimki : (

Gecen fackbadi ariyordun sanki? Ne ara birinden beklentiye girecek hale geldin? Zaman hizli mi akiyor yoksa ben eskilerde mi kalmisimki : (
Tek gecelık durumu vardı fakat o olmadı sizleri dinledim konuştuğum ama daha önceden tanıdıgım bırı oldu şimdide ama işte

Evet yetmez.. birlikte beklentilerin ayni olmasi lazim, uzuldum senin adina
Ben de kendi adıma üzüldüm.çok sağolun geleceğim daha önemli şimdi ayrılık mesajı attım hediyelerını siterse gerı verebılecegımı söyledim ne yanı ayrılıyormutuz diyor

Ben de kendi adıma üzüldüm.çok sağolun geleceğim daha önemli şimdi ayrılık mesajı attım hediyelerını siterse gerı verebılecegımı söyledim ne yanı ayrılıyormutuz diyor
Zamana birakin eger istemiyorsa iki tarafta. Eger zaman veya mesafeden dolayi bitecekse zaten yavasca biter daha az acitir. Biyke bicak gibi kesmek daha acitiyor sanki

Zamana birakin eger istemiyorsa iki tarafta. Eger zaman veya mesafeden dolayi bitecekse zaten yavasca biter daha az acitir. Biyke bicak gibi kesmek daha acitiyor sanki
Evet de ben her seyın kesın olmasından yanayım araf gıbı oluyor o zaman

Back
X