- Emoji Skoru
- 7.866
- Puanlar
- 158
Eli bir süpürge bir bulaşık süngeri tutmayan adamları baba yapıp ortada bir sorun olunca hesabı kayınvalidelere kesiyorlar. Kız bu sefer de zorla kv savundurtacaklar banaAynen öyle valla çok haklısınız.
Kayınvalidelerine karşı sürekli bir beklenti içinde olan insanları anlayamıyorum, kocalarından bu kadar beklenti içerisinde değiller gerçekten bir tuhaflarKocası hafta sonu bile evden kaçmaya yer arıyormuş bebekle zırnık kadar ilgilendiği yok ama suçlu hep kayınvalide çünkü “kadın” ya ondan
Hahhshs ay valla ben de kv me pek ayılıp bayılmam ama kendisinden hiç beklentim de yoktur. Sonuçta sözler verip evlendiğimiz, bir hayatı paylaşıp bebek meydana getirdiğimiz kişi eşlerimiz yani kocalarımız. Konu sahibi de kocasına hiçbir ev işi yaptıramadığı için anca ağlayarak kv ye sallıyorEli bir süpürge bir bulaşık süngeri tutmayan adamları baba yapıp ortada bir sorun olunca hesabı kayınvalidelere kesiyorlar. Kız bu sefer de zorla kv savundurtacaklar banabana bir de bana
Prens ve prenses sendromu. Sanki kraliyet ailesine veliaht yapıldı, 3 nesildir aynı hizmetkarlar aynı kurallar vardı ama bu sefer kimse oralı olmadı gibi. Evim temizlenmedi, çocuğuma bakılmadı, yemeğimiz yapılmadı, aranmadık sorulmadık... Her şeyi başkaları yapsın ben de kocamla mutlu mesut oturayım. Adam yiyip içip aileyle partiliyor, yetmiyor izin günü bebek ağlaması dırdır çekemem diyip kaçıp gidiyor ama bütün suç ailelerde. Evinde oturup ayaklarını uzatacağına çalışmaya gidiyor hem de para bile almıyor. Ama sorsan baba sorsan koca.Burada en şaşırdığım şeylerden biri de bu. Kocası mesela tektaşı sahte taşlı alıp takan bir kadın vardı, kaynanası doğumda sahte elmas takmış. Vay neden sahte diyor. Kocasından değiş kaynanasından beklentisi var herkesin.
Bebeğe bakacak kocan olmalıyken sen kaynana yardım etmedi diye çocuk göstermeyeceğim diyorsun.
Hep işleri oluyor geneldeÇocuğunu al sen git akşam yemeğine annenlere gel de eşine de ne evin kirlenir ne yemek derdin olur bir süre öyle idare et. Torunlarını görürler sanada az gelirler. Haftada 2/3 mümkünse gidin.
Oğlan anası? Kendi kayınvalidenizle de soğuksunuz bildiğim kadarıyla. Size senede bir ya gelirler ya gelmezler. Benimkiler uzak olsun ama başkaları hiç sesini çıkarmasın. Kv konularındaki yorumlarınızda samimi değilsiniz.Gelecekler zaten oğullarının çocuğu. Çocuğunuzun ikinci dereceden akrabası. Siz anlaşamasanız da, sevmeseniz de çocuğunuzla olan ilişkilerine karışamazsınız.
Yoo benim yerimde başkası olsa kesinlikle o kadar bile gitmezdi.Oğlan anası? Kendi kayınvalidenizle de soğuksunuz bildiğim kadarıyla. Size senede bir ya gelirler ya gelmezler. Benimkiler uzak olsun ama başkaları hiç sesini çıkarmasın. Kv konularındaki yorumlarınızda samimi değilsiniz.
Koca kadinin ac kaldim demesi bana sacma geldi. Anne oldun artik o cocuk senin sorumluluğunda. Bir tost ekmek arasi zeytin yer insan yine kendini ac burakmaz. Yok artik ya bunun icin de serzenis fazla...Yemek beklentinize birşey diyemiyorum iki kap yemek yapmak zor değil (zorunda değiller ama nispeten daha kolay)ama temizlik için insanlar kendi temizliğini zor yapıyor herkes yorgun herkes hasta kol bacak kemik eklem rahatsızlıkları almış yürümüş bu konuda beklentinizde haksızsınız bence.
gelininden temizlik bekleyen kaynana görmüştüm, kaynanasından temizlik bekleyen gelin yeni gördümKayınvalideden altın bekleyeni, ev bekleyeni, ilgi bekleyeni gördük, çok şükür temizlik bekleyeni de gördük.