Artık takilmayin. Evlenmişsiniz artık. Huzursuzluk yaratmayin. Eşinize bakın. Kayninizda size yapmadığını yaparlarsa bile.Umursamayin. Bırakın onlar düşünsün. Bu şekilde devam ederseniz evliliğinizi yipratirsiniz. Eşinizi sogutursunuz..
Haklisiniz, zaten bu konuya her girmem de eşim kendini çekiyo ve uzun bi süre konuşmuyo.
Sizden de fikir almak ve biraz olsun rahatlamak istedim teşekkür ederim.[/QUOTE
Kesinlikle umursamayin. Aynen bakın . Gerek var mi birbirinizi kırmaya. Konusunu bile açmayın. Kötü siz olursunuz. Yapsınlar daha iyisini yapsınlar.. Amaaan.. Ama sizi gördüklerinde akıllarına gelecektir. Onun için dillendirmeyin artık.
Eşin neden tepki vermiyor , ben bir ayrım görsem bozulurdum herhalde . Ama sizi ilgilendiren bir durum yok gibi eşiniz bile sorun etmiyorken .
:)
Ole yaptık ve yapıyoruz şu anda ben onlardan hiçbirşey beklemiyorum beklemem de.
Onlar teklif etse eşim istemez
Bende öle düşünüyorum doğrusu
Bize eger düğünde yardım etselerdi cafeye gidemeyeceklerdi
Senin kendi ailenin yaptığı bu durumda fedakarlık degil ki. Adet adi altinda kina ve nişan genellikle kiz tarafindan karsilanir.
Esinin ailesi demekki adetleri uygulamayi tercih etmemis.
Kv den 2 bilezik takmis onu bile begenmemissin. Sonucta esin bu sorumluluklarini yerine getirebilecek kapasite de. Ne guzel.
Kardesinin gittigi koleji bile diline dolamissin. Cok enteresan geldi bana kusura bakma.
Eğer o 2 bileziği begenmeseydim gider istediğim kadar takmalarını söylerdim.
İkincisi konuya nerden baktınız bilmiyorum o koleji dilime dolamadım kaynım 13 yaşında ve çok severim. Siz konuyu farklı bi yere çekiyorsunuz.
Benim koleji derkenki düşüncem maddi durumlarının elverişli olmasi.
Sende mi oyle düşünüyorsun. Guldum. Bu konuyu da ben açtım zaten. Neyse iyi gunler.
Evet sen soylerdin kesin.
Kizdirmak istemiyorum seni. Iyi yorumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?