- 4 Mart 2017
- 442
- 1.855
- 113
yemeyip içmeyip gelinlere 20 yıl öncesinden para altın mal mülk biriktirmemizi bile bekliyorlar.iyi ki oğlum yokmuş diyorum bazen de kız annelerini de erkekler kulübü olsa da oradan dinleseydik
Iyimisiniz?Merhaba arkadaşlar eşimin telefonuna bakarken annesiyle 18 dakika konuştuğunu gördüm istemsizce moralim bozuldu elbette konuşur annesidir ama ben annesini aradıktan sonra konuşma bitince hemen oğlunu aramış canım sıkıldı akşam akşam
zengünnn bir üye galiba.başka sorunu yok bunu bulmuşşNe kadar gereksiz düşünceler.
Ne demiştik başka konuda, eğer düğünde harcama yapmayacak, ev falan alırken yardımda bulunmacaksak, oğullarımız için o zamana kadar yaptığımız herşey çöp. Mühim olan gelin hanımlar ve onların hayatımıza teşrifi sonrası yapacaklarımız.Oğlumu uyuttum çayımı demledim içiyorum. Ama taş taşımış kadar yorgunum. Öyle yordu beni, ve her gün böyleyiz. İleride beni aradı diye karısının canı sıkılacaksa vay halime.
çoraplara bile yama yapılacak para biriktirilecekk.gelin kısmı kirada mı oturtulurmuş pehh.ayıp bizlere kaynana adayları olarakNe demiştik başka konuda, eğer düğünde harcama yapmayacak, ev falan alırken yardımda bulunmacaksak, oğullarımız için o zamana kadar yaptığımız herşey çöp. Mühim olan gelin hanımlar ve onların hayatımıza teşrifi sonrası yapacaklarımız.
aynen öyle.bu kadar dert edinecekse anne babası olmayan bir erkekle evlenseydiAyy gerçekten hayret bişey siniz ya. Annesi bu isterse 1 saat konuşur ne yani bunda moral bozulacak ne var?
Dolardanda haberi yok ellaaamzengünnn bir üye galiba.başka sorunu yok bunu bulmuşş
Yine buldun bir zengin.zengünnn bir üye galiba.başka sorunu yok bunu bulmuşş
Tez vurun kellesiniMerhaba arkadaşlar eşimin telefonuna bakarken annesiyle 18 dakika konuştuğunu gördüm istemsizce moralim bozuldu elbette konuşur annesidir ama ben annesini aradıktan sonra konuşma bitince hemen oğlunu aramış canım sıkıldı akşam akşam
Aynı şeyi yazmışızTez vurun kellesini
Başka çıkar yol mu varAynı şeyi yazmışız
Bazen kötü konuşmaya gerek olmuyor.Hemen aramasına takılacak kadar neye takılmıs olabilirsiniz? Kv ile diyalogunuzda neler geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?