Ben mi çok takıyorum

yemeyip içmeyip gelinlere 20 yıl öncesinden para altın mal mülk biriktirmemizi bile bekliyorlar.iyi ki oğlum yokmuş diyorum bazen de kız annelerini de erkekler kulübü olsa da oradan dinleseydik

Bana benim gibi bir gelin, benim ve eşimin ailesi gibi bir dünür nasip etsin rabbim.

Anası ooo anası hani doğuran büyüten ben bazen bı saat konuşuyorum bu erkekler anneleriyle de konuşmasın evlenince sadece size ait mi olsunlar anlamadım yaa.

Oğlumu uyuttum çayımı demledim içiyorum. Ama taş taşımış kadar yorgunum. Öyle yordu beni, ve her gün böyleyiz. İleride beni aradı diye karısının canı sıkılacaksa vay halime.
Ne demiştik başka konuda, eğer düğünde harcama yapmayacak, ev falan alırken yardımda bulunmacaksak, oğullarımız için o zamana kadar yaptığımız herşey çöp. Mühim olan gelin hanımlar ve onların hayatımıza teşrifi sonrası yapacaklarımız.

çoraplara bile yama yapılacak para biriktirilecekk.gelin kısmı kirada mı oturtulurmuş pehh.ayıp bizlere kaynana adayları olarak

K.v. bir tartışmamı yaşadınız yada bir yükselme dururmumu söz konusu.Anlaşamadığınız bir meselemi oldu? eşinizle sizin hakkınızda konuştuğunumu düşünüyorsunuz. Açılım yapablirseniz ona göre yorumlayalım.Aksi halde yorumlanacak bir mesele gibi durmuyor.

Hemen aramasına takılacak kadar neye takılmıs olabilirsiniz? Kv ile diyalogunuzda neler geçti?
Bazen kötü konuşmaya gerek olmuyor.
Bir lafa alınıp duyurabilir ben geç döndüğümde kv o ara eşimi arayıp açmadı dermiş.
Eşimde annem seni aramış derdi yani bazen isteyerek lafı çekip çeviriyorlar.
Hanım efendi de ona takıldı sanırım mesela benim kv arasa 18 dk beni konuşur bilirim ama takmıyorum mesafeli, soğuk olduğum için hep bu konu dönüyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…