Ne var bu kocalarda hayır benim goremedigim sizin bu derece kıskanmaniza yol açacak ne var.Ortalama bir Türk erkeğinde son 10 yılda degisiklikte olmadı ki ben birşey kaçırayim.Merhaba arkadaşlar eşimin telefonuna bakarken annesiyle 18 dakika konuştuğunu gördüm istemsizce moralim bozuldu elbette konuşur annesidir ama ben annesini aradıktan sonra konuşma bitince hemen oğlunu aramış canım sıkıldı akşam akşam
Tam bunu yazacaktım, benim yerime yazmışsınız sağolunEvet çok takıyorsunuz..
Bende birilerini aramaya başlayınca herkesi sırayla ararım.Konu sahibi annesiyle konuşmasını takmamış, onunla konuştuktan hemen sonra oğlunu arayıp 18 dakika konuşmasını takmış. Sanırım sizi şikayet ettiğini yada hakkınızda kötü konuştuğunu düşünüyorsunuz. Buna sebep olabilecek bir durum var mıydı?
eeee sonra?Merhaba arkadaşlar eşimin telefonuna bakarken annesiyle 18 dakika konuştuğunu gördüm istemsizce moralim bozuldu elbette konuşur annesidir ama ben annesini aradıktan sonra konuşma bitince hemen oğlunu aramış canım sıkıldı akşam akşam
nefes almandan bile rahatsız olurlar ayoll konuları okumuyor musun buradaOğlumu uyuttum çayımı demledim içiyorum. Ama taş taşımış kadar yorgunum. Öyle yordu beni, ve her gün böyleyiz. İleride beni aradı diye karısının canı sıkılacaksa vay halime.
nefes almandan bile rahatsız olurlar ayoll konuları okumuyor musun burada
yemeyip içmeyip gelinlere 20 yıl öncesinden para altın mal mülk biriktirmemizi bile bekliyorlar.iyi ki oğlum yokmuş diyorum bazen de kız annelerini de erkekler kulübü olsa da oradan dinleseydikKorkmuyor değilim böyle konuları okuyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?