• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum

Son düzenleme:
Ben olsam çok çok samimi değilsem çağırmam da , kabulda etmem evime gelmesini...
çekinceleriniz varsa , öyle yapın çağırmayın ya da erteleyelim deyin kibarca.
Büyük ihtimalle öyle yaparım abartmıyorum dimi kuzenim olsa anlarım da arkadasın ne işi var yatılı eşim evdeyken

Yani, bizde anormal değil evli kadınların kocası olmadan yatılı misafirliğe gitmeleri. Evlendiler diye göbeklerinden bağlanmıyor sonuçta insanlar ama arkadaşınız lafın gelişi söylemiştir çok büyük bir ihtimalle. Uzağa giden insanlara söylenir ya öyle bizde seni görmeye geliriz oraları da görürüz falan filan. Kadıncağız bilememiştir sizin rahatsız olacağınızı

Bence abartmıyorsun. Çok yakın bir arkadaşım olması lazım bana bu şekilde kalmaya gelmesi için. Yine benim de evinde bu şekilde kalmam için çok yakın arkadaşım olması lazım. Zaten normal şartlarda eşim olmadan sırf keyfi olarak farklı şehire gezmeye gitmem diye düşünüyorum. Çok istiyorsam eğer görüşmek Uygun bir zaman ayarlayıp eşimle giderim iki aile hep birlikte gezeriz vakit geçiririz.

Yani, bizde anormal değil evli bir kadının kocası olmadan yatılı misafirliğe gitmeleri. Evlendiler diye göbeklerinden bağlanmıyor sonuçta insanlar ama arkadaşınız lafın gelişi söylemiştir çok büyük bir ihtimalle. Uzağa giden insanlara söylenir ya öyle bizde seni görmeye geliriz oraları da görürüz falan filan. Kadıncağız bilememiştir sizin rahatsız olacağınızı
Diğer arkadasım gelcem dese hay hay cünkü kızın ciğerini biliyorum gözüm kapalı güveniyorum ama bu kız yani vukuatları olan bi kız

Bence abartmıyorsun. Çok yakın bir arkadaşım olması lazım bana bu şekilde kalmaya gelmesi için. Yine benim de evinde bu şekilde kalmam için çok yakın arkadaşım olması lazım. Zaten normal şartlarda eşim olmadan sırf keyfi olarak farklı şehire gezmeye gitmem diye düşünüyorum. Çok istiyorsam eğer görüşmek Uygun bir zaman ayarlayıp eşimle giderim iki aile hep birlikte gezeriz vakit geçiririz.
Yani kocanla gel tek ne işin var ya da diğer arkadasım dese gelcem gel derim sonuna kadar amaaa bu kız vukuatkarı olan biri

Gevşek bir kaadının gelmesi diğer arkadasım bekar mesela gelcem dese gel derimama bu kızın vukuataları var cins biri

bekar olması daha fena değil mi? evli en azından yani kocası var falan :)
bi bekar olarak çok merak ettim :KK53:

Back
X