• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum
çağırma gelmesin,vukuatları var diyorsun ama arkadaşlık etmeye devam ediyorsun,sennki bile bile lades.kimsenin eşi de bu kadar rahat olmamalı.bence uzak durmaya bak..

Gelip gelmemesine bir şey yazmayacağım ancak arkasından edepsiz dediğiniz biriyle konuşmayın. Konuşuyorsanız demeyin.

Benim eşim izin verir, benim arkadaşlarım da yatılı gelir.
Hepimiz edepliyiz çok şükür.
Güven varsa sorun yok.
Arkadaş seçimlerinizi doğru yapın o ney öyle her önünüze gelenle arkadaş olunur mu?
Yobaz değilim ama gevşekte değilim.
Güven duymuyorsan arkadaş olmayiver.

Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
Kendi ailesi yakin akrabasi degilse pek normal degil.

Yakın arkadaşlar için bence normal de yakın değilseniz Antep'e gelince otelde kalsın gün için gezmek için bulusursunuz

Tamamen güven meselesi güvenilcek gidilecek yer var gidilmeyecek yer var.
Bu kadar samimi degilseniz kadın neden evinize gelmek istesin onu da anlayamadım.
Benim hem evli hem de bekar arakdaşım geldi ağırladım evimde.
Eşimi 15 yıldan beri tanırlar güvendikleri için gelir kalırlar.
Ben de gittiğimde onun evinde kaldım.
Eşim de zaten anlayıssız bir insan değil onlar gelince ya nöbet yazdırıdı kendine ya da odasına geçer yatardı.

Birinin evine yatıya gitme kaldı mı hala ya? Ben abim ablamın evinde bile 3 günden fazla yatılı kalamam ısrar etseler de.O da yeğenlerin hatrına.Ne biliyim şu yatıya kalma işini hiç sevmiyorum arkadaş.

Geleceği zmn hep bi bahane bul eşim hasta sürekli ewde bu aralar yada başka yatılı misafir gelcek.... gibi. Bi süre snra anlar. Bnce siz bahanesiniz o bulundğn şehri gezmeye gelcek yatılı yer bulamamış demekki...
Buradaki arkadaşlar alaya almş ayartır kocanı gbisinden. Benim eşimde kocası evde olan birinde kalmamı istemez ama ayartırsın die deil adam işten yorgun gelcek rahat edemez gbisinden ince düşünceli olduğundan.. ve Bnde kalmam akraba deil en yakın dost deil rahatszlık verrim die düşünürüm. Yani bu yobazlık oluyosa çok şükür yobazım :kahve:

O sana kalmaya değil Antep'e gezmeye geliyor. Bedava kalacak yer bulmuş. Bana da geliyolar egedeyim bende gezmek için bunaldım o yüzden diyorum. Antep'te tam gezmelik yer tabi beleşe kalırım beni gezidirirler diyor.
Kocası izin vermiş vermemiş boşver sen napcan orasını.. Kadınla muhabbeti kes yavaştan gelmesin.

Bir arkadaşımın evine kalmaya gideceksem eşimin eşini tanıması şart değil. Sonuçta ben arkadaşımı ziyarete gidiyorum. Eşlerimizin tanışmasına gerek yok. Bu beni edepsiz yada saygısız yapmaz. Kocadan herşey için izin almayı da gereksiz buluyorum. Ama siz evinize gelecek olan arkadaşınızı sevmiyor,istemiyor olabilirsiniz. O zaman kibar bir dille müsait değilim dersiniz olur biter.

Arkadasin vukatlari var
Edepsiz
Sevmedigin belli
Ama yine de görüşüyor konusuyorsunuz. Tuhaf degil mi ? Ben iletisimi kesmek istedim insanlarla ortak arkdsm da olsa gorusmem. En fazla ayni ortamda denk gelebiliriz.

Ve evet evli bi kadin cocugunu alip kocasi olmadan sehir dışına gezmeye gidebilir. Neden gidemesin?

Back
X