• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

Bana pek mantıklı bir iş gibi gelmedi açıkçası. Gelecekse kocasıyla gelsin kalsın.

Bu kadar edepsizse neden arkadaslik ediyorsunuz

Yüzüne "gelme" demeyip arkasından saydırtmak için buraya konu açmak.
Edepsiz olduğunu düşündüğünüz birinin yüzüne gülmek (hiç gülmüyorum diye laf çevirmeyin size evine geleyim dediğine göre illa ki belli bir yakınlık göstermişsiniz.)
Siz erkek evdeyken kalmayı rahatlık olarak görebilirsiniz, mesela benim annem de tercih etmedi hayatı boyunca, kalanlara "düşüncesiz" dedi, "rahat" dedi ama edepsiz demedi. Kocayı ayartma potansiyeli görmedi. Ama siz bunu yapıyorsunuz.
Cidden çok edeplisiniz.

Valla neler duyuyoz.. o kisinin kendi dusunup gelmemesi lazim zaten.. bence normal degil yani kaldiki zorunluluk durumu yok keyfi birsey tamamen...edepli biride olsa normal bi durum degil yani..

Başlık trol değil kendimi düzgün ifade edemedim millette sacma yorum yapınca milleti Tii'ye aldım .güzel yorum yapanlara Teşekkürler
Aslında gayet güzel ifade etmissiniz...O öyle değil aslında böyleymiş diyebileceğimiz hiç bir şey yok.

Kadın edepsiz,
Vukuatlari var,
Kocası olmadan şehir dışına evli arkadaşına gidebiliyor,
Başkasının kocasini görünce "heyecanlanıyorum"diyebiliyor.
Kocasıyla arası bozuk,
Adam bunu başından savmiş,

Var mı bir yanlış ifade yada yanlış anlaşılma ?

evimde yatili misafir agirlamakta
baskasinin evinde yatili misafir olmakta cok zaruri durumlar haricine hic tercih etmedigim bir durum.
her iki durumda da hic rahat edemem.
boyle bir durumdan rahatsiz oluyorsaniz oluyorsunuzdur.mecbur degilsiniz agirlamaya.
ama olayin icine kadinin dedikosu nu yapmak girince antipatik gozukuyorsunuz.o yuzden tepki almissiniz.
istemiyorsaniz acikca soyleyin zaten kaybetmekten korktugunuz biri degil belliki.
kendinizi yemekten iyidir.

Direkt gelmemesini söyleyin ve görüşmeyi kesin bence. Bu şekilde pek hoş değil çünkü.

Ben bekar arkadaşımı evlendiğimde evimde yatılı ağırlayacağım inşallah.Benim de evim olacak orası, tabiiki eşim dostum gelecek, başka şehirden kalkıp gelen arkadaşı başka yere yollamam. Ayrıca Edepsiz diyeceğim biriyle de samimiyet kurmam..

Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum

Hayatta gelemez otursin oturduğu yerde :@:KK11:

Yok öyle düşünmüyorum sadece eşi eşimi tanımıyor cocuguyla nasıl tek gönderiyor bu aklımı karıstırdı ve kıza da güvenmiyorum .diğer arkadasım gelcem dese başım üstüne cünkü kız durcagı yeri biliyor
Cocuğuyla tek gondermemek nedir? Kadın dediğin evlendikten sonra kapasitesiz bir canlıya mi dönüşüyor? Kocasinin her adimda oluruna mi muhtac? En sevmediğim düşünce tarzı.
Sevmezsiniz, gelmesini istemezsiniz. Musait degilim dersiniz. Oydu buydu diye bahane uretmezsiniz. Sanki biraz vicdan yapıp onu rahatlatmak için bahaneler öne suruyorsunuz.

Evli bi kadının çocuğuyla istediği yere gitme lüksü olamaz mı?
Ona bişey diyemem isteyen istediği yere gider gezer. Medeni durumu ne alaka

Arkadaşınla senin bi samimiyetin yokmuş misafir olarak kabul etme madem. Demek ki senden o samimiyeti görmüş. Yanlış görmüş olabilir, açıkla herkes yerini bilsin.

Edepli değilse
Vukuatları varsa
Sen çok edepliysen
Neden arkadaşsınız?
Aramıyorum ama arıyor bir bahane olamaz
O zaman açmayacaksın telefonu,açık açık seninle arkadaş olmak istemiyorum diyeceksin
Böyle arkadan konuşup söylenmeyeceksin
Mertçe yüzüne söyleyeceksin
En sevmediğim insan türüsün
Tehlikelisin

Hanımlar üsluplara dikkat edelim lütfen.

Konu sahibesi kendini tam ifade edememiş sanırım, mesele gelecek olan kişinin evli veya bekar olması değil, samimi olmadığı, karakterini huyunu tam bilmediği, ailece görüşmediği birinin yatılı gelmesiyle alakalı yorum istiyor, edep kısmına takılmışsınız ama bekar arkadaşına sonuna kadar güvenip o arkadaşım geleceğim dese gel derim diyen konu sahibi, gelmek isteyen bu hanımefendi de birşeyler görmüş ki rahatsız olmuş.

Hesappasif Hesappasif ,
gelmek isteyen kişiden emin olamıyorsanız reddedin.

Doğru düzgün samimiyetim olmayan birini evime istemem.bu tamamen kendimle alâkalı.yani samimi olmadığım biriyle aynı evde kalmam sıkılırım.sizde sanırım bundan dolayı istemiyorsunuz.bence bir bahane bulun kabul etmeyin.

Back
X