- Konu Sahibi Hesappasif
Vukatlari var vukatlari var ne bu vukatlar ya merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında gayet güzel ifade etmissiniz...O öyle değil aslında böyleymiş diyebileceğimiz hiç bir şey yok.Başlık trol değil kendimi düzgün ifade edemedim millette sacma yorum yapınca milleti Tii'ye aldım .güzel yorum yapanlara Teşekkürler
Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum
Çok ayıp. Midem kalktı.Gelmesin bence bak kız edepli değil gevşekmiş. Mazallah gece yatarken ortanıza sokulur bir de bakmışsın grup oluvermişsiniz![]()
Cocuğuyla tek gondermemek nedir? Kadın dediğin evlendikten sonra kapasitesiz bir canlıya mi dönüşüyor? Kocasinin her adimda oluruna mi muhtac? En sevmediğim düşünce tarzı.Yok öyle düşünmüyorum sadece eşi eşimi tanımıyor cocuguyla nasıl tek gönderiyor bu aklımı karıstırdı ve kıza da güvenmiyorum .diğer arkadasım gelcem dese başım üstüne cünkü kız durcagı yeri biliyor