• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

Güvenmiyorsan görüşme
Açma telini yada ıygun değilim eşim misafir sevmiyor kusura bakma de geç
Mecbur mısun ağırlamaya?
Ben çok yakın arksdasım dahi olsa kocası evdeyken gitmem banane laf olur yok yan baktı yok yan bastı öyle böyle neme lazum iftiracı paronayak kadın çok .

Yapisina gore degisir insanin. Ben o arkadasinizin yerinde olsam size gelmezdim , esimde izin vermezdi zaten siz bana teklif etmediyseniz size gelmek aklimada gelmezdi.

Rahatsiz oluyorsaniz arayip bir bahaneyle onu agirlayamicaginizi soyleyin.

:işsiz: Senin en yakin arkadasin olsam yine gelmezdim evine su dusunceni duyduktan sonra.

Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum

Hem edepsiz diyorsunuz hem görüşüyorsunuz....

Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
doğru değil bence eşi ile gelse neysede tek başına ne alaka yani

Nicin zorlamayla konusuyorsunuz? Konusmayin.
Sorun sizin evli olmaniz mi,onun evli olmasi mi,evli olup da yalniz seyahate cikmasi mi,size gelmesi mi anlayamadim ama

Gelecek belli ki gelme diyemiycegine gore gelsin de kurtul.Normal cocuguyla geliyor sonucta.Ama evde esin var giyimine ve hareketlerine dikkat edecek biriyse gelmesinde cok cok bi sorun yok bence ama giyim onemli:sinirli:

Arkasindan ahlaksiz oldugunu ima ettigin kisiyle arkadaslik etme o zaman. Allah sizin gibi iki yuzlulerden korusun. Onun esi olmadan gelmek istemesi normal mi degil mi bilemem ama sizin yaptiginiz katiyen normal degil.

Tanimadiginiz edepsiz oldugunu dusundigunuz biriyle gorusmeyi kabul etmeyin evet biraz yanlis dusunuyorsunuz hicbir gercek arkadas insan yemez benim evli cocuklu arkadasim gelir farkli sehirden kalir ben de gidebilirim evliyim o gun full bizim gunumuz olur bu saglam iliskiyle alakali onumuze geleni evimize alamayiz esimde bir erkek misafir etmez ayni sekilde reddeder .

Ne münasebet senin evin otel değil samimi olmadığını icine sinmeyeni kabul etme

Eşimin akşam iş çıkışı erkek arkadaşını evimize davet etmiş. Bekar arkadaşı geldiler yemek hazırladım onlar salonda günün değerlendirmesini haber izlediler bende diğer odamda dizimi izledim. Sabah göreve gidecekleri için arkasını göndermedi. Bizde kaldı, yatacağı yeri hazirladim. Bizde bu şekilde kaldı esimin Arkadaşı.. ama şu var.. !!! İşyerinde bu arkadaşına bekar adamsın gitseydin evine ne işin vardı etik değil demişler. Eşim de dedi ki; güvendiğim adamsın herkesin lafı na bakacak olursan yol alamazsin. Onlari Dinle veya dinleme tamam de geç...

Yobazlık dediğin şey Cehalettir.
Ve evet çok yobaz bir düşünce bu.
Bir insanla hem arkadaş gibi olup hem evime gelmesin edepsiz demek.?
Tüm kadınlar edepsiz aslında ve senin kocan için yanıp tutuşuyor.
Vukuatlari da varmış hem edepsiz arkadaşının.

Ya çok nettir bu işler. Güvenmediğin kimseyle arkadaş olmazsın. Güvenmediğin adamla evlenmesin. Tabi ki düşmez kalkmaz bir Allah. Herkes bi yerden Faso verebilir.
Ama benim kocam var aman evime yalnız kadın gelmesin, zaten edepsiz vs vs.
Kocanı sokağa da salma. Mazallahhhh!

Sen edepli edepli otur söyle gelmesin kadın edebin bozulur :KK66:
Begeni toplamak icin insanlari asagilarcasina yorumlar yapmak zorunda misiniz? Herkes sizin gibi dusunmuyor diye alay mi etmeniz gerekiyor. Konu sahibi Hesappasif Hesappasif sonuna kadar haklisin. Ayrica dusuncen seni yobaz etmez. Allahin emirlerini yerine getirmek yobazlik olarak tanimliyorsaniz ben bir YOBAZIM.

O zaman görüşme ve konuşma, "evli bayan", "bekar bayan", "uygun kaçmaz" bunlar nedir ya?! ayyy ne desem boş, zihniyet meselesi :KK11:

Begeni toplamak icin insanlari asagilarcasina yorumlar yapmak zorunda misiniz? Herkes sizin gibi dusunmuyor diye alay mi etmeniz gerekiyor. Konu sahibi Hesappasif Hesappasif sonuna kadar haklisin. Ayrica dusuncen seni yobaz etmez. Allahin emirlerini yerine getirmek yobazlik olarak tanimliyorsaniz ben bir YOBAZIM.

Koni sahibi siz misiniz sanmıyorum benim mesajımda sizi ilgilendirmiyor o vakit ;) beğeniye hiç ihtiyacım olduğunu sanmıyorum :27:

Güvenmediğim Adamla evlenme

Evime bırak evli çocuklu arkadaşım bekar arkadaşım hatta hayat kadını dahi gelebilir

Kocam Adam olsun yeter

Ayrıca eşim de arkadaşını getirebilir hatta çağkınlık maceralarını bildiğim arkadaşı dahi geldi kaldı

Ben kendimden eminim

Muhafazakarlık da göreceli

En muhafazakar arkadaşım sevgilimle birlikte kaldığım eve kalmaya gelmişti uzaktan

Yatili misafir kabul etmiyorum. Hele samimiyetiniz yoksa siz de acikca soyleyin.

Ama bir kadinin esi olmadan bir yere gitmesi cok normal. Kendisi yetiskin bir birey degil mi? Illa basina bir coban gerekmiyor.
Kendim yurtici yurtdisi esim olmadan arkadas ve akraba ziyaretine cok gittim. Tatile de cok gittim.

Hemen bir gömmeyin konu sahibini ya.. Kadın zaten baştan soruyor, yanlış düşünüyor olabilir miyim diyor. Siz yanlış görüyorsanız "edebinizle" anlatın bir zahmet. Laf çarpmak falan nedir ben anlamıyorum.

Back
X