• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok yobaz düşünüyorum yoksa normal şeyler mi bunlar?

Elbette çocuğunu alıp bir yere gidebilir. Bu antepten istanbula da olur karstan tekirdağa da ne fark eder? Bir uçak biletine bakar.

Yobaz düşünce demeyelim de, siz öyle görmediğiniz için size tuhaf geliyor diyelim.

Bu arada Rahatsız olduğun biri ise istememekte haklısın...

Koni sahibi siz misiniz sanmıyorum benim mesajımda sizi ilgilendirmiyor o vakit :KK66: beğeniye hiç ihtiyacım olduğunu sanmıyorum :KK53:
Sizin ihtiyacınız yok ama ben gene de vericem beğenimi. Yobazlık cehalet fesatlık konu sahibinin düşüncesinde doğru olan hiçbir şey yok hakkaten. Arkadaşının vukuatları varmışmış görüşme o zaman. Hem kadının yüzüne Gül hem arkasından kötü kötü konuş. Sonra kendi edepli oluyor. Ağzınıza sağlık cidden konu sahibi bu edebiyle otursun kukumav gibi tek balına

Sizin ihtiyacınız yok ama ben gene de vericem beğenimi. Yobazlık cehalet fesatlık konu sahibinin düşüncesinde doğru olan hiçbir şey yok hakkaten. Arkadaşının vukuatları varmışmış görüşme o zaman. Hem kadının yüzüne Gül hem arkasından kötü kötü konuş. Sonra kendi edepli oluyor. Ağzınıza sağlık cidden konu sahibi bu edebiyle otursun kukumav gibi tek balına

Teşekkür ederim :KK54: zaten beni rahatsız eden bu iki yüzlülük yoksa isteyen evine kabul eder istemeyen etmez banane :işsiz: Allahın emriymiş de oymuş buymuş ilgilenmiyorum :KK51:

Begeni toplamak icin insanlari asagilarcasina yorumlar yapmak zorunda misiniz? Herkes sizin gibi dusunmuyor diye alay mi etmeniz gerekiyor. Konu sahibi Hesappasif Hesappasif sonuna kadar haklisin. Ayrica dusuncen seni yobaz etmez. Allahin emirlerini yerine getirmek yobazlik olarak tanimliyorsaniz ben bir YOBAZIM.
bunun Allah'ın emrini yerine getirmekle ne alakası var anlamadım. Yani eve bayan kabul etmek dine aykırı ama yüzüne gülüp arkadan edepsiz deyip yaftalamak dine çok uygun... Yapmayın Allah aşkına ben de muhafazakarım,haremlik selamlık yaşiyorum bu benim hayat tarzım... Ama bu durum evli yada bekar arkadaşlarımın evime gelip yatılı kalmasına engel değil...

[QU

Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum
Yoo yobaz düşünmüyorsun. Rahatsız olman da çok normal. Böyle rahat insanları uzak tut evliliğinden. Bak bir kadının rahatlığı neler ediyor ibret al
Eşim yaşadığımız ilde bir hemşehrisini buldu. Görüşmeye başladı. Sonra ikisi anlaşıp ailece görüşmemizi istediler. Tanışmaz olaydım. Daha ilk görüşmede kadın eşime cilveli cilveli" haydi yan masaya geçelim de sigara içelim" dedi. Çocukların yanında içmeyecekler ya güya. Rahatlığı rahatsız etti ama baktım kocasının umrunda değil.O da lafları salıp salıp atıyor. Orada yabancı bir kadın mı var seviyeli olmak neymiş,ara ki bulasın.O gün eşim sordu nasıl insanlar diye. "Çok genişler,rahatlar ve görüşmek istemiyorum " dedim. Ama o denli de yapışkan çıktılar ki,gittikleri yerlere çağırmalar eve davetler falan. Başta eşim hayır diyemediğinden sonra da güvenip inandığından davetlerine hep icabet etti. Bense evde huzursuzluk çıkmasın diye kabul ettim gitmeyi. Ama evime hiç yemeğe çağırmadım. Dışarı eşimle çıktığımda hiç çağırmadım. Belki istenmediklerini anlarlar diye. Yok ne gezer. Eşim saftır benim çabuk inanır insanlara,kocası saflığını k
Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum
Yoo haksız değilsin. Rahat insanlardan uzak duracaksın. Ailece görüştüğümüz birileri vardı. Kadının eşime güya eşini sorma bahanesiyle attığı - aynı yerde bile calismiyorlar- mesajları görmesem kocasının esimin telefonundaki konusma kayitlarindan" şunun karısıyla yattim bunun kizini ayarttim " tarzinda ve igrenc +18 muhabbetleri yaparak esime birilerini ayarlamaya calismalarini belli ki karisini denemek amaciyla esimi kullanmasini dinlemesem kadinin " kocan benden hoslandigini soyledi uyardim dinlemedi,bana bunu dediyse diger kadinlara neler yapiyordur " diye bana gonderdigi mesajina inanirdim belki. Esimin en buyuk hatasi bu kadinin pislik kocasina inanmak ve oldu. Belki de kocasiyla organize calismisti bu pislik kadin da. Hani insan uyardigi birinin karisini " ailece tatile gidelim " diye iknaya da calismaz ya çok sukur ciktilar da hayatimizdan kurtulduk pisliklerden. Sen sen ol dikkat et bacim guvenme

ne işi var sizde gelmesin tabi ki hani eşi eşinizi tanısa aile dostu olsa eşiyle birlikte kalmaya gelse neyse bu ne saçmalık bu kadınla arana mesafe koy

Back
X