Selam kızlar. Günlerdir sinirimi çok feci bozan şeyleri artık buraya yazarak rahatlamak istiyorum.
3 ocak ‘ta doğum yaptım, Allah isteyen herkese nasip etsin. Doğumum için şehirdışından görümcem geldi bizimle kalmaya. Kendisi benimle aynı yaşlarda, çok da iyi bir insan, çok severim.
Bu süre içinde bana çok yardımcı oldu hastanede yanımda kaldı evde her işime koşturdu, yemektir temizliktir hiçbirşey yaptırmadı,sezeryan olduğum için yapamazdım o olmasa. daha yeni yeni ben yapmaya başladım.
Sorunum şu ki sanki doğuran lohusa olan ben değilim de o gibi , eşim hergün bişi alıyor kendisine. Ki maddi olarak da çok sıkışığız bu ara doğum masraflarından dolayı. Kart limitlerimiz bile son raddesinde. Spor ayakkabı beğenmiş gidip aldılar, başka birgün çizme beğenmiş gidip aldılar. Mont beğenmiş şimdi de, eşim gidip bakmış bugün bedeni yok diye alamamış. Ama mutlaka bulup alacak biliyorum.
Tamam kardeşidir yardımımıza koştu geldi tabiki alsın yapsın. Ama lohusa olan ben değil miyim bir kuru çiçeğe bile hakkım yok mu :)
Doğum hediyesini falan geçtim zaten öyle bir beklentim olmadı hiçbir zaman, mantıksız da gelir öyle pahalı hediyeler bana. Ama bana hiçbir şey alınmayıp kardeşine devamlı birşeyler alınınca , hem kırılıyorum hem kıskanıyorum galiba.
Üstelik sadece alınan şeyler de değil, davranışlar da bir garip. Birkaç günden beri morali birşeye bozulmuş görümcemin sevgilisiyle falan tartıştı sanırım.Görmeniz lazım bir ilgi bir alaka, bana hiç böyle özenli davranılmıyor :)
Başka görümcelerim de var, hepsi de iyidir aslında. Ama hiçbiri mi akıl vermedi eşime bana en azından bir çiçek almasını doğum için ?
Kendi kızkardeşleri doğum yaptığında eşi yeni telefon almıştı doğum hediyesi olarak, aylarca övüp durdular eniştelerini kızımıza doğum hediyesi şunu aldı bunu aldı diye .
Tekrar söyliyim yanlış anlaşılmasın, benim derdim öyle pahalı hediyeler alınması falan değil. Zaten bu maddi durumda ben istemem öyle birşey.
Benim derdim bu zihniyet. Bu düşüncesizlik. Çocuğu ben doğurdum ilgiyi alakayı özeni görümcem görüyor. Ve kendisi de düşünemiyor galiba bu kız yeni doğum yaptı bana alıyosan eşine de birşeyler al diyemiyor kardeşine.
Neyse çok uzun oldu, tam da anlatamadım aslında :) olsun az da olsa rahatladım içimi dökerek.
Okuyan herkese teşekkürler şimdiden.