- 24 Aralık 2014
- 5.256
- 7.048
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Allah sizin gibilerin sayısını artırsınlisedeki arkadaşlarımızla sık görüşmek adına gün yapıyoruz tabii covid 19 çıkınca gün ritüelini whatsApp grubu üzerinden devam ettiriyoruz.Bir arkadaşımın bebeği olmuyor tedaviler aşılama tüp bebek derken vakti saati var demek ki bekliyor.Grupta benim hamile olduğum biliniyordu dün akşam 3 arkadaşımız da peşpeşe grupta hamile olduğunu söyledi ben de hamileyim ben de ben de vs.. Kimi dedi yok mu arttıran birbirlerine kaç haftalık olduklarını belirtilerini sıralamaya cinsiyet söylemeye tahmin yürütmeye başladılar.Geçmişte bir kaybım olduğu için o konuda biraz hassasım oldukça dikkat ediyorum tebrik edip geçtim yorum yapmadım kaç haftalıksın ya da cinsiyeti tahmini vs si konularına.Özelden de konuşulabilecek şeyler bence ayıp yıllardır hasret çeken birinin gözüne soka soka bunları konuşmak kızdım açıkçası özelden hepsini uyarmak istedim bana düşmez diye ses etmedim fakat benim bile içim buruldu.Günlerde bir araya gelince de konuşulacak şeyin sadece bebekler olmasından endişe ediyorum açıkçası ben mi fazla detaycıyım bilmiyorum
lisedeki arkadaşlarımızla sık görüşmek adına gün yapıyoruz tabii covid 19 çıkınca gün ritüelini whatsApp grubu üzerinden devam ettiriyoruz.Bir arkadaşımın bebeği olmuyor tedaviler aşılama tüp bebek derken vakti saati var demek ki bekliyor.Grupta benim hamile olduğum biliniyordu dün akşam 3 arkadaşımız da peşpeşe grupta hamile olduğunu söyledi ben de hamileyim ben de ben de vs.. Kimi dedi yok mu arttıran birbirlerine kaç haftalık olduklarını belirtilerini sıralamaya cinsiyet söylemeye tahmin yürütmeye başladılar.Geçmişte bir kaybım olduğu için o konuda biraz hassasım oldukça dikkat ediyorum tebrik edip geçtim yorum yapmadım kaç haftalıksın ya da cinsiyeti tahmini vs si konularına.Özelden de konuşulabilecek şeyler bence ayıp yıllardır hasret çeken birinin gözüne soka soka bunları konuşmak kızdım açıkçası özelden hepsini uyarmak istedim ban düşmez diye ses etmedim fakat benim bile içim buruldu.Günlerde bir araya gelince de konuşulacak şeyin sadece bebekler olmasından endişe ediyorum açıkçası ben mi fazla detaycıyım bilmiyorum
Size bir sey deyim mi? Aslinda alakası yok biliyor musunuz. Kendisi cocuk icin senelerce uğraşıyor didiniyor üzülüyor yıpranıyor,çocuğu olunca bir başkasına üzülme diyor bir başkasına akıl veriyor şöyle yap boyle yap diye. O durumda olan biri sanki onu anlayacak. Sanki zamanında kendisi anlıyordu ona "stres yapma"diyenleri. Insanlar geçmişini unutan nankör varlıklar. Bazısı da çocuğuna kavuşuyor bela okuyor cocugu yaramazlik yapiyor diye bi de o kadar hacı hoca gezmiş cocugu olsun diye. Hele son zamanlarda biri 2.cocugunu da tup bebekle yaptı erkekmiş cinsiyeti morali bozukmus erkekmiş diye kiz istiyormuş. Zaten ilki kızdı o da tup bebek. Nasılda unutmuş yaşadığı ameliyatı o geçirdiği zorlu süreci. Bir de cinsiyeti beğenmiyor.Sen kayıp yasadıgın icin anlayabiliyorsun arkadasını. Diğerleri o kadar düşünceli olamıyorlar. Hani derler ya ateş düştüğü yeri yakar diye. Yaşamayan anlayamaz.
Bunlar nadir örneklerdir umarım. Bir insan bi acıyı yaşayıp baskasının başına geldiğinde nasıl anlayamaz ki. Sende yaşadın sende üzüldün yıprandın zamanında. Şu cinsiyet olayına aşırı sinir olan biriyim. Erkek kız ne farkeder? Sağlıklı olsunda. İlla ki herkesin gönlünden geçer kız yada erkek olsun. Ama özellikle bunun icin üzülmek bence cok büyük nankörlükSize bir sey deyim mi? Aslinda alakası yok biliyor musunuz. Kendisi cocuk icin senelerce uğraşıyor didiniyor üzülüyor yıpranıyor,çocuğu olunca bir başkasına üzülme diyor bir başkasına akıl veriyor şöyle yap boyle yap diye. O durumda olan biri sanki onu anlayacak. Sanki zamanında kendisi anlıyordu ona "stres yapma"diyenleri. Insanlar geçmişini unutan nankör varlıklar. Bazısı da çocuğuna kavuşuyor bela okuyor cocugu yaramazlik yapiyor diye bi de o kadar hacı hoca gezmiş cocugu olsun diye. Hele son zamanlarda biri 2.cocugunu da tup bebekle yaptı erkekmiş cinsiyeti morali bozukmus erkekmiş diye kiz istiyormuş. Zaten ilki kızdı o da tup bebek. Nasılda unutmuş yaşadığı ameliyatı o geçirdiği zorlu süreci. Bir de cinsiyeti beğenmiyor.
Iste hani o ulaştı ya kucağına aldi ya tamam bitti. Mantık bu herhaldeBunlar nadir örneklerdir umarım. Bir insan bi acıyı yaşayıp baskasının başına geldiğinde nasıl anlayamaz ki. Sende yaşadın sende üzüldün yıprandın zamanında. Şu cinsiyet olayına aşırı sinir olan biriyim. Erkek kız ne farkeder? Sağlıklı olsunda. İlla ki herkesin gönlünden geçer kız yada erkek olsun. Ama özellikle bunun icin üzülmek bence cok büyük nankörlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?