- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.841
- 248
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Hamilesin sanırım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Iste hani o ulaştı ya kucağına aldi ya tamam bitti. Mantık bu herhaldeevet bende sinir oluyorum cidden nankörlük ya vallahi insanlar olsun diye neler yapiyor bu konularda ben cok yaralıyım galiba yaa
Çok haklısınız bende olsam sizin gibi düşünürdüm. Uyarın arkadaşlarınızı insanlar cok düşüncesiz gerçektenlisedeki arkadaşlarımızla sık görüşmek adına gün yapıyoruz tabii covid 19 çıkınca gün ritüelini whatsApp grubu üzerinden devam ettiriyoruz.Bir arkadaşımın bebeği olmuyor tedaviler aşılama tüp bebek derken vakti saati var demek ki bekliyor.Grupta benim hamile olduğum biliniyordu dün akşam 3 arkadaşımız da peşpeşe grupta hamile olduğunu söyledi ben de hamileyim ben de ben de vs.. Kimi dedi yok mu arttıran birbirlerine kaç haftalık olduklarını belirtilerini sıralamaya cinsiyet söylemeye tahmin yürütmeye başladılar.Geçmişte bir kaybım olduğu için o konuda biraz hassasım oldukça dikkat ediyorum tebrik edip geçtim yorum yapmadım kaç haftalıksın ya da cinsiyeti tahmini vs si konularına.Özelden de konuşulabilecek şeyler bence ayıp yıllardır hasret çeken birinin gözüne soka soka bunları konuşmak kızdım açıkçası özelden hepsini uyarmak istedim bana düşmez diye ses etmedim fakat benim bile içim buruldu.Günlerde bir araya gelince de konuşulacak şeyin sadece bebekler olmasından endişe ediyorum açıkçası ben mi fazla detaycıyım bilmiyorum
Evet canim hamileyim sağol Allah razı olsun. Sende istiyorsun sanirim Rabbim sana da nasip etsin bu güzel duygularıHamilesin sanırım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Seni yaralayan insanlara mesafeni koycaksın.Ben düşük yaptıktan bi iki hafta sonra görümcem whatsapp durumda 5 haftalık bebeginin ultrason fotoğrafını paylaşmıştı. O an ki duygumu anlatamam. İçim yandı. Gözüme sokmasına gerek yoktu. Bana mesaj yazıp dese canım bu kadar acımazdı. Ama düşünemiyolar işte anlayamıyolar
Evet canım istiyorum amin inşallahEvet canim hamileyim sağol Allah razı olsun. Sende istiyorsun sanirim Rabbim sana da nasip etsin bu güzel duygularıSeni cok iyi anlıyorum bide insanın yakın çevresi böyle olursa daha kötü. Simdi bu kizcagiz nasil üzülmüştür kim bilir whatsapta belki de ağladı bile
tüp bebek tedavisi olduğunu bile bile konuşmak ayıptır. bunun için kayıp vs yaşamaya gerek yok. belli durum ki tüp bebek yapıyorlar. insanlar cidden patavatsız ve vurdum duymaz... keşke özelden uyarsaydınız yine de.lisedeki arkadaşlarımızla sık görüşmek adına gün yapıyoruz tabii covid 19 çıkınca gün ritüelini whatsApp grubu üzerinden devam ettiriyoruz.Bir arkadaşımın bebeği olmuyor tedaviler aşılama tüp bebek derken vakti saati var demek ki bekliyor.Grupta benim hamile olduğum biliniyordu dün akşam 3 arkadaşımız da peşpeşe grupta hamile olduğunu söyledi ben de hamileyim ben de ben de vs.. Kimi dedi yok mu arttıran birbirlerine kaç haftalık olduklarını belirtilerini sıralamaya cinsiyet söylemeye tahmin yürütmeye başladılar.Geçmişte bir kaybım olduğu için o konuda biraz hassasım oldukça dikkat ediyorum tebrik edip geçtim yorum yapmadım kaç haftalıksın ya da cinsiyeti tahmini vs si konularına.Özelden de konuşulabilecek şeyler bence ayıp yıllardır hasret çeken birinin gözüne soka soka bunları konuşmak kızdım açıkçası özelden hepsini uyarmak istedim bana düşmez diye ses etmedim fakat benim bile içim buruldu.Günlerde bir araya gelince de konuşulacak şeyin sadece bebekler olmasından endişe ediyorum açıkçası ben mi fazla detaycıyım bilmiyorum
sizinkiler bildiğin gün için yer arıyormuş da sizin boşanma bahane olmuş gibi geldiBana seyi hatirlatti. Ben esimden ayrilip eve geldigimde aile dostumuz olan arkadaslarim geldiler anneleriyle bana moral olmak icin.
butun aksam konustuklari sey onlarin evleri, kocalari vs. Kovmak istedim aslinda keske kovsaymissim.
yok sizin düşünceniz mantıklı olan, çok afedersiniz de görmemişin çocuğu olmuş gibi daha doğmamış çocuk hakkında öyle yarası olan birinin yanında konuşulması çok ayıp.kucağına bir al önce çocuğu sağlıkla , keşke uyarsaydınız özelden eski arkadaşmışsınız da , napıyosunuz siz deseydiniz.ayıp cidden.söyledin hamileliğini tamam ama devamı hiç hoş değil.lisedeki arkadaşlarımızla sık görüşmek adına gün yapıyoruz tabii covid 19 çıkınca gün ritüelini whatsApp grubu üzerinden devam ettiriyoruz.Bir arkadaşımın bebeği olmuyor tedaviler aşılama tüp bebek derken vakti saati var demek ki bekliyor.Grupta benim hamile olduğum biliniyordu dün akşam 3 arkadaşımız da peşpeşe grupta hamile olduğunu söyledi ben de hamileyim ben de ben de vs.. Kimi dedi yok mu arttıran birbirlerine kaç haftalık olduklarını belirtilerini sıralamaya cinsiyet söylemeye tahmin yürütmeye başladılar.Geçmişte bir kaybım olduğu için o konuda biraz hassasım oldukça dikkat ediyorum tebrik edip geçtim yorum yapmadım kaç haftalıksın ya da cinsiyeti tahmini vs si konularına.Özelden de konuşulabilecek şeyler bence ayıp yıllardır hasret çeken birinin gözüne soka soka bunları konuşmak kızdım açıkçası özelden hepsini uyarmak istedim bana düşmez diye ses etmedim fakat benim bile içim buruldu.Günlerde bir araya gelince de konuşulacak şeyin sadece bebekler olmasından endişe ediyorum açıkçası ben mi fazla detaycıyım bilmiyorum
Burada hamile olmak başarı degil demiştim 1 hafta ban yedim.lisedeki arkadaşlarımızla sık görüşmek adına gün yapıyoruz tabii covid 19 çıkınca gün ritüelini whatsApp grubu üzerinden devam ettiriyoruz.Bir arkadaşımın bebeği olmuyor tedaviler aşılama tüp bebek derken vakti saati var demek ki bekliyor.Grupta benim hamile olduğum biliniyordu dün akşam 3 arkadaşımız da peşpeşe grupta hamile olduğunu söyledi ben de hamileyim ben de ben de vs.. Kimi dedi yok mu arttıran birbirlerine kaç haftalık olduklarını belirtilerini sıralamaya cinsiyet söylemeye tahmin yürütmeye başladılar.Geçmişte bir kaybım olduğu için o konuda biraz hassasım oldukça dikkat ediyorum tebrik edip geçtim yorum yapmadım kaç haftalıksın ya da cinsiyeti tahmini vs si konularına.Özelden de konuşulabilecek şeyler bence ayıp yıllardır hasret çeken birinin gözüne soka soka bunları konuşmak kızdım açıkçası özelden hepsini uyarmak istedim bana düşmez diye ses etmedim fakat benim bile içim buruldu.Günlerde bir araya gelince de konuşulacak şeyin sadece bebekler olmasından endişe ediyorum açıkçası ben mi fazla detaycıyım bilmiyorum
Rabbim o arkadaşınıza hayırlı evlatlar versin.Normal olan sizsiniz malesef insanlar çok kalpsiz ve düşüncesiz...lisedeki arkadaşlarımızla sık görüşmek adına gün yapıyoruz tabii covid 19 çıkınca gün ritüelini whatsApp grubu üzerinden devam ettiriyoruz.Bir arkadaşımın bebeği olmuyor tedaviler aşılama tüp bebek derken vakti saati var demek ki bekliyor.Grupta benim hamile olduğum biliniyordu dün akşam 3 arkadaşımız da peşpeşe grupta hamile olduğunu söyledi ben de hamileyim ben de ben de vs.. Kimi dedi yok mu arttıran birbirlerine kaç haftalık olduklarını belirtilerini sıralamaya cinsiyet söylemeye tahmin yürütmeye başladılar.Geçmişte bir kaybım olduğu için o konuda biraz hassasım oldukça dikkat ediyorum tebrik edip geçtim yorum yapmadım kaç haftalıksın ya da cinsiyeti tahmini vs si konularına.Özelden de konuşulabilecek şeyler bence ayıp yıllardır hasret çeken birinin gözüne soka soka bunları konuşmak kızdım açıkçası özelden hepsini uyarmak istedim bana düşmez diye ses etmedim fakat benim bile içim buruldu.Günlerde bir araya gelince de konuşulacak şeyin sadece bebekler olmasından endişe ediyorum açıkçası ben mi fazla detaycıyım bilmiyorum
Kesinlikle değil.Benim mutluluğum başkasının hüznüne sebep olacaksa ben vicdanım rahat bir şekilde uyuyamam.İlk bebeğimizi kaybetmemizin üzerinden az bir zaman geçmişken arkadaşı eşimi bebeğinin beşiğini monte etmeye çağırmıştı öyle içime oturmuştu ki hala aklıma geldikçe ağlarım.. Gerçi empati yapmak için aynılarını yaşamaya gerek yok ben anneler günü kutlarken babalar günü kutlarken de dikkat ederimBurada hamile olmak başarı degil demiştim 1 hafta ban yedim.
Sizin gibi naif insanları görmek sahane ♡♡
Kesinlikle. Ben hiç çocuğumu kaybetmedim ama o kadar çok arkadaşım var ki. Insallah hepsi çok mut luolsunKesinlikle değil.Benim mutluluğum başkasının hüznüne sebep olacaksa ben vicdanım rahat bir şekilde uyuyamam.İlk bebeğimizi kaybetmemizin üzerinden az bir zaman geçmişken arkadaşı eşimi bebeğinin beşiğini monte etmeye çağırmıştı öyle içime oturmuştu ki hala aklıma geldikçe ağlarım.. Gerçi empati yapmak için aynılarını yaşamaya gerek yok ben anneler günü kutlarken babalar günü kutlarken de dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?