- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Şu an bi alışma sürecinde mi? Yoksa bunaldı mı?
Zamanla toparlar belki. Eğer toparlamazsa sizde salın gitsin. Açık açık gamsız olduğunu söyleyen adamla ömür geçer mi?
Gerçi vicdan yapıyomuş ama bilemedim.. nedense bana geçici bi süreymiş gibi geldi..
Ailesiyle de iletişiminde kopukluk olduğuna göre galiba bunu huy edinmiş kendine. Yapı meselesi bazı insanlar hoşlanmıyo sanırım bu mesajlaşma muhabbetlerinden ama sende onu merak ediyosun ya da biraz ilgi bekliyorsun belki. Çok fazla darlamıyosan beklentin de gayet doğal bence. Ama bu durumun sana verdiği değerle alakalı olduğunu düşünmedim yapısı bu gibi geldi.
Oradakilerle arası cok mu iyi?
Çok kafa dengi arkadas bulunca unutuyorlar valla anayı yari.
Belki özellikle belirtiyodur ailesiyle de konuşmadığını alınma bak onlarla da konuşamıyorum gibisinden. Yine de şartlarını bilemiyorum ama çok sınırlı bi durumda değilse ve bu durumun seni üzdüğünün farkındaysa unutmak bi bahane olmamalı. Düşünen illa ki bi fırsatını da bulur.Hiç darlamıyorum inanın ki. Çünkü ben de dara gelemem. Biz bu konuda anlayışlıyız birbirimize karşı. Yapısıbu olsa da benim de yapımın bu olduğunu biliyor. Günlerce konuşmamak ne demek? Bana günlerce deme diyor. En son sesini cuma günü duydum. Hiç demiyor ki seni de aramıyorum diye. Ailesiyle konuşmamış, bunu söylüyor. Bu yüzden de kendimi diğer insanlardan farksız hissediyorum.
Belki özellikle belirtiyodur ailesiyle de konuşmadığını alınma bak onlarla da konuşamıyorum gibisinden. Yine de şartlarını bilemiyorum ama çok sınırlı bi durumda değilse ve bu durumun seni üzdüğünün farkındaysa unutmak bi bahane olmamalı. Düşünen illa ki bi fırsatını da bulur.
Askeri eğitimde ise çok normal brkle sakin kal eğştim bitince düzelir
Biliyorum zaman geçtikçe git dercesine hareketler yapıyorlar tanıyamıyosun psikoloji çok ağır neler yasadığını eğitim bitince anlatmıstı 3 gece uyuyamadım benim yaptığım hatayı yapma fevri olma bekle bitince düzelecek
Seni çok iyi anlıyorum değersiz hissediyorsun kendini sankş o git diyemiyorda gitmeni bekliyor gibi hissediyorsun konuşmak onw işkenceymiş gibi medaj atmaya çekiniyorsunYok hep sabrediyorum ama olmuyor. Ben de insanım ve artık kaldıramıyorum. Çok kırıldım akşam. Belki saçma ama biriktirdiklerimle birlikte ağır geldi.
Seni çok iyi anlıyorum değersiz hissediyorsun kendini sankş o git diyemiyorda gitmeni bekliyor gibi hissediyorsun konuşmak onw işkenceymiş gibi medaj atmaya çekiniyorsun
Ne zamandır orda ?
Bilemedim 4 gün az süre değil
Git diyemiyor da gitmeni bekliyor :) Ne güzel söz. İçimi sızlattı resmen..Seni çok iyi anlıyorum değersiz hissediyorsun kendini sankş o git diyemiyorda gitmeni bekliyor gibi hissediyorsun konuşmak onw işkenceymiş gibi medaj atmaya çekiniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?