Ben mi fazla önemli değilim? Yoksa çok mu alınganım?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Hayırlı akşamlar.
Daha önce erkek arkadaşımla ilgili konu açmıştım. O konu çoktan kapandı ve öyle düşünmüyorum artık.
Kendisi askeri eğitimde. Doğal olarak fazla konuşamıyoruz. Sorun etmedim. Anlayışla karşılamaya çalışıyorum. Birkaç gündür her zamanki konuştuğumuzdan az konuşuyoruz. Ben günaydın yazmadan yazmıyor. Sorun günaydın değil. Ama ben yazınca 10 dakika içinde dönüyor. Madem dönebiliyor kendi de yazamaz mı? Zaten her gece yazmadan mesaj atıyorum. Onlara uyanınca yazmıyor ama ben yazınca dönebiliyor. Neyse bu da sorun olmasın. Demin, ailesiyle 2 gündür konuşmadığını, annesinin aradığını ve dönmediğini, buna çok üzüldüğünü söyledi. Çok gamsızım, niye böyleyim falan dedi. 4 gündür falan biz de konuşmuyoruz. Aradım açmadı. Sonra bana da dönmedi. Onları ihmal ettiğini söyledi. Ailesi elbette daha öncelikli. Zaten buna laf etmem ama ben? Bari onları ihmal etme dedim. Bana laf çarpma diyip şakaya vurmaya çalıştı. Laf çarpmıyorum, sen konusunu açtın ben de söyledim yoksa artık bir şey söylemem hep aynı her şey dedim. Unutuyorum diyor. Bu bir bahane mi? Ben böyle olunca önemsiz olduğumu düşünüyorum. Bin defa düşünüyorum ilişkimizle ilgili. Ben mi fazla abartıyorum? Yardımcı olur musunuz?

Şu an bi alışma sürecinde mi? Yoksa bunaldı mı?

Zamanla toparlar belki. Eğer toparlamazsa sizde salın gitsin. Açık açık gamsız olduğunu söyleyen adamla ömür geçer mi?

Gerçi vicdan yapıyomuş ama bilemedim.. nedense bana geçici bi süreymiş gibi geldi..

Ailesiyle de iletişiminde kopukluk olduğuna göre galiba bunu huy edinmiş kendine. Yapı meselesi bazı insanlar hoşlanmıyo sanırım bu mesajlaşma muhabbetlerinden ama sende onu merak ediyosun ya da biraz ilgi bekliyorsun belki. Çok fazla darlamıyosan beklentin de gayet doğal bence. Ama bu durumun sana verdiği değerle alakalı olduğunu düşünmedim yapısı bu gibi geldi.

Bunaldığını sanmıyorum çünkü fazla açık sözlü birisi. Yani bunalsa bunaldım, istemiyorum der. Ailesine vicdan yapıyor, bana karşı değil ki bence bu düşüncesi. Ben bunalıyorum ama.

Hiç darlamıyorum inanın ki. Çünkü ben de dara gelemem. Biz bu konuda anlayışlıyız birbirimize karşı. Yapısıbu olsa da benim de yapımın bu olduğunu biliyor. Günlerce konuşmamak ne demek? Bana günlerce deme diyor. En son sesini cuma günü duydum. Hiç demiyor ki seni de aramıyorum diye. Ailesiyle konuşmamış, bunu söylüyor. Bu yüzden de kendimi diğer insanlardan farksız hissediyorum.

Oradakilerle arası cok mu iyi?
Çok kafa dengi arkadas bulunca unutuyorlar valla anayı yari.

Oradakilerle arası cok mu iyi?
Çok kafa dengi arkadas bulunca unutuyorlar valla anayı yari.

Bilmiyorum ki. Öyle aman aman birisi yok diye biliyorum. Kırılıyorum ama. Ve o böyle yaptıkça uzaklaşırım diye de düşüncelere kapılıyorum çünkü soğukluk giriyormuş gibi geliyor.

Belki özellikle belirtiyodur ailesiyle de konuşmadığını alınma bak onlarla da konuşamıyorum gibisinden. Yine de şartlarını bilemiyorum ama çok sınırlı bi durumda değilse ve bu durumun seni üzdüğünün farkındaysa unutmak bi bahane olmamalı. Düşünen illa ki bi fırsatını da bulur.

Askeri eğitimde ise çok normal brkle sakin kal eğştim bitince düzelir

Farkında olsa da sanki çok umruda.

Ya bazen bende annemi filan aramam oluyor banada . Örneğin bugün görüşmedik. Öyle telefonda görüşmeyi sevmiyorum sıkılıyorum. Eşimde maşallah yemeği yeriz hemen annesini arar hiç atlamaz. Yapı meselesi belki

Biliyorum zaman geçtikçe git dercesine hareketler yapıyorlar tanıyamıyosun psikoloji çok ağır neler yasadığını eğitim bitince anlatmıstı 3 gece uyuyamadım benim yaptığım hatayı yapma fevri olma bekle bitince düzelecek

Yok hep sabrediyorum ama olmuyor. Ben de insanım ve artık kaldıramıyorum. Çok kırıldım akşam. Belki saçma ama biriktirdiklerimle birlikte ağır geldi.

Yok hep sabrediyorum ama olmuyor. Ben de insanım ve artık kaldıramıyorum. Çok kırıldım akşam. Belki saçma ama biriktirdiklerimle birlikte ağır geldi.
Seni çok iyi anlıyorum değersiz hissediyorsun kendini sankş o git diyemiyorda gitmeni bekliyor gibi hissediyorsun konuşmak onw işkenceymiş gibi medaj atmaya çekiniyorsun

Seni çok iyi anlıyorum değersiz hissediyorsun kendini sankş o git diyemiyorda gitmeni bekliyor gibi hissediyorsun konuşmak onw işkenceymiş gibi medaj atmaya çekiniyorsun

Evet mesela bana iyi geceler dedikten sonra 10 dakika daha whatsappta durdu. Artık içimden ona ne yazmak geliyor ne de aramak.

Bence yaz ki zor günler yasadığını biliyorum üstüne gelip darlamak istemiyoeum ben hep yanındayım de kenara çekiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…