Ben mi fazla önemli değilim? Yoksa çok mu alınganım?

Umarım düzelir
Değer veriyorsun
Değer görmüyorsun
Üzücü bir durum

Düzelmezse de benim yapabileceğim bir şey yok. Kalbim o kadar rahat ki. Hep anlayışlı oldum. Hep destek olmaya çalıştım. O böyle. Sabrediyorum. Bir yere kadar...

Sessiz kalmayi denedinizmi. O yazdikca yazin. O aradikca konusun.

Hayır denemedim işte. Her gece o uyuyakalsa da iyi geceler dedm. Sabah yazmasa da günaydın dedim. Ama bu akşam karar verdim artık yazmayacağım. Kendim kafamdan da aramıyorum. Müsaitsen konuşalım diyorum çünkü nerede olduğunu bilmiyorum o an. En son geçen gün aradım, açmadı. Sonra geri de dönmedi. Bu akşam konusu açılınca söyledim. Görmedim ki Allah bilir ne ile meşguldüm dedi. Ben açmadım diye aramamazlık yapma. 100 defa da olsa ara dedi. Hiç yorum yapmadım.

Acaba o kendisi ilgi göstermeden ilgi gormekten mı hoşlanıyor diye geldı aklıma bu cevabından bence de bıraz mesafeli davran eger farkeder de sorarsa kırgınlığını dile getirirsin yok farketmezse oda ayrı bir sorun zaten. Ama bence bu onun genel yapısıysa 24 saat boşta olsa degışmez ve seninde yapın boyle oldugundan sımdı Idare etsende ilerde edemezsin sureklı kırılırsın ve bu senı cok yıpratır ilişkilerde karşılıklı bır uyum olmalı bence yoksa ilerisi cok iyi olmuyor malesef

O kafasına nasıl eserse öyle davranıyor. Mesela o bana bir şey söyledi ben de tersledim birazcık. Tamam :/ yazmış. Ben de mesajını açtım sonra da cevap yazmadım. Sonra heyyoo tombika hadi yatalımm yazmış. Bana hep tombika diyor. Ben de tamam dedim. İyi geceler falan dedik. 10 dakika daha whatsappta durdu. Ben soğuk olunca yaklaşıyor. Mesela akşam yine konuşurken, benden o kadardı dedim konuştuğumuz şeyle ilgili. Senden o kadardı derken? yazmış. Ben anlamıyorum ki ne istiyor ne bekliyor?

Anlattığına gore bıraz ego sahibi dıye dusundum sevgilini o WhatsApp ta 10 dk daha beklemesi bıle bilerek senı uzmek için bile olabılır tabı Öyle de olmayabilir mesela sana tombıka demesinden rahatsızlık duyuyorsan buna izin verme cok alttan alma bu konularda o nasıl ozguvenlı oluyorsa sende oyle davran o olmadan da onla konuşmadan da hayatına gayet guzel devam edebileceğini hissettir kendince senin ilgini Çekerek egosunu tatminde edıyor olabılır bilmiyorum yani bıraz olumsuz taraftan baktım sanırım ama ıyı niyetli ınsan musait olmasa bile aramak için en azından gece yatarken canım kusura bakma tum gun cok yoğundu ama senı ozledim yarın erken kalkacağım o yuzden mesajlasamam ıyı geceler diyebilir bunu ornek verdim ama en azından boyle olursa senın de için rahat eder

bak seni tahmin ettim ama onun kova olmasına şaşırdım.
bak demedi deme, kova'ysa o kadar gamsız değildir söylim :) kesin bi sıkıntısı falan vardır. içine atıyordur.

Hayır rahatsızlık duymuyorum. Çünkü zaten tombiş değilim. O çok yumuşak kollarım olduğu için hep öyle söylüyor. Sorun değil bu ama evet biraz egolu. Doğru düşğnmüşsünüz. Zaten sanırım bu saatten sonra çok da umursamam. O nerede diyecek yoğundum mesajlaşamadık özledim diye? Söylemez ki.

bak seni tahmin ettim ama onun kova olmasına şaşırdım.
bak demedi deme, kova'ysa o kadar gamsız değildir söylim :) kesin bi sıkıntısı falan vardır. içine atıyordur.

Bilmiyorum. Daha önce askerliğini yaparken nişanlısı ayrılmış. Hadi bana güvenemiyor. Ailesi?

Ya cekme boylesini gencsin kimler kimler olur daha.Ilgisiz cekilmez.Ayar ver artik inceden
O yazmazsa yazmayacagini.Kaybetmekten korkan erkek bu ihtari alir ve uymaya çalışır. Kaybetme korkusu yoksa da gitsin yasasin cok sevgili kendisiyle.Uzum suredir dayaniyormussun.Biz kadinlar iki elimiz kanda olsa sevdigimizde huzir buluyoruz onlar da olsun bizahmet
Varliklarinda yokluğu yasatmasinlar

İşte benim aklım sadece burada karışıyor. Çok açık sözlü birisi. İstemese anında söyleyebilecek birisi. Belki de söyleyemiyor.
Aramayı unutması biraz ilginç değil mi sizce de ? Yani bunu söylemeye gerek kalmaz ki bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…