- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
1 ay olacak. Unutuyormuş. İşi oluyormuş. İnsan koğuşuna bile girmeden arar. 1 dakika ya çok mu fazla?
Git diyemiyor da gitmeni bekliyor :) Ne güzel söz. İçimi sızlattı resmen..
Psikolojisi nasıl acaba ?
Üsteleme,onun aramasını bekle bakalım biraz
Aramazsa artık bir sorun var demektir
Evet mesela bana iyi geceler dedikten sonra 10 dakika daha whatsappta durdu. Artık içimden ona ne yazmak geliyor ne de aramak.
Başka birinden mi şüpheleniyorsun ?Onu bilmem de onun yüzünden benim de bozulacak. Aramıyorum. Susuyorum. Ama her an patlayabilirim.
Başka birinden mi şüpheleniyorsun ?
bunu yazmasaydın, sabret diyecektim ama bunun anlamı bambaşka canım. (gerçi sen yine de sabret)
10 dakika daha whatsappta online ama o arada insan muhabbet bekliyor değil mi?
insanın çok kırıldığı anlardan biridir bu durum.
muhtemelen bi soğukluk var. araya kara kediler falan girmesin? (Allah muhafaza)
En kötüsü de bu olsa gerekElbette ki şüpheleniyorum. Zaten kimseye güvenmiyorum. Ona da güvenip tamamen teslim olmak istemiyorum. Bu yüzden her zaman diğer seçeneği de düşündüm.
Olabilir tabi ki. Düşünmüyor değilim.
Uzak mı atlayıp gitsen ?
Uzak ilişkiler zor ya
Yoo abartmıyorsunuz adam sizi önemsemiyor. Bu unutulacak bi şey m?
Onlar simdi ne halde tahmin edebiliyormusunuz siz. Bizler yatmadan onlar yatar. Bizler kalkmadan onlar kalkar. Hem egitim hem terbiye hemde gunde 1 saatlik etutten basari beklenir. Sinavdan en az 70 almalisin. Onun psikolojisini tahmin bile edemezsin. Oyle istedikleri gibi hareket edemezler. Afedersin ishal olsan tuvalette bile fazla oturamazsin o derece yani. Cok ama cok anlayisli olmalisin.Hayırlı akşamlar.
Daha önce erkek arkadaşımla ilgili konu açmıştım. O konu çoktan kapandı ve öyle düşünmüyorum artık.
Kendisi askeri eğitimde. Doğal olarak fazla konuşamıyoruz. Sorun etmedim. Anlayışla karşılamaya çalışıyorum. Birkaç gündür her zamanki konuştuğumuzdan az konuşuyoruz. Ben günaydın yazmadan yazmıyor. Sorun günaydın değil. Ama ben yazınca 10 dakika içinde dönüyor. Madem dönebiliyor kendi de yazamaz mı? Zaten her gece yazmadan mesaj atıyorum. Onlara uyanınca yazmıyor ama ben yazınca dönebiliyor. Neyse bu da sorun olmasın. Demin, ailesiyle 2 gündür konuşmadığını, annesinin aradığını ve dönmediğini, buna çok üzüldüğünü söyledi. Çok gamsızım, niye böyleyim falan dedi. 4 gündür falan biz de konuşmuyoruz. Aradım açmadı. Sonra bana da dönmedi. Onları ihmal ettiğini söyledi. Ailesi elbette daha öncelikli. Zaten buna laf etmem ama ben? Bari onları ihmal etme dedim. Bana laf çarpma diyip şakaya vurmaya çalıştı. Laf çarpmıyorum, sen konusunu açtın ben de söyledim yoksa artık bir şey söylemem hep aynı her şey dedim. Unutuyorum diyor. Bu bir bahane mi? Ben böyle olunca önemsiz olduğumu düşünüyorum. Bin defa düşünüyorum ilişkimizle ilgili. Ben mi fazla abartıyorum? Yardımcı olur musunuz?
önceki yazdıklarını kontrol ettim de :)
sanırım, sen onu, onun seni sevdiğinden daha çok sevdiğini düşünüyorsun?
hâl böyle olunca sevgilinin yaptıkları hep batıyor. şu cümleler geliyor peşisıra
"neden benim kadar çok sevmiyor?"
"neden benim kadar fedakar değil?"
"neden benim kadar düşünceli değil?"
"neden odun?"
böyle böyle insanın içindeki kırıklıklar da artıyor. yerinde olsam oluruna bırakırdım. biliyorum çok zor. mudahele etmen gereken bir çok yerde elin kolun bağlı seyredeceksin. ama başka şeylerle meşgul olursan zihnen de rûhen de yıpranmazsın.
mesela varsa bulunduğun ilde bir yardim derneğine gönüllü olabilirsin. veya kafanı tamamen girmeyi düşündüğün dgs'ye verebilirsin vs.
Onlar simdi ne halde tahmin edebiliyormusunuz siz. Bizler yatmadan onlar yatar. Bizler kalkmadan onlar kalkar. Hem egitim hem terbiye hemde gunde 1 saatlik etutten basari beklenir. Sinavdan en az 70 almalisin. Onun psikolojisini tahmin bile edemezsin. Oyle istedikleri gibi hareket edemezler. Afedersin ishal olsan tuvalette bile fazla oturamazsin o derece yani. Cok ama cok anlayisli olmalisin.
Uzağız şu anda. Ben zaten gidecektim. İntibak eğitimindeler ve çarşı izinleri yok diye gitmekten vazgeçtim. Şubat 23ten itibaren yaşadığım şehirde devam edecek eğitimleri.
Kadınların 6.hıssı kuvvetlidir baska birini bilemem ama sana karsı ilgisizlik hissediyorsan ya sana sogumustur yada bırsey için kırılmıştır yoksa bır erkek durup dururken değişmez tabı onceden de mı aynıydı bilemem ama tabiki bu durum seni rahatsız ediyorsa her halükarda cozulmesı lazım yoksa yol ver gitsin daha az uzulursun bence hergun boyle stres olmaktansa
Az kalmış gelmesine o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?