Ben mi fazla şüpheciyim?

xfairytalex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
183
113
33
Merhaba kızlar, eşimi akşam 10 gibi bekar bi arkadaşı aradı. Onun yanına diye çıktı evden. Giderkende baya surat yaptım gitmesini istemedim yine de gitti. Saat 12 ye doğru dönerim dedi. Binadan çıkarken balkondan arkasından bakıyordum. Birini aradı telefonla konuşarak gidiyor. Kimi arıyor acaba diye meraklandım sonra gelmesini beklemeye başladım. Saat 1 gibi geldi. Üzeri çok fazla sigara kokuyordu ( kendisi tüketmeyen birisi). Telefonunu alıp çaktırmadan karıştırmaya başladım birde ne göreyim, kayıtlar silinmiş. En son arkadaşının araması gözüküyor. Gelirkende bana sevdiğim meyvelerden almış. Açıkcası çok tuhaf oldum. Kimi arayabilir ki benim görmemi istemediği? Bana çok düşkün birisi de halbuki. Aldatma olduğunu düşünmüyorum ama ne olabilirki başka?

Bana da sanki bi işler karıştırıyor da suçunu örtbas etmek için sevdiğiniz meyveleri alıp gelmiş gibi geldi.
Umarım aldatma gibi bişey değildir ama yine de tepki göstereceğinizi düşündüğü bu yüzden bilmenizi istemediği bir konu olabilir.
Gözlemleyin derim, çıkar elbet kokusu.

Kayitlari silmesi fazlasiyla süpheci bi durum ama fevri harrket etmeyip gözlem yaparak anlamaya çalisin..

İçinize kurt düşürmüş haklı olarak. Telefonunuzu karıştırdığınıza kızmayacaksa anlatın hasap sorun telefon dökümlerini görmeden içim rahat etmez deyin ve isteyin. Üste çıkmasına da izin vermeyin. Empati kursun bi zahmet.
Ters teper diyosanız sabırlı biriyseniz gözlemleyin bir süre. Ama içe kurt düştü mü huzursuzluk başladı mı sabretmek de zor.

Aldatma degilse başka ne olabilir ki?Eminseniz sıkıntı yapacak birşey yoktur.

Bir kadın hissediyorsa yada şüphe duyuyorsa onun altından birsey çıkar. Ama şu an bi kanıt yok elinizde çaktırmadan takip altında kalmak en mantiklsii.

Özellikle görüşmesini istemediğiniz bir arkadaşı yoksa yani öyle biriyle konuşmuş olma ihtimali yoksa suphelenin bence niye aldatma olduğunu sanmiyosunuz ki.. yakın zamanda öyle şeylere şahit oldum ki hiç kimseden %100 emin olmam artik. Ama inşallah bir açıklamasi vardır

Aldatmadığına emin değilsiniz aslında içinizi rahatlatıyorsunuz çünkü aldatmıyorsa sizi ne tedirgin edebilir böyle? Mesela eşiniz bir mafyayla mı buluştu dersiniz ya da bir kaçakçıyla falan ya da nebilim dünyavi suçlar işleyen kötü kişilerle mi diyalogta sizi tedirgin eden nedir biliyorsunuz dimi?

Kayıtlarını habersizce çıkartın bakın bakalım kimler aranmış. Ama çok normal çok doğal davranın ki gardını almasın varsa birşey.
Ki sanmıyorum birşey olduğunu çünkü vicdan yaptıklarında kendilerini haklı görecekleri sebepler uydurup, size karşı tepkili bir halde oluyorlar.

En son arkadaşını aradığı kayıttaki durumuna baksaydınız. Yani bazı telefonlarda bir kişiyle konuşmanız farklı bir arama şeklinde değilde bir konuşma üzerinde alt alta görüşme şeklinde çıkıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum da yani belki silme falan yoktur. Belki aradığı o arkadaşıdır

Size sevdiğiniz meyve almasının tek sebebi var. Oda kocanız giderken yüzünüz asılmışya. Gönlünüzü almak içindir. Size düşkün olduğunu söylediniz çünkü. Aman herşeyde bir kadın kokusu aramayın.

Benim esimde siler tum konusmalarini aramalarinj cunku bakar ve sorarim
Bir de erkekler kendi aralarinda kufurlu konusuyolar maalesef o yuzden olabilir
Giderken de surat yapmissiniz trip gelince devam etmesin diye meyve alip gonlunuzu almak istemistir belki hemen kotu dusunmeyin ben e

Siz aldatma olmadığını düşünüyorsanız söyleyecek bir şey yok

Sessizce takipte beklemede kalın. Kayıtları silmesi ilginç açıklayamacağı bi şey var kı sildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…